Ετήσιο παζάρι του Φιλοζωϊκού Συλλόγου "'Ολγα Μάλλη"

Θα περασω κι εγω μια βολτα απο εκει,αργα το απογευμα του Σαββατου...Ισως να βρεθουμε αν δεν εχετε φυγει...Ουρανια σου στελνω πμ με τηλεφωνο μου για να μου πεις που ειστε και ποσο θα κατσετε(τι φορατε,τι τρωτε,τι πινετε:P) μπας και σας προλαβω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα περασω κι εγω μια βολτα απο εκει,αργα το απογευμα του Σαββατου...Ισως να βρεθουμε αν δεν εχετε φυγει...Ουρανια σου στελνω πμ με τηλεφωνο μου για να μου πεις που ειστε και ποσο θα κατσετε(τι φορατε,τι τρωτε,τι πινετε:P) μπας και σας προλαβω...

Ααααα μην φοβάσαι τζουτζού. έτσι κι αρχίσουμε να τα πίνουμε στην Καισαριανή:lol:,δεν μας σηκώνουν ούτε με το βιντζι:rolleyes:.
Να μας έρθεις, the more the merrier!!

Ράνια δεν κλείνεις κανένα τραπέζι 6-8 ατόμων στο φίλο σου στην πλατεία?

Τί λέτε να συναντηθούμε στην πλατεία στις 7?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααα μην φοβάσαι τζουτζού. έτσι κι αρχίσουμε να τα πίνουμε στην Καισαριανή:lol:,δεν μας σηκώνουν ούτε με το βιντζι:rolleyes:.
Να μας έρθεις, the more the merrier!!

Ράνια δεν κλείνεις κανένα τραπέζι 6-8 ατόμων στο φίλο σου στην πλατεία?

Τί λέτε να συναντηθούμε στην πλατεία στις 7?

Ok θα ξαναμιλήσουμε πάλι για την ώρα :)

Να μου πείτε ακριβώς το μέρος της συνάντησης. Θα έρθω με ταξί.
Όσο για την ώρα, για μένα είναι ΟΚ κατά τις 7.00 αλλά αν γίνεται μήπως να πάμε και λίγο νωρίτερα για να βρούμε και τίποτα ενδιαφέρον ??

Παιδιά εσείς πηγαίνετε και πιο νωρίς εγώ απλά δεν μπορώ νωρίτερα, αλλά θα σας βρώ. Έχω πει και σε κανα δυό φίλες και φίλους και μπορεί να γίνουμε περισσότεροι.
Ανυπομονώ να σας δώ

Ότι ώρα θέλετε κορίτσια. Βούλα αν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε και νωρίτερα και να περιμένουμε τις κοπέλες:)

Τομάρια!:mad: Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω. Θα έχω μια φίλη εδώ από Γερμανία, μόνο για το ΠΣΚ, οπότε... θα σας ζηλεύω και για το Παζάρι και για τα μπεκρουλιάσματα μετά:P

Τομάρια!:mad: Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω. Θα έχω μια φίλη εδώ από Γερμανία, μόνο για το ΠΣΚ, οπότε... θα σας ζηλεύω και για το Παζάρι και για τα μπεκρουλιάσματα μετά:P

Στελλάκι μου τι ανησυχείς θα οργανωθούμε για άλλη έξοδο χάθηκαν τα σβ?
Άσε που πρέπει να τους ξεσηκώνουμε σιγά σιγά για καμμιά συνάντηση γενικότερη τι λες ?:hmm:

Άσε που πρέπει να τους ξεσηκώνουμε σιγά σιγά για καμμιά συνάντηση γενικότερη τι λες ?:hmm:

Λέω ναι, αλλά δεν είναι του παρόντος θέματος - όπως πάντα off topic:lol:

Λέω ναι, αλλά δεν είναι του παρόντος θέματος - όπως πάντα off topic:lol:

H πρώτη διδάξασα:lol:

Καλημέρα κορίτσια. Ράνια θα σου τηλ αύριο για την ώρα.

'Εκανα μια πρώτη βόλτα σήμερα και ψώνισα κάποια πράγματα. Πήρα ας πούμε βιβλίο το Ιλουμινάτι του Ντάν Μπράουν και κάποια άλλα βιβλία και μερικά Χριστουγεννιάτικα. Ρώτησα τις κυρίες εκεί και μου είπε για την Ελένη με την τροφή ότι θα τους ήταν 100% χρήσιμη όπως επίσης και πραγματάκια αν μπορούμε να τους πάμε γιατί φέτος είναι κάπως λιγότερα.
Λοιπόν κορίτσια ακούω ώρα όταν είσαστε έτοιμε για αύριο όπως επίσης και πόσες θα ακολουθήσουμε μετά ΄στο ταβερνίδιο για να καλέσω και να κλείσω αύριο πρωϊ τα ανάλογα άτομα:). Βούλα και Μίκη να υποθέσω εσείς είσαστε σίγουρες και για το ταβερνίδιο. Ελένη εσύ? Με την Τζουτζού θα επικοινωνήσω αύριο:). Οργανωθείτε για το ταβερνίδιο αν είναι να πάρω πρωϊ να κλείσω για να βρούμε καθότι σβ.

Θα έρθει κι ενας φίλος μου ο Γεράσιμος, η Ηλέκτρα και έχω πει και στη Νάσια και τη Σοφία που γνώρισες στο σπίτι μου.Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν είναι 100% σίγουρες αλλα λέω να κλείσεις ενα τραπέζι για καμμια δεκαρια ατομα και βλέπουμε. Το Στελλάκι δεν θα ερθει είπε.

Να πούμε πως όλα τα γατοκορίτσια και αγόρια είναι καλεσμένα, έτσι?
Δεν είναι πριβέ κλαμπ η έξοδος!!!
Άντε φίλες γάτες, ακούμε συμμετοχές!!

' Ελένη εσύ? Με την Τζουτζού θα επικοινωνήσω αύριο:). Οργανωθείτε για το ταβερνίδιο αν είναι να πάρω πρωϊ να κλείσω για να βρούμε καθότι σβ.

Ρανια μου εγω δεν θα μπορεσω, γιατι μας εχουν καλέσει σε τραπέζι το βραδυ.Καθότι και ξέφραγκη(!:blink:???). Να περάσετε καλα κοριτσάρες.Θα σας δω πάντως:):).Θα το φερω το σακί.Χαίρομαι που είναι χρησιμο:)

Οκ κορίτσια 7 έχουμε δώσει ραντεβού στην πλατεία Καισαριανής με την Βούλα:). Μικάκι 7 θα ρθειτε κι εσείς ε?

Και φέτος ο Φιλοζωϊκός σύλλογος Καισαριανής διοργανώνει παζάρι στις 11, 12, και 13 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο Καισαριανής. Τα χρήματα θα διατεθούν για τις στειρώσεις των ζώων και για την πληρωμή χώρων φιλοξενίας. Δυστυχώς ο Δήμος ΔΕΝ έχει πληρώσει ακόμα τον κτηνίατρο και φυσικά όπως καταλαβαίνεται τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τους μικρούς μας φίλους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back