lilith2
Νεοφερμένο μέλος
συγνωμη αλλα δεν βρισκω την τιμη λογικη οταν σε δυο κτηνιατρουσ που ρωτησα αλλα δυστηχως ειναι μακρυα απο μενα...μου ειπαν 50-60?!!!!!καλα οσο για την ενεση δεν θα την εκανα ετσι και αλλιωσ στην lilith μου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
50 ευρω για θηλυκό δεν εχω ακουσει παρα μονο στη φιλοζωϊκη.Αν τιξεις μια ματια στις τιμες του κτηνιατρικου συλλογου θα καταλαβεις τι εννοω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οντως 50 ευρω ειναι παρα πολυ λιγο....εγω ανεφερα τα 80 για θηλυκο βασικα σαν το φθηνοτερο ποσο...εμας εδω βεβαια τοσο παιρνουν...αλλα κατω απο 80 μου φαινεται απιθανο...ουτε για αρσενικα δεν παιρνουν τοσο...
lilith2
Νεοφερμένο μέλος
τι να πω....εσεις ξερετε καλυτερα...εγω ειμαι νεα σε αυτα
παντως θα το ψαξω......
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith2
Νεοφερμένο μέλος
καλημερα...λοιπον βρηκα μια καλυτερη προταση για την λιλιθ μου!!ρωτησα την κυρια που ειχα παρει το γατουλινι μου απο την φιλοζωικη Χαλανδριου και μου ειπε οτι μπορει να μου κανει την στειρωση δωρεαν..και της προτεινα να δωσω καποια λεφτα στον συλλογο...πραγματικα το προτιμω γιατι ετσι θα βοηθησω και αλλα ζωακια!!το θεμα ειναι οτι φοβαμαι ρε παιδια για την στειρωση..διαβαζω που λετε οτι ειναι λιγο ζαλισμενα και με πιανει η καρδια μου!!υπερβολικη ειμαι ε?
αλλα το κοριτσακι μου ενα το εχω..θυμαμαι που οταν την ειχα παρει ειχε αφυδατωση επειδη δεν ειχε τραφει σωστα..και ηταν ζαλισμενη..και μονο στην ιδεα οτι θα την δω ετσι..
τι να πω???θα δειξει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος

lilith2
Νεοφερμένο μέλος
τι????τι σκεφτεσαι????

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παντως να ξερεις οτι συνηθως στις φιλοζωικες,δεν κανουν ολικη στειρωση...κανουν περιδεση,που εχει μεγαλους κυνδινους για αργοτερα..δεν αφαιρουν δηλαδη τις ωοθηκες..το αποτελεσμα ειναι οτι ναι μεν δεν μενουν εγκυες,αλλα εχουν οιστρους κανονικα,και επισης εχουν μεγαλες πιθανοτητες να αναπτυξουν στο μελλον πυομυτρα ακομα και καρκινο....βεβαια οπως σου ειπα δεν το κανουν ολες οι φιλοζωικες
..εγω παντως για την γατα μου δεν θα το ρισκαρα...συνηθως στην ελλαδα ότι πληρωνεις παιρνεις...μαλιστα αν δεν πληρωνεις και καθολου...

lilith2
Νεοφερμένο μέλος
οκ το επιασα το μνμ!!περα το οτι θα γινω καρδιακη με αυτα που μου λετε...
δεν ξερω και τι να πιστεψω...καλυτερα να βρω εναν αλλον κτηνιατρο και να το παω το γατουλακι μου παρα να σκεφτομαι ολουσ τους κινδυνους...που αναφερετε!!πω....τετοιο αγχος ουτε στις πανελληνιες!!!
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η γατα μετα τη στειρωση επιστρεφει αμεσως σπιτι;
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειναι τιποτα,την επομενη μερα θα ειναι περδικι,θα δειτε.Αναλογα με τον γιατρο και το ιδιοκτητη,παντως αφου αρχισει να στεκεται στα ποδια της μετα την επεμβαση ειναι απολυτως ασφαλες να την παρετε σπιτι.Απορροφησιμα ραμματα να ζητησετε και ενεσιμη αντιβιωση.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω πρεπει να παω την ηρα μου...μπηκε στους 6 μηνες...περιπου εκει δεν εμφανιζουν τον πρωτο οιστρο?Θα πονσει το μαναρι μου?
Καλη επιτυχια στην κουκλα καζουμιτσα

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τη Παρασκευη πρωι κλειστηκε ραντεβου στον Αιλουρο για τη στειρωση.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
the day has come
Όλα μια χαρά θα πάνε καζουμομπαμπά

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω πρεπει να παω την ηρα μου...μπηκε στους 6 μηνες...περιπου εκει δεν εμφανιζουν τον πρωτο οιστρο?Θα πονσει το μαναρι μου?
Καλη επιτυχια στην κουκλα καζουμιτσα![]()
αν ελεγα οτι δεν θα πονεσει θα ηταν ψεμματα
Οσο να 'ναι θα πονεσουν μετα την επεμβαση και την επηρεια του αναισθητικου. Συνηθως ομως θα ειναι ενταξει μετα απο μερικες μερες 
the day has come
ευχομαι να πανε ολα τελεια για το kazumaki μας!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω ότι πονάνε βρε παιδιά..μου το έχει πει και ο γιατρός αυτο...τους κάνει παυσίπονη ένεση μετά την επέμβαση,απλά τα βλέπουμε έτσι επειδή είναι ζαβλακωμένα απο την νάρκωση...βέβαια να ΖΗΤΉΣΕΤΕ παυσίπονη ένεση..αν και συνήθως την κάνουν απο μόνοι τους
μην φοβάσαι τίποτα Βασίλη...την επόμενη μέρα θα είναι περδίκι και θα σου χωροπηδάει

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το οτι δεν εκδηλωνουν το πονο οπως και εμεις δεν σημαινει πως δεν πονανε ειδικα στη περιπτωση της στειρωσης στα θηλυκα που δεν ειναι τοσο απλη.
Τι να σου πω Βασίλη μου..σου λέω τι μου είπε ο γιατρός..εκτός και αν μου το είπε επιτηδες..για να μην στεναχωριέμαι,όμως η παυσίπονη ένεση είναι γεγονός ότι κάνει δουλειά..και την επόμενη μέρα η πούπυ χοροπηδούσε...
..απο εκεί και πέρα..σιγουρα δεν μπορώ να ξέρω πως ένιωθε..εγώ απλά είδα τις αντιδράσεις της..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μπορει να μη πονανε για 2-3 μερες, μετα ομως σιγουρα νιωθουν πονο. Οχι πολυ βεβαια, αλλα πιστευω οτι σιγουρα νιωθουν μια ενοχληση. Πολλες φορες εχεις μελανια και σε ποναει για μερες, ποσο μαλλον να σου εχουν κοψει μυες για να σου αφαιρεσουν τα γεννητικα οργανα

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι να σου πω Βασίλη μου..σου λέω τι μου είπε ο γιατρός..εκτός και αν μου το είπε επιτηδες..για να μην στεναχωριέμαι,όμως η παυσίπονη ένεση είναι γεγονός ότι κάνει δουλειά..και την επόμενη μέρα η πούπυ χοροπηδούσε.....απο εκεί και πέρα..σιγουρα δεν μπορώ να ξέρω πως ένιωθε..εγώ απλά είδα τις αντιδράσεις της..
μπορει τοτε να της εκανε παυσιπονη ενεση μακρας διαρκειας

Καποια αλλη βιρμανοψυχη παντως μετα τη στειρωση εκανε 3-4 ημερες να φαει και να συνελθει πληρως. Οποτε ειναι αναλογα το γατι. Πονο νιωθουν, οσο και εαν θελουν να μας παρηγορήσουν οι κτηνιατροι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool