tzoutzou
Διάσημο μέλος
) μπας και σας προλαβω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Θα περασω κι εγω μια βολτα απο εκει,αργα το απογευμα του Σαββατου...Ισως να βρεθουμε αν δεν εχετε φυγει...Ουρανια σου στελνω πμ με τηλεφωνο μου για να μου πεις που ειστε και ποσο θα κατσετε(τι φορατε,τι τρωτε,τι πινετε) μπας και σας προλαβω...
Ααααα μην φοβάσαι τζουτζού. έτσι κι αρχίσουμε να τα πίνουμε στην Καισαριανή
,δεν μας σηκώνουν ούτε με το βιντζι
.Να μας έρθεις, the more the merrier!!
Ράνια δεν κλείνεις κανένα τραπέζι 6-8 ατόμων στο φίλο σου στην πλατεία?
Τί λέτε να συναντηθούμε στην πλατεία στις 7?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ααααα μην φοβάσαι τζουτζού. έτσι κι αρχίσουμε να τα πίνουμε στην Καισαριανή,δεν μας σηκώνουν ούτε με το βιντζι
.
Να μας έρθεις, the more the merrier!!
Ράνια δεν κλείνεις κανένα τραπέζι 6-8 ατόμων στο φίλο σου στην πλατεία?
Τί λέτε να συναντηθούμε στην πλατεία στις 7?
Ok θα ξαναμιλήσουμε πάλι για την ώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Όσο για την ώρα, για μένα είναι ΟΚ κατά τις 7.00 αλλά αν γίνεται μήπως να πάμε και λίγο νωρίτερα για να βρούμε και τίποτα ενδιαφέρον ??
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Ανυπομονώ να σας δώ
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω. Θα έχω μια φίλη εδώ από Γερμανία, μόνο για το ΠΣΚ, οπότε... θα σας ζηλεύω και για το Παζάρι και για τα μπεκρουλιάσματα μετά
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τομάρια!Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω. Θα έχω μια φίλη εδώ από Γερμανία, μόνο για το ΠΣΚ, οπότε... θα σας ζηλεύω και για το Παζάρι και για τα μπεκρουλιάσματα μετά
![]()
Στελλάκι μου τι ανησυχείς θα οργανωθούμε για άλλη έξοδο χάθηκαν τα σβ?
Άσε που πρέπει να τους ξεσηκώνουμε σιγά σιγά για καμμιά συνάντηση γενικότερη τι λες ?

stellak
Διάσημο μέλος
Άσε που πρέπει να τους ξεσηκώνουμε σιγά σιγά για καμμιά συνάντηση γενικότερη τι λες ?![]()
Λέω ναι, αλλά δεν είναι του παρόντος θέματος - όπως πάντα off topic

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Λέω ναι, αλλά δεν είναι του παρόντος θέματος - όπως πάντα off topic![]()
H πρώτη διδάξασα

Voula
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν κορίτσια ακούω ώρα όταν είσαστε έτοιμε για αύριο όπως επίσης και πόσες θα ακολουθήσουμε μετά ΄στο ταβερνίδιο για να καλέσω και να κλείσω αύριο πρωϊ τα ανάλογα άτομα
. Βούλα και Μίκη να υποθέσω εσείς είσαστε σίγουρες και για το ταβερνίδιο. Ελένη εσύ? Με την Τζουτζού θα επικοινωνήσω αύριο
. Οργανωθείτε για το ταβερνίδιο αν είναι να πάρω πρωϊ να κλείσω για να βρούμε καθότι σβ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Να πούμε πως όλα τα γατοκορίτσια και αγόρια είναι καλεσμένα, έτσι?
Δεν είναι πριβέ κλαμπ η έξοδος!!!
Άντε φίλες γάτες, ακούμε συμμετοχές!!
ELENIP
Διάσημο μέλος
' Ελένη εσύ? Με την Τζουτζού θα επικοινωνήσω αύριο. Οργανωθείτε για το ταβερνίδιο αν είναι να πάρω πρωϊ να κλείσω για να βρούμε καθότι σβ.
Ρανια μου εγω δεν θα μπορεσω, γιατι μας εχουν καλέσει σε τραπέζι το βραδυ.Καθότι και ξέφραγκη(!
???). Να περάσετε καλα κοριτσάρες.Θα σας δω πάντως
.Θα το φερω το σακί.Χαίρομαι που είναι χρησιμο
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Μικάκι 7 θα ρθειτε κι εσείς ε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool