ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Γεια σε ολους!!Λοιπον σημερα πηγαμε στον νεο μας κτηνιατρο..Μας αρεσε πολυ αν και η μπιανκα ειχε παθει ενα σοκ μεχρι να φτασουμε εκει με το ταξι και στο ιατρειο φοβοταν αλλα την κρατουσα εγω και ηρεμησε λιγο.ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και ακουσε και την καρδια της.Η στειρωση προγραμματιστηκε για την πεμπτη το πρωι κατα τις 10 και μου 'πε οτι μετα απο 2 ωρες θα παω να την παρω..δε θελω καθολου να την κανω.μονο που σκεφτομαι τι πονο θα τραβηξει η ψυχουλα μου νευριαζω με τον εαυτο μου!!! μετα απο 2 ωρες δεν θα ποναει το μαναρακι?να του πω να της κανει αντιβιωτικη ενεση?τι αλλο να προσεξω??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σε ολους!!Λοιπον σημερα πηγαμε στον νεο μας κτηνιατρο..Μας αρεσε πολυ αν και η μπιανκα ειχε παθει ενα σοκ μεχρι να φτασουμε εκει με το ταξι και στο ιατρειο φοβοταν αλλα την κρατουσα εγω και ηρεμησε λιγο.ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και ακουσε και την καρδια της.Η στειρωση προγραμματιστηκε για την πεμπτη το πρωι κατα τις 10 και μου 'πε οτι μετα απο 2 ωρες θα παω να την παρω..δε θελω καθολου να την κανω.μονο που σκεφτομαι τι πονο θα τραβηξει η ψυχουλα μου νευριαζω με τον εαυτο μου!!! μετα απο 2 ωρες δεν θα ποναει το μαναρακι?να του πω να της κανει αντιβιωτικη ενεση?τι αλλο να προσεξω??
![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ όταν ήταν να πάω την Χαρά μου για στείρωση δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Την πήρα την ίδια μέρα μετά από 2 ώρες και την επόμενη μέρα ήταν ακμαιότατη. Και την πρώτη μέρα καλά ήταν, απλά ήταν λίγο ζαβλακωμένη.
Μην ανησυχείς. Θα πάνε όλα μια χαρά. Πες μας νέα της μετά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ όταν ήταν να πάω την Χαρά μου για στείρωση δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Την πήρα την ίδια μέρα μετά από 2 ώρες και την επόμενη μέρα ήταν ακμαιότατη. Και την πρώτη μέρα καλά ήταν, απλά ήταν λίγο ζαβλακωμένη.
Μην ανησυχείς. Θα πάνε όλα μια χαρά. Πες μας νέα της μετά.![]()
Πο πο τρεμω!!τις ψυχουλες μωρε τι τραβανε..ελπιζω να πανε ολα καλα!!φοβαμαι παρα πολυ!!! πονουσε οταν την πηρες??
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πο πο τρεμω!!τις ψυχουλες μωρε τι τραβανε..ελπιζω να πανε ολα καλα!!φοβαμαι παρα πολυ!!! πονουσε οταν την πηρες??
Δεν νομίζω ότι καταλάβαινε και πολλά. Ήταν τρελά μαστουρωμένη και ήταν συνέχεια ξάπλα και κοιμόταν. Την επόμενη μερα ήταν ακόμα καλύτερα και την τρίτη ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Κι εγώ μετά από 2 μέρες είδα πόσο άδικα ανησυχούσα. Και να πεις ότι ήταν και το πρώτο μου..... έχω στειρώσει ένα σωρό γατιά μου αλλά, όπως κι εσύ, έτσι κι εγώ ήμουν συνέχεια σκεπτική, νομίζοντας ότι εκείνη υποφέρει. Μην ανησυχείς γιατί καταλαβαίνει την ανησυχία σου και την αγχώνεις.
elvenstar
Επιφανές μέλος
θα πονάει λίγο τις 2-3 πρώτες μέρες λογικό είναι αλλά ευτυχώς όταν περάσουν όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό τους ρυθμόΠο πο τρεμω!!τις ψυχουλες μωρε τι τραβανε..ελπιζω να πανε ολα καλα!!φοβαμαι παρα πολυ!!! πονουσε οταν την πηρες??

moukelis
Επιφανές μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις ξυπνησε λοιπον πηγαινοερχοταν μες στην ανησυχια περα δωθε...Βασικα ενα βημα μπρος μπαμ και κατω ηταν. Δεν ηρεμουσε με τιποτα και φοβομουν οτι θα σπασει τα ραμματα ετσι...Μεχρι που την πηρα αγκαλια και κοιμηθηκε στην αγκαλια μου (εγω βεβαια το πρωι ξυπνηα σαν αναποδος σουγιας γιατι δεν ηθελα να αλλαξω πλευρο μπας και την ανησυχισω)..Η επομενη μερα ηταν μες στους πονους...απο μονη της καθοταν σε ενα μερος και δεν πολυ κουνιοταν...Αλλα την επομενη μερα ολα καλα περασαν τα παντα και οι πονοι και η μαστουρα και αρχισε να παιζει οπως και πριν.
Μην ανησυχεις λοιπον...καλη επιτυχια και καλη αναρωση στο γατακι σου.Πες μας τα νεα της
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
!! απλα επειδη τη γατουλα την εχω στο σπιτι του παππου μου θα παω να κοιμηθω μαζι της αρα θα σας πω οταν γυρισω σπιτι!!καλο βραδυ
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
θα κοιμηθουμε κιολας σε αλλο δωματιο γιατι το δικο της εχει σκαλια και φοβαμαι.. υπαρχει περιπτωση να της δημιουργησει προβλημα αν πηδηξει στο κρεβατι που θα κοιμαμαι?επισης φοβαμαι μην πειραζει τα ραμματα της γιατι παρολο που ειναι ησυχη γατουλα ακομα και οταν της φορασα λουρακι αρχισε να ξυνεται σαν τρελη..και κατι αλλο, αν και ειναι αδυνατουλα οταν παιζουμε μετα απο καποια ωρα λαχανιαζει..αλλα μιλαμε για πολυ παιχνιδι!!(και εγω λαχανιαζω
)λετε να εχει σχεση με την καρδια της?τα υπολοιπα για να μην σας ταλαιπωρω θα τα ρωτησω στον κτηνιατρο μου αυριο!!
moukelis
Επιφανές μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πεις στο γιατρο οτι λαχανιαζει,να το κοιταξει πριν την επεμβαση.Αν αγχωνεσαι για τα ραμματα,θα προτεινα να της βαλεις χωνι,αλλα μονο αν δεις και τα πειραζει πολυ και δεν μπορεις να της αποσπασεις την προσοχη.Συνηθως δε χρειαζεται να ταλαιπωρηθει και με χωνι η γατουλα.Τελικα σε ποιον θα πατε;
στον καπογιαννακη!!θα το ξανασυζητησω μαζι του για το χωνι αν και μου 'πε οτι μεχρο τωρα δεν εχει χρειαστει ποτε!δεν ειναι λογικο που λαχανιαζει,εε????
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε με το καλό που όλα καλά θα πάνε δηλ. δεν είναι τίποτα.Είδα τις φωτογραφίες σας.Τι όμορφος γατούλης ο φρίξος(?) αλλά και η μπιάνκα κούκλα.![]()
φρικο τον λενε και ειναι ο πρωτος μου γατουλης αλλα τωρα εχει γινει αγγελουδι..:cry:
η μπιανκα ειναι πολυ τσαχπινα και μικροκαμωμενη γι'αυτο τρεμω για αυριο....δεν θελω να μου παθει κατι.....

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας!!Λοιπον η μπιανκα χθες που την πηρα ηταν αρκετα χαλια..σημερα περπαταει και προσπαθει να σκαρφαλωσει.επισης γλυφεται και πειραζει τα ραμματα αλλα μολις την μαλωσω σταματαει.λεπτομερειες σε λιγες μερες για οποιον ενδιαφερεται..το αλλο νεο ειναι οτι βγηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων και εχω βγαλει 18.676 που σημαινει μονο αν γινει κανενα θαυμα και πεσει η οδοντιατρικη 135 μοναδες την πιανω!με βαση τις περσινες βασεις πιανω φαρμακευτικη πατρας και θεσσαλονικης.ας προσευχηθουμε λοιπον οοοολοι μαζι να πεσουν οι βασεις!!! αυτα απο μενα.φευγω τωρα γιατι εχω αφησει μονη της την μπιανκουλα μου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εξαιρετικη βαθμολογια,μπραβο Ιωαννα!Σιγουρα θα την πιασεις τη σχολη σου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool