kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 21:42 Ο kiska έγραψε: #41 14-05-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είσαι από την Ουκρανία ή σπουδάζεις εκεί;Δε θέλω να γίνω αδιάκριτη,έτσι ρωτάω. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον,είναι μια ράτσα που γνωρίζω πολύ λίγα και θα μου άρεσε να μάθω περισσότερα.Όποτε έχεις χρόνο κάνε το! Click για ανάπτυξη... οκ! δεν γινεσαι αδιάκριτη, ενταξει! απλά σπουδάζω εδώ. είμαι τώρα στο 4ο έτος και σε 2 χρόνια τελειώνω. επιτέλους!!! φανταστικά τα γατουλίνια σου!!! ειδικά ο σείριος, ειναι.....!!!! μούρλια!!!! σου'ρχεται να τον φας!!!!! να σου ζήσουν κι εσένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #42 14-05-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kiska: οκ! δεν γινεσαι αδιάκριτη, ενταξει! απλά σπουδάζω εδώ. είμαι τώρα στο 4ο έτος και σε 2 χρόνια τελειώνω. επιτέλους!!! φανταστικά τα γατουλίνια σου!!! ειδικά ο σείριος, ειναι.....!!!! μούρλια!!!! σου'ρχεται να τον φας!!!!! να σου ζήσουν κι εσένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο σκέφτεται κι ο ίδιος για μας,γιατί του έρχεται συχνά να μας φάει! Σ'ευχαριστώ πολύ,άντε με το καλό και το πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:18 Ο kiska έγραψε: #43 14-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μάλλον το ίδιο σκέφτεται κι ο ίδιος για μας,γιατί του έρχεται συχνά να μας φάει! Σ'ευχαριστώ πολύ,άντε με το καλό και το πτυχίο! Click για ανάπτυξη... καλό!!!!!! κι εγώ σ'ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ira 81 Νεοφερμένο μέλος Ο ira 81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 17:45 Ο ira 81 έγραψε: #44 22-05-08 17:45 Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 22:15 Ο kiska έγραψε: #45 23-05-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ira 81: Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει? Click για ανάπτυξη... ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ira 81 Νεοφερμένο μέλος Ο ira 81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 22:19 Ο ira 81 έγραψε: #46 23-05-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από kiska: ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Σχεδον 7 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η mespairos: #47 28-05-08 11:20 καλό σας ταξίδι, πλάκα έχει ο γατούλης σου, είναι χαριτομένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο kiska έγραψε: #48 13-07-08 16:58 ... και επιτελους σε 3 εβδομαδες ξεκιναμε για ελλαδα!!!!!!!!! εχω όμως ενα πρόβλημα. το πρότο αντιλυσσικό το έκανε όταν ήταν 9,5 εβδομάδων (20/01/2008) και πριν 3 εβδομάδες (20/06/08) έκανα το επαναληπτικό αλλά ο κτηνίατρος που το έκανε μου είπε πως υπογραφή μπορούν να βάλουν μόνο σε κρατική κλινική, στους οποίους όταν πήγα δεν θέλησαν να υπογράψουν επειδή δεν έχω κομμένη απόδειξη ότι έκανε το εμβολιο, εκτος από το αυτοκόλλητο της άμπουλας το οποίο κόλλησε στο διαβατήριο ο κτηνίατρος όταν το έκανε. αυτό που θέλω να μάθω είναι, πόσο καιρό πριν το ταξίδι πρέπει να κάνω επαναληπτικό. ή μήπως δεν χρειάζεται εφόσον πέρασε μισός χρόνος από το πρώτο εμβόλιο? πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! κοντεύω να τρελαθώ και μόνο στην σκέψη ότι μπορει να μην μ'αφήσουν να τον πάρω μαζί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:05 Η drusilia έγραψε: #49 13-07-08 19:05 O γιατρος σου τι σου είπε;; Κάποια λύση θα μπορεί να βρεθεί, δεν μπορεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:16 Ο kiska έγραψε: #50 13-07-08 19:16 απλα μου είπε να μάθω το τηλέφωνο τησ κλινικής για να τους πάρει. το ζήτημα όμως είναι ότι όταν πήγα εγώ εκεί τους το πρότεινα και μου είπαν πως αυτό που θέλουν είναι η απόδειξη, αλλιώς ξανά εμβολιασμός. και τον λυπάμαι τον καημενούλη να του το ξανακάνω. τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός 1 μήνα πρίν την άφιξη ή όχι. Αν όχι τότε όλα καλα. Ως προς αυτό. θέλει να μάθω και για το μικροτσιπ και αν θα μπεί σε καραντίνα όταν ερθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:17 Η drusilia έγραψε: #51 13-07-08 19:17 αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα... δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο kiska έγραψε: #52 13-07-08 19:20 δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είσαι από την Ουκρανία ή σπουδάζεις εκεί;Δε θέλω να γίνω αδιάκριτη,έτσι ρωτάω. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον,είναι μια ράτσα που γνωρίζω πολύ λίγα και θα μου άρεσε να μάθω περισσότερα.Όποτε έχεις χρόνο κάνε το! Click για ανάπτυξη... οκ! δεν γινεσαι αδιάκριτη, ενταξει! απλά σπουδάζω εδώ. είμαι τώρα στο 4ο έτος και σε 2 χρόνια τελειώνω. επιτέλους!!! φανταστικά τα γατουλίνια σου!!! ειδικά ο σείριος, ειναι.....!!!! μούρλια!!!! σου'ρχεται να τον φας!!!!! να σου ζήσουν κι εσένα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 21:53 Η moukelis έγραψε: #42 14-05-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kiska: οκ! δεν γινεσαι αδιάκριτη, ενταξει! απλά σπουδάζω εδώ. είμαι τώρα στο 4ο έτος και σε 2 χρόνια τελειώνω. επιτέλους!!! φανταστικά τα γατουλίνια σου!!! ειδικά ο σείριος, ειναι.....!!!! μούρλια!!!! σου'ρχεται να τον φας!!!!! να σου ζήσουν κι εσένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο σκέφτεται κι ο ίδιος για μας,γιατί του έρχεται συχνά να μας φάει! Σ'ευχαριστώ πολύ,άντε με το καλό και το πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:18 Ο kiska έγραψε: #43 14-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μάλλον το ίδιο σκέφτεται κι ο ίδιος για μας,γιατί του έρχεται συχνά να μας φάει! Σ'ευχαριστώ πολύ,άντε με το καλό και το πτυχίο! Click για ανάπτυξη... καλό!!!!!! κι εγώ σ'ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ira 81 Νεοφερμένο μέλος Ο ira 81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 17:45 Ο ira 81 έγραψε: #44 22-05-08 17:45 Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 22:15 Ο kiska έγραψε: #45 23-05-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ira 81: Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει? Click για ανάπτυξη... ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ira 81 Νεοφερμένο μέλος Ο ira 81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 22:19 Ο ira 81 έγραψε: #46 23-05-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από kiska: ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Σχεδον 7 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η mespairos: #47 28-05-08 11:20 καλό σας ταξίδι, πλάκα έχει ο γατούλης σου, είναι χαριτομένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο kiska έγραψε: #48 13-07-08 16:58 ... και επιτελους σε 3 εβδομαδες ξεκιναμε για ελλαδα!!!!!!!!! εχω όμως ενα πρόβλημα. το πρότο αντιλυσσικό το έκανε όταν ήταν 9,5 εβδομάδων (20/01/2008) και πριν 3 εβδομάδες (20/06/08) έκανα το επαναληπτικό αλλά ο κτηνίατρος που το έκανε μου είπε πως υπογραφή μπορούν να βάλουν μόνο σε κρατική κλινική, στους οποίους όταν πήγα δεν θέλησαν να υπογράψουν επειδή δεν έχω κομμένη απόδειξη ότι έκανε το εμβολιο, εκτος από το αυτοκόλλητο της άμπουλας το οποίο κόλλησε στο διαβατήριο ο κτηνίατρος όταν το έκανε. αυτό που θέλω να μάθω είναι, πόσο καιρό πριν το ταξίδι πρέπει να κάνω επαναληπτικό. ή μήπως δεν χρειάζεται εφόσον πέρασε μισός χρόνος από το πρώτο εμβόλιο? πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! κοντεύω να τρελαθώ και μόνο στην σκέψη ότι μπορει να μην μ'αφήσουν να τον πάρω μαζί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:05 Η drusilia έγραψε: #49 13-07-08 19:05 O γιατρος σου τι σου είπε;; Κάποια λύση θα μπορεί να βρεθεί, δεν μπορεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:16 Ο kiska έγραψε: #50 13-07-08 19:16 απλα μου είπε να μάθω το τηλέφωνο τησ κλινικής για να τους πάρει. το ζήτημα όμως είναι ότι όταν πήγα εγώ εκεί τους το πρότεινα και μου είπαν πως αυτό που θέλουν είναι η απόδειξη, αλλιώς ξανά εμβολιασμός. και τον λυπάμαι τον καημενούλη να του το ξανακάνω. τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός 1 μήνα πρίν την άφιξη ή όχι. Αν όχι τότε όλα καλα. Ως προς αυτό. θέλει να μάθω και για το μικροτσιπ και αν θα μπεί σε καραντίνα όταν ερθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:17 Η drusilia έγραψε: #51 13-07-08 19:17 αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα... δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο kiska έγραψε: #52 13-07-08 19:20 δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kiska: οκ! δεν γινεσαι αδιάκριτη, ενταξει! απλά σπουδάζω εδώ. είμαι τώρα στο 4ο έτος και σε 2 χρόνια τελειώνω. επιτέλους!!! φανταστικά τα γατουλίνια σου!!! ειδικά ο σείριος, ειναι.....!!!! μούρλια!!!! σου'ρχεται να τον φας!!!!! να σου ζήσουν κι εσένα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον το ίδιο σκέφτεται κι ο ίδιος για μας,γιατί του έρχεται συχνά να μας φάει! Σ'ευχαριστώ πολύ,άντε με το καλό και το πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:18 Ο kiska έγραψε: #43 14-05-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μάλλον το ίδιο σκέφτεται κι ο ίδιος για μας,γιατί του έρχεται συχνά να μας φάει! Σ'ευχαριστώ πολύ,άντε με το καλό και το πτυχίο! Click για ανάπτυξη... καλό!!!!!! κι εγώ σ'ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ira 81 Νεοφερμένο μέλος Ο ira 81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 17:45 Ο ira 81 έγραψε: #44 22-05-08 17:45 Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 22:15 Ο kiska έγραψε: #45 23-05-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ira 81: Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει? Click για ανάπτυξη... ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ira 81 Νεοφερμένο μέλος Ο ira 81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 22:19 Ο ira 81 έγραψε: #46 23-05-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από kiska: ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Σχεδον 7 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η mespairos: #47 28-05-08 11:20 καλό σας ταξίδι, πλάκα έχει ο γατούλης σου, είναι χαριτομένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο kiska έγραψε: #48 13-07-08 16:58 ... και επιτελους σε 3 εβδομαδες ξεκιναμε για ελλαδα!!!!!!!!! εχω όμως ενα πρόβλημα. το πρότο αντιλυσσικό το έκανε όταν ήταν 9,5 εβδομάδων (20/01/2008) και πριν 3 εβδομάδες (20/06/08) έκανα το επαναληπτικό αλλά ο κτηνίατρος που το έκανε μου είπε πως υπογραφή μπορούν να βάλουν μόνο σε κρατική κλινική, στους οποίους όταν πήγα δεν θέλησαν να υπογράψουν επειδή δεν έχω κομμένη απόδειξη ότι έκανε το εμβολιο, εκτος από το αυτοκόλλητο της άμπουλας το οποίο κόλλησε στο διαβατήριο ο κτηνίατρος όταν το έκανε. αυτό που θέλω να μάθω είναι, πόσο καιρό πριν το ταξίδι πρέπει να κάνω επαναληπτικό. ή μήπως δεν χρειάζεται εφόσον πέρασε μισός χρόνος από το πρώτο εμβόλιο? πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! κοντεύω να τρελαθώ και μόνο στην σκέψη ότι μπορει να μην μ'αφήσουν να τον πάρω μαζί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:05 Η drusilia έγραψε: #49 13-07-08 19:05 O γιατρος σου τι σου είπε;; Κάποια λύση θα μπορεί να βρεθεί, δεν μπορεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:16 Ο kiska έγραψε: #50 13-07-08 19:16 απλα μου είπε να μάθω το τηλέφωνο τησ κλινικής για να τους πάρει. το ζήτημα όμως είναι ότι όταν πήγα εγώ εκεί τους το πρότεινα και μου είπαν πως αυτό που θέλουν είναι η απόδειξη, αλλιώς ξανά εμβολιασμός. και τον λυπάμαι τον καημενούλη να του το ξανακάνω. τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός 1 μήνα πρίν την άφιξη ή όχι. Αν όχι τότε όλα καλα. Ως προς αυτό. θέλει να μάθω και για το μικροτσιπ και αν θα μπεί σε καραντίνα όταν ερθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:17 Η drusilia έγραψε: #51 13-07-08 19:17 αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα... δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο kiska έγραψε: #52 13-07-08 19:20 δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μάλλον το ίδιο σκέφτεται κι ο ίδιος για μας,γιατί του έρχεται συχνά να μας φάει! Σ'ευχαριστώ πολύ,άντε με το καλό και το πτυχίο! Click για ανάπτυξη... καλό!!!!!! κι εγώ σ'ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ira 81 Νεοφερμένο μέλος Ο ira 81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 17:45 Ο ira 81 έγραψε: #44 22-05-08 17:45 Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 22:15 Ο kiska έγραψε: #45 23-05-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ira 81: Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει? Click για ανάπτυξη... ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ira 81 Νεοφερμένο μέλος Ο ira 81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 22:19 Ο ira 81 έγραψε: #46 23-05-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από kiska: ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Σχεδον 7 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η mespairos: #47 28-05-08 11:20 καλό σας ταξίδι, πλάκα έχει ο γατούλης σου, είναι χαριτομένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο kiska έγραψε: #48 13-07-08 16:58 ... και επιτελους σε 3 εβδομαδες ξεκιναμε για ελλαδα!!!!!!!!! εχω όμως ενα πρόβλημα. το πρότο αντιλυσσικό το έκανε όταν ήταν 9,5 εβδομάδων (20/01/2008) και πριν 3 εβδομάδες (20/06/08) έκανα το επαναληπτικό αλλά ο κτηνίατρος που το έκανε μου είπε πως υπογραφή μπορούν να βάλουν μόνο σε κρατική κλινική, στους οποίους όταν πήγα δεν θέλησαν να υπογράψουν επειδή δεν έχω κομμένη απόδειξη ότι έκανε το εμβολιο, εκτος από το αυτοκόλλητο της άμπουλας το οποίο κόλλησε στο διαβατήριο ο κτηνίατρος όταν το έκανε. αυτό που θέλω να μάθω είναι, πόσο καιρό πριν το ταξίδι πρέπει να κάνω επαναληπτικό. ή μήπως δεν χρειάζεται εφόσον πέρασε μισός χρόνος από το πρώτο εμβόλιο? πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! κοντεύω να τρελαθώ και μόνο στην σκέψη ότι μπορει να μην μ'αφήσουν να τον πάρω μαζί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:05 Η drusilia έγραψε: #49 13-07-08 19:05 O γιατρος σου τι σου είπε;; Κάποια λύση θα μπορεί να βρεθεί, δεν μπορεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:16 Ο kiska έγραψε: #50 13-07-08 19:16 απλα μου είπε να μάθω το τηλέφωνο τησ κλινικής για να τους πάρει. το ζήτημα όμως είναι ότι όταν πήγα εγώ εκεί τους το πρότεινα και μου είπαν πως αυτό που θέλουν είναι η απόδειξη, αλλιώς ξανά εμβολιασμός. και τον λυπάμαι τον καημενούλη να του το ξανακάνω. τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός 1 μήνα πρίν την άφιξη ή όχι. Αν όχι τότε όλα καλα. Ως προς αυτό. θέλει να μάθω και για το μικροτσιπ και αν θα μπεί σε καραντίνα όταν ερθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:17 Η drusilia έγραψε: #51 13-07-08 19:17 αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα... δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο kiska έγραψε: #52 13-07-08 19:20 δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 22:15 Ο kiska έγραψε: #45 23-05-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από ira 81: Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει? Click για ανάπτυξη... ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ira 81 Νεοφερμένο μέλος Ο ira 81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 22:19 Ο ira 81 έγραψε: #46 23-05-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από kiska: ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Σχεδον 7 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η mespairos: #47 28-05-08 11:20 καλό σας ταξίδι, πλάκα έχει ο γατούλης σου, είναι χαριτομένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο kiska έγραψε: #48 13-07-08 16:58 ... και επιτελους σε 3 εβδομαδες ξεκιναμε για ελλαδα!!!!!!!!! εχω όμως ενα πρόβλημα. το πρότο αντιλυσσικό το έκανε όταν ήταν 9,5 εβδομάδων (20/01/2008) και πριν 3 εβδομάδες (20/06/08) έκανα το επαναληπτικό αλλά ο κτηνίατρος που το έκανε μου είπε πως υπογραφή μπορούν να βάλουν μόνο σε κρατική κλινική, στους οποίους όταν πήγα δεν θέλησαν να υπογράψουν επειδή δεν έχω κομμένη απόδειξη ότι έκανε το εμβολιο, εκτος από το αυτοκόλλητο της άμπουλας το οποίο κόλλησε στο διαβατήριο ο κτηνίατρος όταν το έκανε. αυτό που θέλω να μάθω είναι, πόσο καιρό πριν το ταξίδι πρέπει να κάνω επαναληπτικό. ή μήπως δεν χρειάζεται εφόσον πέρασε μισός χρόνος από το πρώτο εμβόλιο? πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! κοντεύω να τρελαθώ και μόνο στην σκέψη ότι μπορει να μην μ'αφήσουν να τον πάρω μαζί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:05 Η drusilia έγραψε: #49 13-07-08 19:05 O γιατρος σου τι σου είπε;; Κάποια λύση θα μπορεί να βρεθεί, δεν μπορεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:16 Ο kiska έγραψε: #50 13-07-08 19:16 απλα μου είπε να μάθω το τηλέφωνο τησ κλινικής για να τους πάρει. το ζήτημα όμως είναι ότι όταν πήγα εγώ εκεί τους το πρότεινα και μου είπαν πως αυτό που θέλουν είναι η απόδειξη, αλλιώς ξανά εμβολιασμός. και τον λυπάμαι τον καημενούλη να του το ξανακάνω. τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός 1 μήνα πρίν την άφιξη ή όχι. Αν όχι τότε όλα καλα. Ως προς αυτό. θέλει να μάθω και για το μικροτσιπ και αν θα μπεί σε καραντίνα όταν ερθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:17 Η drusilia έγραψε: #51 13-07-08 19:17 αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα... δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο kiska έγραψε: #52 13-07-08 19:20 δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ira 81: Ειμαι ουκρανεζα,αλλα μενω εδω Αθηνα.Τι σπουδαζεις εκει? Click για ανάπτυξη... ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ira 81 Νεοφερμένο μέλος Ο ira 81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 22:19 Ο ira 81 έγραψε: #46 23-05-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από kiska: ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Σχεδον 7 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η mespairos: #47 28-05-08 11:20 καλό σας ταξίδι, πλάκα έχει ο γατούλης σου, είναι χαριτομένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο kiska έγραψε: #48 13-07-08 16:58 ... και επιτελους σε 3 εβδομαδες ξεκιναμε για ελλαδα!!!!!!!!! εχω όμως ενα πρόβλημα. το πρότο αντιλυσσικό το έκανε όταν ήταν 9,5 εβδομάδων (20/01/2008) και πριν 3 εβδομάδες (20/06/08) έκανα το επαναληπτικό αλλά ο κτηνίατρος που το έκανε μου είπε πως υπογραφή μπορούν να βάλουν μόνο σε κρατική κλινική, στους οποίους όταν πήγα δεν θέλησαν να υπογράψουν επειδή δεν έχω κομμένη απόδειξη ότι έκανε το εμβολιο, εκτος από το αυτοκόλλητο της άμπουλας το οποίο κόλλησε στο διαβατήριο ο κτηνίατρος όταν το έκανε. αυτό που θέλω να μάθω είναι, πόσο καιρό πριν το ταξίδι πρέπει να κάνω επαναληπτικό. ή μήπως δεν χρειάζεται εφόσον πέρασε μισός χρόνος από το πρώτο εμβόλιο? πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! κοντεύω να τρελαθώ και μόνο στην σκέψη ότι μπορει να μην μ'αφήσουν να τον πάρω μαζί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:05 Η drusilia έγραψε: #49 13-07-08 19:05 O γιατρος σου τι σου είπε;; Κάποια λύση θα μπορεί να βρεθεί, δεν μπορεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:16 Ο kiska έγραψε: #50 13-07-08 19:16 απλα μου είπε να μάθω το τηλέφωνο τησ κλινικής για να τους πάρει. το ζήτημα όμως είναι ότι όταν πήγα εγώ εκεί τους το πρότεινα και μου είπαν πως αυτό που θέλουν είναι η απόδειξη, αλλιώς ξανά εμβολιασμός. και τον λυπάμαι τον καημενούλη να του το ξανακάνω. τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός 1 μήνα πρίν την άφιξη ή όχι. Αν όχι τότε όλα καλα. Ως προς αυτό. θέλει να μάθω και για το μικροτσιπ και αν θα μπεί σε καραντίνα όταν ερθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:17 Η drusilia έγραψε: #51 13-07-08 19:17 αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα... δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο kiska έγραψε: #52 13-07-08 19:20 δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kiska: ιατρική. ακόμα 2 χρόνια και τελειώνω!!!!!!!!! μένεις καιρό στην ελλάδα? Click για ανάπτυξη... Σχεδον 7 χρονια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η mespairos: #47 28-05-08 11:20 καλό σας ταξίδι, πλάκα έχει ο γατούλης σου, είναι χαριτομένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο kiska έγραψε: #48 13-07-08 16:58 ... και επιτελους σε 3 εβδομαδες ξεκιναμε για ελλαδα!!!!!!!!! εχω όμως ενα πρόβλημα. το πρότο αντιλυσσικό το έκανε όταν ήταν 9,5 εβδομάδων (20/01/2008) και πριν 3 εβδομάδες (20/06/08) έκανα το επαναληπτικό αλλά ο κτηνίατρος που το έκανε μου είπε πως υπογραφή μπορούν να βάλουν μόνο σε κρατική κλινική, στους οποίους όταν πήγα δεν θέλησαν να υπογράψουν επειδή δεν έχω κομμένη απόδειξη ότι έκανε το εμβολιο, εκτος από το αυτοκόλλητο της άμπουλας το οποίο κόλλησε στο διαβατήριο ο κτηνίατρος όταν το έκανε. αυτό που θέλω να μάθω είναι, πόσο καιρό πριν το ταξίδι πρέπει να κάνω επαναληπτικό. ή μήπως δεν χρειάζεται εφόσον πέρασε μισός χρόνος από το πρώτο εμβόλιο? πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! κοντεύω να τρελαθώ και μόνο στην σκέψη ότι μπορει να μην μ'αφήσουν να τον πάρω μαζί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:05 Η drusilia έγραψε: #49 13-07-08 19:05 O γιατρος σου τι σου είπε;; Κάποια λύση θα μπορεί να βρεθεί, δεν μπορεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:16 Ο kiska έγραψε: #50 13-07-08 19:16 απλα μου είπε να μάθω το τηλέφωνο τησ κλινικής για να τους πάρει. το ζήτημα όμως είναι ότι όταν πήγα εγώ εκεί τους το πρότεινα και μου είπαν πως αυτό που θέλουν είναι η απόδειξη, αλλιώς ξανά εμβολιασμός. και τον λυπάμαι τον καημενούλη να του το ξανακάνω. τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός 1 μήνα πρίν την άφιξη ή όχι. Αν όχι τότε όλα καλα. Ως προς αυτό. θέλει να μάθω και για το μικροτσιπ και αν θα μπεί σε καραντίνα όταν ερθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:17 Η drusilia έγραψε: #51 13-07-08 19:17 αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα... δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο kiska έγραψε: #52 13-07-08 19:20 δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλό σας ταξίδι, πλάκα έχει ο γατούλης σου, είναι χαριτομένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 16:58 Ο kiska έγραψε: #48 13-07-08 16:58 ... και επιτελους σε 3 εβδομαδες ξεκιναμε για ελλαδα!!!!!!!!! εχω όμως ενα πρόβλημα. το πρότο αντιλυσσικό το έκανε όταν ήταν 9,5 εβδομάδων (20/01/2008) και πριν 3 εβδομάδες (20/06/08) έκανα το επαναληπτικό αλλά ο κτηνίατρος που το έκανε μου είπε πως υπογραφή μπορούν να βάλουν μόνο σε κρατική κλινική, στους οποίους όταν πήγα δεν θέλησαν να υπογράψουν επειδή δεν έχω κομμένη απόδειξη ότι έκανε το εμβολιο, εκτος από το αυτοκόλλητο της άμπουλας το οποίο κόλλησε στο διαβατήριο ο κτηνίατρος όταν το έκανε. αυτό που θέλω να μάθω είναι, πόσο καιρό πριν το ταξίδι πρέπει να κάνω επαναληπτικό. ή μήπως δεν χρειάζεται εφόσον πέρασε μισός χρόνος από το πρώτο εμβόλιο? πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! κοντεύω να τρελαθώ και μόνο στην σκέψη ότι μπορει να μην μ'αφήσουν να τον πάρω μαζί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:05 Η drusilia έγραψε: #49 13-07-08 19:05 O γιατρος σου τι σου είπε;; Κάποια λύση θα μπορεί να βρεθεί, δεν μπορεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:16 Ο kiska έγραψε: #50 13-07-08 19:16 απλα μου είπε να μάθω το τηλέφωνο τησ κλινικής για να τους πάρει. το ζήτημα όμως είναι ότι όταν πήγα εγώ εκεί τους το πρότεινα και μου είπαν πως αυτό που θέλουν είναι η απόδειξη, αλλιώς ξανά εμβολιασμός. και τον λυπάμαι τον καημενούλη να του το ξανακάνω. τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός 1 μήνα πρίν την άφιξη ή όχι. Αν όχι τότε όλα καλα. Ως προς αυτό. θέλει να μάθω και για το μικροτσιπ και αν θα μπεί σε καραντίνα όταν ερθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:17 Η drusilia έγραψε: #51 13-07-08 19:17 αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα... δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο kiska έγραψε: #52 13-07-08 19:20 δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
... και επιτελους σε 3 εβδομαδες ξεκιναμε για ελλαδα!!!!!!!!! εχω όμως ενα πρόβλημα. το πρότο αντιλυσσικό το έκανε όταν ήταν 9,5 εβδομάδων (20/01/2008) και πριν 3 εβδομάδες (20/06/08) έκανα το επαναληπτικό αλλά ο κτηνίατρος που το έκανε μου είπε πως υπογραφή μπορούν να βάλουν μόνο σε κρατική κλινική, στους οποίους όταν πήγα δεν θέλησαν να υπογράψουν επειδή δεν έχω κομμένη απόδειξη ότι έκανε το εμβολιο, εκτος από το αυτοκόλλητο της άμπουλας το οποίο κόλλησε στο διαβατήριο ο κτηνίατρος όταν το έκανε. αυτό που θέλω να μάθω είναι, πόσο καιρό πριν το ταξίδι πρέπει να κάνω επαναληπτικό. ή μήπως δεν χρειάζεται εφόσον πέρασε μισός χρόνος από το πρώτο εμβόλιο? πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! κοντεύω να τρελαθώ και μόνο στην σκέψη ότι μπορει να μην μ'αφήσουν να τον πάρω μαζί μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:05 Η drusilia έγραψε: #49 13-07-08 19:05 O γιατρος σου τι σου είπε;; Κάποια λύση θα μπορεί να βρεθεί, δεν μπορεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:16 Ο kiska έγραψε: #50 13-07-08 19:16 απλα μου είπε να μάθω το τηλέφωνο τησ κλινικής για να τους πάρει. το ζήτημα όμως είναι ότι όταν πήγα εγώ εκεί τους το πρότεινα και μου είπαν πως αυτό που θέλουν είναι η απόδειξη, αλλιώς ξανά εμβολιασμός. και τον λυπάμαι τον καημενούλη να του το ξανακάνω. τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός 1 μήνα πρίν την άφιξη ή όχι. Αν όχι τότε όλα καλα. Ως προς αυτό. θέλει να μάθω και για το μικροτσιπ και αν θα μπεί σε καραντίνα όταν ερθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:17 Η drusilia έγραψε: #51 13-07-08 19:17 αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα... δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο kiska έγραψε: #52 13-07-08 19:20 δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
O γιατρος σου τι σου είπε;; Κάποια λύση θα μπορεί να βρεθεί, δεν μπορεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:16 Ο kiska έγραψε: #50 13-07-08 19:16 απλα μου είπε να μάθω το τηλέφωνο τησ κλινικής για να τους πάρει. το ζήτημα όμως είναι ότι όταν πήγα εγώ εκεί τους το πρότεινα και μου είπαν πως αυτό που θέλουν είναι η απόδειξη, αλλιώς ξανά εμβολιασμός. και τον λυπάμαι τον καημενούλη να του το ξανακάνω. τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός 1 μήνα πρίν την άφιξη ή όχι. Αν όχι τότε όλα καλα. Ως προς αυτό. θέλει να μάθω και για το μικροτσιπ και αν θα μπεί σε καραντίνα όταν ερθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:17 Η drusilia έγραψε: #51 13-07-08 19:17 αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα... δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο kiska έγραψε: #52 13-07-08 19:20 δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απλα μου είπε να μάθω το τηλέφωνο τησ κλινικής για να τους πάρει. το ζήτημα όμως είναι ότι όταν πήγα εγώ εκεί τους το πρότεινα και μου είπαν πως αυτό που θέλουν είναι η απόδειξη, αλλιώς ξανά εμβολιασμός. και τον λυπάμαι τον καημενούλη να του το ξανακάνω. τώρα προσπαθώ να μάθω αν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός 1 μήνα πρίν την άφιξη ή όχι. Αν όχι τότε όλα καλα. Ως προς αυτό. θέλει να μάθω και για το μικροτσιπ και αν θα μπεί σε καραντίνα όταν ερθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:17 Η drusilia έγραψε: #51 13-07-08 19:17 αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα... δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο kiska έγραψε: #52 13-07-08 19:20 δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αμφιβάλω αν θα μπει σε καραντίνα... δεν μπορει να σου κόψει η γιατρος την απόδειξη τώρα να την πας; αν και ειναι λίγο περίεργο αυτο βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiska Νεοφερμένο μέλος Ο kiska αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο kiska έγραψε: #52 13-07-08 19:20 δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δυστυχώς μου είπε πως δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.