Elektra
Νεοφερμένο μέλος
Τα καλα νεα ειναι πως αποφασησα να παρω γατουλα και θα την ονομασω Κίρα.
Τα δυσσαρεστα ομως ειναι πως ακομα ενα προβλημα προστεθηκε στην λιστα μου. Τι θα κανει η Κιρα οταν θα λειπω στην δουλεια???(βασικα παω σχολειο γιατι ειμαι 15) και η μητερα μου δεν θα χαρει καθολου να την εχει στα ποδια της το πρωι
ασε που εχει και εκεινη δουλεια. Αμα κανει καμια ζημια θα την πληρωσω ασχημα.Το θεμα ειναι οτι απο μικρουλα φροντιζα ολες τις γατουλες της γειτονιας και εχω σωσει πολλες, εχω ξεγεννησει και αρκετες και τις ειχα μεσα στο σπιτι.Αλλα τωρα η μητερα μου συμφωνει να εχω μεν γατα αλλα δεν θελει να της κανει ζημιες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Electra καλή μου η γάτες μην νομίζεις ότι κάνουν ζημιές επίτηδες.Οπως θα έκανε ένα μωρό παιδί έτσι και αυτές.Εμένα π.χ.η μαυρούλα μου 1,5 χρόνο τώρα δεν έχει κάνει καμμία ζημιά τύπου σπάσιμο,λέρωμα εκτός τουαλέτας κ.λ.π.Το μόνο που έχει κάνει είναι τα νύχια στον καναπέ και αυτό το κάνει όταν θέλει να μας τραβήξει την προσοχή και να της πούμε "μη" γιατί κατά τα άλλα έχει διάδρομο γι'αυτά.Έχει όμως καμμιά δεκαριά μπαλάκια που παίζει,κουκλάκια και κορδόνια ώστε να μην της τραβάει την προσοχή κάτι άλλο.Είναι όπως το μάθεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elektra
Νεοφερμένο μέλος
αλλα με το σχολειο τι θα κανω? μεχρι να μας μαθει τελειως θα μου τα κανει απο εδω και απο εκει? Θα εχω την εννοια μεχρι να γυρισω. Παλυ καλα που βρηκα αυτο το καταπληκτικο σαιτ και μπορω και παιρνω ιδεες απο εσας.Ευχαριστω για την υποστηριξη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elektra
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αλήθεια, μήπως η μαμά δεν θέλει και απλά το ανέχεται για να σου κάνει το "χατήρι";
Αν ισχύει το παραπάνω, μήπως να περιμένεις 3 χρονάκια που θα πας φοιτήτρια που θα ζεις μόνη σου; Διότι αν την πάρεις με το ζόρι, πολύ φοβάμαι οτι θα ψάχνει αφορμές για να τη δώσετε...

Elektra
Νεοφερμένο μέλος
Υποχορισε τελικα η μητερα μου. Ολα καλα ευτυχως. Μηπως ξερει κανεις καθε ποτε πρεπει να αλλαζουμε την αμμο?
Subject to change
e-steki.gr Founder
Εξαρτάται πάντως και απο το είδος της άμμου. Με τις συνηθισμένες, καλύτερα κάθε μέρα το λιγότερο. Με τις κρυσταλλικές (αν λέγονται έτσι) μπορείς ακόμα και κάθε 2-3 μέρες (αλλά καλό θα ήταν κάθε μέρα).
Παρεπιπτόντως, όταν λέμε "αλλάζω την άμμο" συνήθως εννοούμε απλά οτι βγάζεις τα περιττώματα απο μέσα και τη βρεγμένη απο τα ούρα άμμο και μετά συμπληρώνεις όσο χρειάζεται (αν χρειάζεται). Δεν την αλλάζεις ολόκληρη!! Εξαίρεση αποτελούν μερικές πολύ φτηνιάρικες άμμοι που πρέπει να τις αλλάζεις ολόκληρες (έτσι μου είπαν στο pet shop για αυτές, δεν τις έχω πάρει ποτέ κ ούτε θέλω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina finitsi
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχει άμμος αρωματική και λέγεται friskies, δεν μυρίζει τόσο έντονα όσο οι άλλες, είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής από ότι ξέρω, δοκίμασε αυτήν και βλέπεις, είναι λίγο πιο ακριβή από τις άλλες βέβαια δεν θυμάμαι τώρα πόσο κάνει αλλά αξίζει τον κόπο.
Subject to change
e-steki.gr Founder
katerina finitsi
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχει σκεπαστή τουαλέτα????????
Σόρυ
Subject to change
e-steki.gr Founder
https://www.mypetz.gr/showthread.php...EA%E5%F0%E1%F3%F4%DE+%F4%EF%F5%E1%EB%DD%F4%E1Αρχική Δημοσίευση από katerina finitsi:Υπάρχει σκεπαστή τουαλέτα????????![]()
![]()
![]()
![]()
Σόρυ
![]()
Elektra
Νεοφερμένο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Elektra
Νεοφερμένο μέλος
Τι να κανω τωρα που θα λειπω το πρωι και μενω και σε πολυκατοικια? Κανει πολυ φασαρια???
ladycat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
) Δεν είναι ακριβή, στο σ/μ κάνει 3,5Ε (η απλή 2,93). Αλλαγή (ολόκληρη) της άμμου είναι καλό να γίνεται ανά 1-2 εβδομάδες, με πλύσιμο της λεκάνης. κατά τ'άλλα, όπως τα είπε η Michelle.
Κι εγώ τη Νιάρα από το δρόμο την πήρα (μας βρήκε) και είναι το πιο καλό γατί!!!

Αμέσως έμαθε την τουαλέτα της και ΠΟΤΕ δεν τα κάνει από δω κι από κει, δεν κάνει ζημιές (κανα δυο ατυχήματα κατά λάθος το καημενάκι και τρόμαξε και ανταποκρίθηκε στο μάλωμα σαν να καταλάβαινε). Συμφωνώ ότι ως ένα σημείο είναι "όπως το μάθεις"!
Κι εγώ δεν ήθελα ζώο μέσα στο σπίτι, αλλά τώρα είναι η χαρά μου!

Συμφωνώ επίσης με προηγ.post που σε συμβουλεύει να πάρεις αδεσποτάκι, θα το βοηθήσεις και θα σε εκτιμήσει γι'αυτό...
Ismini
Διάσημο μέλος
ΥΣ. Ναι Lady ειχα 16 Σιαμ (με τις γεννες της Κλεοπατρας και του Καισαρα...). Ευτυχως οχι ταυτοχρονα!!!

katerina finitsi
Νεοφερμένο μέλος
Φοβερές αυτές οι τουαλέτες, πραγματικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοιες, νόμιζα ότι κάνατε αστείο
Εμένα ο Νιάου μου δεν τα κάνει αυτά αλλα είναι ακόμα πολύ μικρός και ίσως να το κάνει αργότερα, έχω και έναν γάτο σιάμ 17 χρόνια, ποτέ δεν το έχει κάνει, ίσως να μην του αρέσει το χώμα, δοκίμασες αρωματικό; οι γάτες πάνε στα καθαρά,την απλή άμμο να ξέρεις όταν την καθαρίζεις με το φτυαράκι, δεν μυρίζει στην αρχή αλλα την επόμενη μέρα δεν αντέχεται, αποκτά μια πολύ άσχημη και δυνατή και μυρίζει όλο το σπίτι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool