Ερωτήσεις για εμβόλια

Απάντηση: Ερώτηση για εμβόλια - πού αλλού μπορώ να τα κάνω;

λοιπον αυτη την φορα μας εκανε το εμβολιο κατα της λευχαιμιας.Νομιζα ομως οτι πρωτα γινονται αιματολογικες εξετασεις και μετα.Εκτος αν θεωρησε οτι ειναι μικρο στην ηλικια και δεν θα χε τετοια ασθενεια τοσο μικρο.ΔΕν ξερω,τι να πω?Παλι την ιδια τιμη(25 ευρω).Αρχες του μηνα θα ξανακανουμε και το επαναληπτικο.Η στειρωση παντως σε αυτον για τα αρσενικα ειναι 60 ευρω.Νομιζω πολυ οικονομικος για τα δεδομενα της Ελλαδας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμβολια!!!!

γεια σε ολουσ !!! θα ηθελα να με ενημερωσετε για τα εμβολια που χρειζεται μια γατουλα,ποια ειναι η καταλληλη ηλικια,ποσο κοστιζουν:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:...φυσικα για γατα εντοσ σπιτιου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ερώτηση για εμβόλια - πού αλλού μπορώ να τα κάνω;

Πριν τον εμβολιασμο κατα της λευχαιμιας πρεπει οπωσδηποτε να γινει το σχετικο τεστ.Δεν εχει καμια σχεση με την ηλικια,καθως εξαπλωνεται κυριως με το σαλιο.

Πριν τον εμβολιασμο κατα της λευχαιμιας πρεπει οπωσδηποτε να γινει το σχετικο τεστ.Δεν εχει καμια σχεση με την ηλικια,καθως εξαπλωνεται κυριως με το σαλιο.
τωρα ομως εγινε.:(το ειδα μετα στο βιβλιαριο. και γω εδω μεσα ειχα διαβασει καπου οτι πριν γινει,πρεπει να κανει εξετασεις.Γενικα τον συγκεκριμενο τον εμπιστευομαι.Εκει πηγαινα και τον σκυλο μου για χρονια και δεν ειχα δει κατι ασχημο. ΤΩρα γιατι του κανε το εμβολιο χωρις εξετασεις δεν ξερω.Φανταζομαι ομως οτι αν (χτυπα ξυλο) εχει την ασθενεια και του γινει το εμβολιο χωρις να το ξερουμε,απλα δεν θα τον καλυπτει το φαρμακο.Αυτο υποψιαζομαι,οχι οτι θα χει παρενεργειες.Εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο?

Δεν ξερω καποιον που να του εχει τυχει.
Trelaaa μπορεις να δεις στα ασθρα,υπαρχουν καποια σχετικα με τον εμβολιασμο.

γεια σε ολουσ !!! θα ηθελα να με ενημερωσετε για τα εμβολια που χρειζεται μια γατουλα,ποια ειναι η καταλληλη ηλικια,ποσο κοστιζουν:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:...φυσικα για γατα εντοσ σπιτιου

Γεια σου!:D

Για τα εμβόλια μπορείς να κοιτάξεις αυτό εδώ το άρθρο!

Η στειρωση παντως σε αυτον για τα αρσενικα ειναι 60 ευρω.Νομιζω πολυ οικονομικος για τα δεδομενα της Ελλαδας!
εμείς πληρώσαμε 50 (βέβαια δεν λέω, μας έχει και μια συμπάθεια η κτηνίατρος, αφού μας δίνει και δωρεάν παιχνιδάκια και μπορεί να μας έκανε και έκπτωση. είμαστε και τακτικοί πελάτες γιατί αρρωσταίνουμαι συχνα:P)

εμείς πληρώσαμε 50 (βέβαια δεν λέω, μας έχει και μια συμπάθεια η κτηνίατρος, αφού μας δίνει και δωρεάν παιχνιδάκια και μπορεί να μας έκανε και έκπτωση. είμαστε και τακτικοί πελάτες γιατί αρρωσταίνουμαι συχνα:P)
ωραια τιμη!ισως σας κανει καλυτερη βεβαια αλλα και παλι δεν νομιζω να χει πολυ παραπανω.ηθελα να ψαχτω και με σωματεια που κανουν με 30 ευρω στειρωση (απο οτι εχω ακουσει) αλλα εδω που μενω δεν υπαρχει κατι κοντα.ΟΥτε αμαξι εχω και δεν θελω να τον ταλαιπωρω με μεγαλες αποστασεις και λεωφορεια.

Κόστος εμβολίων γάτας

Πόσο κοστίζουν περίπου? είναι 2 μηνών περίπου το γατάκι που βρήκα πριν από μέρες...αλλά δε με παίρνει οικονομικά και θα το δώσω κάπου σύντομα, το φροντίζω εδώ και 3 εβδομάδες, αλλά δε ξέρω από εμβόλια, πόσο κοστίζουν και άμα πρέπει να κάνει!

Γεια σου Αποστολη..αν θες..δες λιγο αυτο το θεμα.Νομιζω θα σου λυσει τις αποριες:)

ειναι κριμα να αγαπαμε τα ζωα αλλα να μην εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα,εγω τ αγοραζω και τους τα κανω,ομως ημουν καποτε νοσοκομα,ξερω τη διαφορα μεταξυ υποδοριου,ενδοδερμικου και ενδοφλεβιου,ακομα και στα παιδια μου εχω αναγκαστει να τους κανω εμβολια εδω δεν εχουμε παιδιατρο,ομως δε το συνιστω,εγω δυστυχως ζω ακραιες καταστασεις.
προτιμω να δωσω λεφτα για μια σωστη στειρωση παρα για εμβολια,λεω σωστη στειρωση γιατι με το θεμα της ναρκωσης δε παιζω,πρεπει να ειναι καλος γιατρος κι οχι να ξεπετα το γατι με το κοματι,δε ξερω βεβαια αν αναγκαστω να τα παω αυτα που εχω τωρα στις δωρεαν στειρωσεις θα δουμε!!παντως αν σκοπευεις να κανεις εσυ εμβολιο διαβασε πρωτα,ενημερωσου και βλεπεις τι θα κανεις!!!παρε και προσφορες,ολο και κατι πιο οικονομικο θα βρεθει απο θεμα κτηνιατρου ενοω!

Εμεις κανουμε τα εμβολια με 20-25 ευρω. Δεν ξερω αν ειναι ετσι στην πολη μας αλλα πιστευω πως ειναι απαραδεκτο να παιρνουν 35 και 40 ευρω για ενα εμβολιο. Απότι ειχα ακουσει οι τιμες καθοριζονται απο τον Πανελληνιο Κτηνιατρικο Συλλογο και το λογικο ειναι περιπου 25 ευρω.

Απορία σχετικά με το "τριπλό" εμβόλιο .....

Πήγα χθές τη γάτα μου για στείρωση σε κάποιον Ιατρό που μου συνέστησαν και δεν είναι ο Ιατρός που συνήθως την πάω (η αλήθεια είναι ότι δεν τον συμπαθώ γιατί μου δίνει την εντύπωση ότι δεν τα αγαπά τα ζώα και τα βλέπει μόνο ως χοντρή κονόμα..) Ο νέος Ιατρός είναι όντως πιο φιλικός ,πιο εκφραστικός και δείχνει να αγαπά τα ζώα.Εκτός του ότι μου έκανε μια πολύ καλύτερη τιμή ( 100 Ευρώ ενώ ο άλλος 150) όταν είδε το βιβλιάριό της και συγκεκριμένα τα εμβόλια που κάναμε ,πρόσεξε ότι είχε 3 εμβολιασμούς με το Nobivac Tricat Trio και με ρώτησε γιατί 3 φορές.Όταν του είπα ότι είναι το τριπλό εμβόλιο ....γέλασε και κούνησε το κεφάλι.Δεν είπε βέβαια τίποτε (προς σεβασμό απέναντι σε έναν συνάδελφο)αλλά κατάλαβα ότι τελικά δεν είναι τριπλό με την έννοια ...το κάνουμε τρείς φορές ...αλλά απλά είναι τριπλό ως προς τη δράση του.Κάνω λάθος? Μήπως τελικά κάποιοι Ιατροί το εμφανίζουν εσκεμμένα ως τριπλό για να τσιμπάνε 3 φορές το 25άρι? Μπηκα στο site της φαρμακευτικής και εκεί μιλάει για 2 δόσεις σε διάστημα 3-4 εβδομάδων ...όχι 3 !!!!Μπορεί κάποιος να μου πεί αν τελικά πρόκειται για αισχροκέρδεια του Ιατρού ? γιατί αν όντως με δουλέυει θέλω να τον καταγγείλω! Μάλιστα και στο παρελθόν όταν πήγα έναν σκύλο 11 ετών σε άλλο Ιατρό και είδε εμβολιασμό του ζώου στα 11 του ...γέλασε! Τελικά τι παίζετε με τα εμβόλια?Πρόκειται για Ιατρό ... μη επαγγελματία?

Απάντηση: Απορία σχετικά με το "τριπλό" εμβόλιο .....

Καλησπερα.Για ριξε μια ματια εδω.
Λεγεται τριπλο γιατι ειναι για 3 ασθενειες.:)
Εφοσον και οι 2 γιατροι που εχεις παει ,γελασαν με αυτα που εγραφε ο συγκεκριμενος,προφανως και κατι δεν παει καλα.

Γεια χαρα. Πραγματι το Nobivac Tricat Trio γινεται σε 2 δοσεις και οχι σε 3, οπως ακριβως αναφερει και το site της εταιρειας. Δυστυχως σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και τα λαμογια. Και επειδη με τους γιατρους διακυβευεται και η ιδια η ζωη, πρεπει να ειμαστε υποψιασμενοι και ενημερωμενοι ωστε να επιλεξουμε τον καλυτερο και να απομονωσουμε τετοιους ασχετους ή εκμεταλλευτες γιατρους.
Μην ξαναπας τη γατουλα σου στο συγκεκριμενο γιατρο, αλλα εγω θα πηγαινα να του ζητησω εξηγησεις και τα χρηματα μου πισω, αυστηρα. Θεωρω οτι ετσι θα επαιρνα μια καποια ικανοποιηση και θα υποχρεωνα το γιατρο σε εμεση παραδοχη του λαθους του. Γιατι ετσι θα το παρουσιασει. Σα λαθος ή παρεξηγηση ωστε να αποποιηθει τις ευθυνες του.

Καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο ,και οπου αλλου χρειαζεται,θα εκανα εγω.Διοτι απλα..θα συνεχισει να κοροιδευει τους υπολοιπους.Και αυτο ΔΕΝ πρεπει να γινεται ,και να το αφηνουμε.Ας κανουμε εμεις τουλαχιστον οτι μπορουμε.:)

Καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο ,και οπου αλλου χρειαζεται,θα εκανα εγω.Διοτι απλα..θα συνεχισει να κοροιδευει τους υπολοιπους.Και αυτο ΔΕΝ πρεπει να γινεται ,και να το αφηνουμε.Ας κανουμε εμεις τουλαχιστον οτι μπορουμε.:)

Ακριβώς!
Κι αν έχουμε να κάνουμε με περίπτωση αισχροκέρδειας από την πλευρά του κτηνιάτρου κανείς δεν εγγυάται ότι αποκλείεται να κάνει κάτι το οποίο να έχει δυσμενείς επιπτώσεις για την υγεία κάποιου ζώου...

Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση.Ωστε ο Κύριος με δουλεύει κανονικά...? Μάλιστα επέμενε κιόλας ότι είναι τριπλό !Και επειδή στο δεύτερο καθυστέρησα πολλούς μήνες ...το ξαναπήγαμε πάλι από την αρχή! (Δηλαδή 4 εμβόλια!) Ωραίος ο Κύριος Γ. Χ. για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο.Και για όσους μένουν Θεσσαλονίκη και ειδικότερα Τριανδρία ...ας τον αποφύγουν λοιπόν!

Γεια σου και από εμένα..
Δεν είμαι 100% βέβαιη, απλά κοίταξέ το ακόμα λίγο πριν κάνεις την καταγγελία για να είσαι απόλυτα σίγουρος..
Εγώ είμαι κατά 99,9999...% σίγουρη ότι εάν το γατάκι είναι πολύ μικρό όταν κάνει το τριπλό, τότε δεν αρκεί 1 επανάληψη αλλά θέλει 2! Δηλαδή συνολικά 3 φορές..Τώρα για 4, τι να πω, δεν ξέρω, πολύ ακραίο..
Καλό θα ήταν να ρωτούσες έναν κτηνίατρο(όχι τον ίδιο βέβαια) να σου πει πως ακριβώς έχουν τα πράγματα..:)
Πάντως, δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι δυστυχώς...

Τριών ετών δε θα το έλεγα μικρό .Φυσικά και θα το επαληθεύσω και θα βάλω και άλλους να το τσεκάρουν.Μακάρι να κάνω λάθος γιατί είναι τουλάχιστον ανήθικο σε τέτοιες εποχές να εκμεταλλεύεσαι την άγνοια ενός πελάτη ,εποχές όπου και το 1 ευρώ δεν περισσεύει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back