julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα πρέπει μετά, αφού καθαρίσει τελείως κάθε 3 ή 5 μήνες ανάλογα με το αν έχεις φυτά στο σπίτι ή στο μπαλκόνι.. να ψεκάζετε ή να βάζει αμπούλα... γιατί παντού έξω υπάρχουν τα αυγά και μπορεί να ξανακολλήσει... και με τα παπούτσια μας μεταφέρουμε τα αυγά στο σπίτι....

Εκτός αυτού υπάρχει και το ειδικό λουράκι για τους ψύλλους, για έξτρα προστασία, αν θέλεις.
Μυρίζει βέβαια λίγο φάρμακο... αλλά είναι μια έξτρα λύση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

και το χαπι καθε 3 μηνες????....μεσα στο σπιτι ειναι το καημενο αλλα αυτο με τα παπουτσια δεν το ηξερα!!!! προχθες πηρα παλι τον κτηνιατρο και ξεχασα να ρωτησω...τον εχω ζαλισει τον ανθρωπο

..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το χάπι πιάνει μόνο τα εσωτερικά παράσιτα, ενώ κάποιες αμπούλες και τα μέσα και τα έξω. Εγω στην θέση σου θα έβαζα κάθε 3 μήνες αμπούλα σίγουρα, και το χάπι κάθε 4-5...
(για έξτρα σιγουριά...)
Το κάθε μήνα μου φαίνεται καί υπερβολικό.. και λίγο "ύποπτο" με την έννοια.. του να ξεπουλήσουμε χάπια- αμπούλες.....
Αν ζεί έξω, να το καταλάβω, αλλά για μέσα στο σπίτι...(πόσα φάρμακα πια τα καημένα....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

θα παρω την αλλη βδομαδα τον κτηνιατρο μας να τον ξανρωτησω!!! ευχαριστω julia!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω κάποιες απορίες σχετικά με το χάπι αυτό (όταν δίνεται για προληπτικούς λόγους όχι για θεραπεία):
1) Μπορώ να το δίνω και μόνη μου ή χρειάζεται να πηγαίνω στον κηνίατρο?
2) Το προηγούμενο χάπι το πήρε Νοέμβριο και το επόμενο ο γιατρός το έγραψε για 2 Φεβρουαρίου. Τόσο συχνά πρέπει να το παίρνει?Νόμιζα ότι το παίρνουν κάθε 6 μήνες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
1)Μπορεις να το δωσεις και μονη σου. Λογικα μπορεις να το κανεις τριμματα και με λιγη παστα για τριχομπαλες να το αλοιψεις στο πατουσακι του γατουνιου σου ωστε να το γλυψει αν δεν μπορεις να το δωσεις με αλλοο τροπο.
2)Ο γιατρος κατι παραπανω θα ξερει...Και εμεις οταν της βαλαμε την αμπουλα για τα παρασιτα - αντι για το χαπι - της δωσαμε επαναληπτικο μετα απο ενα μηνα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Εμεις τα διναμε μονοι μας.Με πολυ μεγαλη δυσκολια βεβαια..Το καναμε σκονη και το ριχναμε στο γευμα της κονσερβας.Εμεις το παιρνουμε καθε 5 μηνες.Την τελευταια φορα ομως που τον πηγα (Δεκεμβριο) του εβαλε μια αμπουλα οπως αυτη για τα εξωτερικα παρασιτα (υγρο που το βαζεις στον σβερκο του) αλλα ειναι ΚΑΙ για εσωτερικη αποπαρασιτωση.Οποτε δεν εχουμε πλεον θεμα με χαπακια και το πως θα του το δωσουμε.Το επομενο ειναι για τον Μαιο.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλιστα! Ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω δυσκολία να της δώσω χάπι. Της το έβαζα για 5 μέρες (μετά την στείρωση που χρειάστηκε) στην υγρή τροφή και το έτρωγε χωρίς να το καταλάβει. Τώρα βέβαια θα πάω στον κτηνίατρο για το χάπι γιατί θέλω να δούμε και την υγεία της, αλλά τις επόμενες φορεές λέω να της το δίνω εγώ! Θα το αγοράζω απο το κτηνιατρείο?? Υπάρχουν πολλές μάρκες?
speri
Διάσημο μέλος
Εμας μας το δινει ο γιατρος...δεν ειχα σκεφτει ποτε μαρκες και τετοια να πω την αληθεια μου...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εγω του το δινω καθε 6 μηνες, αλλα τωρα τελευταια το σκεφτομαι. Εχω να του δωσω χαπι απο τον ιουλιο, ισως το καθυστερησω λιγο ακομα γιατι δεν θελω να τον επιβαρυνω με φαρμακα χωρις λογο.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
εφοσον ειναι για προληπτικους λόγους, η γάτα μου είναι υγιής και δεν της δίνω ποτέ ωμά και εγώ το βρίσκω υπερβολικό να της δίνω τόσο συχνά.
speri
Διάσημο μέλος
Ο γιατρος προφανως δεν θελει το κακο του γατουνιου σου γιατι θα φαει και χ....οποτε κατι θα ξερει....εκτος αν το κανει για κερδοσκοπικους λογους που το απευχομαι...
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προβληματίζομαι γιατί ο πρώτος γιατρός που έδωσε το χάπι το Νοέμβρη (πριν την πάρω εγώ την mulan) ήταν άλλος από τον τωρινό (ο οποίος μου φαίνεται καλός σε γενικές γραμμές) και όρισε και το ραντεβού για τον Φεβρουάριο. Μπορεί να το έκανε και για κερδοσκοπικούς σκοπούς γι να εξασφαλίσει ότι θα ξαναπάω. Ας την ξαναπάω τώρα και θα τον ρωτήσω και για την συχνότητα λήψης του χαπιού.
3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι σημαντικη η αποπαρασιτωση στο ζωο.τα ζωα σκυλοι γατες γεννιουνται με σκουληκακια΄,γι αυτο χρειαζονται φαρμακα.τα σκουληκακια μεταδιδονται στους ανθρωπους.καθε 3 μηνες χρειαζεται φαρμακο ντροταλ, η καποιο αλλο,η δοση διδεται με το βαρος της γατας.το εμβολιο προστατευει το ζωο και η αποπαρασιτωση το ζωο και τον ανθρωπο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Piwaki
Νεοφερμένο μέλος
Και γω για κάθε 3 μήνες γνωρίζω οτι πρέπει να του κάνω αποπαρασίτωση, του δίνω Milbemax η Banminth.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
εμένα πήγαν να μου το δώσουν τα αδέλφια μου, αλλά δεν καθόμουν. μες στο φαγητό μου το βάλανε, το έβγαδα. να μου το δώθουν θκέτο πήγαν, το έφτυθα. θτο τέλοθ, θτο επόμενο λαντεβού με την κτηνίατλο, μου το έδωθε εκείνη με μια ειδική θήρηγγα.
Καλησπέρα..Μήπως γνωρίζετε πόσο κοστίζει ένα χάπι αποπαρασίτωσης για γάτεσ? Ευχαριστώ...
Myrtle
Διάσημο μέλος
Γεια σου! Αγόρασα πρόσφατα για τον μικρό μου ένα χαπάκι Drontal που κόστιζε 2,80 ευρώ και μου είπαν ότι κάνει για 4 κιλά γατάκι. Όμως, επειδή ήταν μικρό κι επειδή η γιατρός μου είπε ότι το συγκεκριμένο χάπι είναι για σκύλους (κάτι το οποίο το μαγαζί δεν το δεχόταν, φυσικά) μου είπε να του πάρω σύριγγα με κρεμούλα για εσωτερική αποπαρασίτωση, η οποία κόστιζε 5,30 ευρώ.

Σε ευχαριστώ πολύ..Μήπως ξέρεις τι είναι καλύτερο για τους ψύλλους?το σπρέι?και πόσο κοστίζει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool