Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μπορει τοτε να της εκανε παυσιπονη ενεση μακρας διαρκειας
Καποια αλλη βιρμανοψυχη παντως μετα τη στειρωση εκανε 3-4 ημερες να φαει και να συνελθει πληρως. Οποτε ειναι αναλογα το γατι. Πονο νιωθουν, οσο και εαν θελουν να μας παρηγορήσουν οι κτηνιατροι.

..εμένα η πούπυ θέλησε να φάει ακομα και απο το ίδιο βράδυ..τα έβγαλε βέβαια..αλλά έφαγε..την επόμενη δε,κανονικά...τι να πω...εξαρτάται σίγουρα και απο τον οργανισμό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγκυκλοπαιδικά ρωταω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ενα βραδυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ο δικός μου κτηνίατρος μου ζητάει να μένουν 8 ώρες πριν την επέμβαση χωρίς φαγητό και 2 ώρες χωρίς νερό.οι έχοντες στειρωσει γατα, θυμαστε ποσες ωρες πριν τη στειρωση πρεπει να μεινει νηστικιά;
εγκυκλοπαιδικά ρωταω
Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά, δεν είναι τίποτα η στείρωση! Καλή ανάρρωση

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Να πάνε όλα τέλεια και να μας πεις νέα!!!
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αποροφησιμα ραμματα δεν χρησιμοποιηθηκαν επειδη με βαση το κτηνιατρο θα δημιουργουσαν επιπροσθετη φαγουρα

Δοθηκε αντιβιωση για τις επομενες 7 ημερες οπου θα πρεπει να δινουμε 1/4 χαπιου ανα 12 ωρες.
Ολα καλα μεχρι στιγμης. Παραπανω εγραψα εδω
θενκς για τα μηνυματα μας. Ναι ξερω, δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο γατι που στειρωνεται αλλα εδω εχετε να κανετε με χαζογατογονεις που ανησυχουν με το παραμικρο

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μην αγχώνεστε Καζουμογονείς
το κορίτσι σας μέσα σε μια μόλις ώρα ναρκώθηκε, στειρώθηκε και βγήκε απο την ανάνηψη πλήρως ξύπνια και ζαχαροτσαχπίνα!!!!!
Όλα θα είναι εντάξει επειδή η τομή έγινε στο πλάι κι έχει το πολύ δύο ραματάκια, τα οποία μάλλον δε θα χρειστεί να πάτε να της τα βγάλει (εγώ της Μπίλλιως τα έβγαλα μόνη μου
όσα είχε αφήσει απο το γλύψε γλύψε το τέρας μου
) Η τομούλα απο την Παρασκευή ως σήμερα έχει ήδη σχεδόν κλείσει κι είμαι σίγουρη πως απ'την πρώτη στιγμή θα προσπάθησε να ανέβει στον

πάγκο της κουζίνας
elenidn
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erika985
Νεοφερμένο μέλος
Κ εγώ δεν ήθελα καθόλου να την πάω.... Αλλά το θεματάκι κράτησε μια μέρα μόνο... Μετά επανήλθε πλήρως,.... Και τώρα απολαμβάνω τα παιχνίδια της που είχε κόψει λόγω οίστρου ( φαινόταν στο προσωπάκι της δυστυχισμένη...). Τώρα έχει περάσει περίπου ένας μήνας και είναι (απο την δευτερη μερα μετα την εγχείρηση) κομπλέ... Μην φοβάσαι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenidn
Νεοφερμένο μέλος

erika985
Νεοφερμένο μέλος
100 έδωσα.... Έχω ακούσει όμως και περισσότερα αλλά και λιγότερα....
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
νομιζω κυμαινεται απο 60 μεχρι 100+ ευρω
maronikoula
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας! θα ηθελα να ρωτησω για αυτη τη μεθοδο στειρωσης. θελω να στειρωσω αμεσα τη γατα μου, αλλα αυτη τη στιγμη εχει οιστρο.Αμεσα γιατι εχω εναν γατο επισης στο σπιτι ο οποιος ειναι μικρος ακομα για να στειρωθει(7 μηνων).Δινω μαχη για να τα κραταω χωρια, γιατι ο γατος συνεχεια την κυνηγαει και φοβαμαι μη μου μεινει εγκυος.Ρωτησα την κτηνιατρο αν ειναι επικινδυνο να γινει η στειρωση τωρα μιας και εχει οιστρο και μου ειπε οτι με αυτη τη μεθοδο μπορει να της κανει, και δεν υπαρχει προβλημα ουτε λογω οιστρου ουτε για τα ραμματα μετα.Μπορω να πω οτι αγχωνομαι αρκετα μην παθει κατι στο χειρουργειο, ειτε μετα.Επισης ειδα και καποιες αποψεις στο ιντερνετ οτι με αυτη τη μεθοδο αν κατι παει στραβα στο χειρουργειο, θα ειναι μεγαλυτερος ο κινδυνος για τη γατα, και πιο δυσκολο το να σωθει.Φοβαμαι πολυ και ο χρονος με πιεζει και οι γατες με πιεζουν

και φωναζουν και οι 2 ολη μερα και επικρατει ενας χαος στο σπιτι μου, και φοβαμαι κυριως μη μου παθει τπτ λογω του χειρουργειου.Αυτα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα. Από όσο γνωρίζω η στείρωση στις γάτες μπορεί να γίνει όσο βρίσκονται σε οίστρο, απλώς είναι λίγο πιο "βαρύ" αν θέλετε, για τη γατούλα. Γίνεται χειρουργείο σε γατούλα που έχει οίστρο και χωρίς αυτή τη μέθοδο θέλω να πω.
Από εκεί και πέρα δε γνωρίζω κάτι άλλο. Αν κάποιος έχει εμπειρία, ας τη μοιραστεί μαζί μας, για να είστε πιο ήρεμη. Μπορείτε να κάνετε και μια ερώτηση στο γιατρό του φορουμ.

maronikoula
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω πολυ! θα κανω!Απλα δε γνωριζω αν η συγκεκριμενη κτηνιατρος χρησιμοποιει την αλλη μεθοδο, την ρωτησα για στειρωση και μου ειπε οτι θα γινει με αυτον τον τροπο.Παντως η κτηνιατρος ειναι πολυ καλη γενικα, εγω εχω αγχος γιατι δε μου χει παθει ποτε τπτ σοβαρο η γατουλα, μη μου παθει τωρα.
Θα στειρώσω το γατάκι μου σίγουρα...Αλλά βρίσκομαι σε δίλημμα να την αφήσω να γίνει μανούλα μια φορά? Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να δώσω τα γατάκια της, θέλω να τα κρατήσω μαζί με την μητέρα τους και να τα στειρώσω μετά μαζί της... Αλλα φοβάμαι πως αν γεννήσει παραπάνω απο δύο δεν θα μπορέσω να τα κρατήσω..Έχω ακούσει ότι στην πρώτη τους γέννα δεν κάνουν πάνω από δυο αλλα δεν ξέρω αν αληθεύει...

(Η στείρωση που θα γίνει θα είναι ολική δεν υπάρχει περίπτωση μερικής γιατι την θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνη)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα.

'Ακου κάτι...το ότι πρέπει να γεννήσουν πρώτα μια φορά για να στειρωθούν μετά..είναι εντελώς λάθος..και δυστυχώς ένας απο τους μύθους ..που επικρατούν ακόμα και τώρα.Δες εδω..και εδω..Ίσα ίσα...που η στείρωση πριν τον 1ο οιστρο κιολας..πόσο μάλλον πριν την 1η γέννα..τα προστατεύει αφάνταστα απο καρκίνο του μαστού..και διάφορους καρκίνους γενικα.

ΥΓ..Έχεις απόλυτο δίκιο για την ολική στείρωση.
moukelis
Επιφανές μέλος
Kαλησπερα.
Ισχυει οτι ειπε η Εφη πιο πανω.Επισης δεν ισχυει το οτι στην πρωτη γεννα κανουν μεχρι δυο,εμενα η μια εκανε εξι,η αλλη πεντε,και η αλλη επτα.Οποτε αφου δεν εχεις που να δωσεις τα γατακια,γιατι να ταλαιπωρηθει και η γατουλα σου με γεννα,κι εσυ να βρεθεις σε αδιεξοδο;Στειρωσε τη γυρω στους εξι μηνες και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

έχω σκοπό να τν στειρώσω στον έκτο μήνα..
Απλά πολλοι φίλοι μου λένε να την αφήσω να γεννήσει μια φορά να γίνει και μανούλα και μετά να την στειρώσω και φοβάμαι μην της το στερήσω με τν στείρωση..
Αλλα δεν μπορώ να μεγαλώσω πάνω απο τρια γατιά(μαζί με την μητέρα), και γι'αυτο ανησυχώ ούτε θέλω να της τα πάρω και να τα δώσω αν κανει πολλά.
Σαν πιο έμπειρη στο θέμα τι προτείνετε?
Τώρα είδα το μήνυμα...Ευχαριστώ πολυ και τις 2 σαςKαλησπερα.
Ισχυει οτι ειπε η Εφη πιο πανω.Επισης δεν ισχυει το οτι στην πρωτη γεννα κανουν μεχρι δυο,εμενα η μια εκανε εξι,η αλλη πεντε,και η αλλη επτα.Οποτε αφου δεν εχεις που να δωσεις τα γατακια,γιατι να ταλαιπωρηθει και η γατουλα σου με γεννα,κι εσυ να βρεθεις σε αδιεξοδο;Στειρωσε τη γυρω στους εξι μηνες και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool