Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μακαρι να μην ηταν τα περισσοτερα προιοντα δοκιμασμενα σε ζωα. Εμενα παντως με ενοχλει το μαρκετιγκ τους και επιπλεον το θεωρω καπως "περιεργο" να νοιαζομαι για τα 10 κουνελακια που κακοποιηθηκαν σε καποιο εργαστηριο και απο την αλλη να πεταω απορρυπαντικα, πλαστικα και αλλα χημικα προιοντα στο περιβαλλον και να σκοτωνω πολυ περισσοτερα ζωα απο αυτα τα 10 του εργαστηριου. Προτιμω να χρησιμοποιω βιοδιασπωμενες ή πανινες σακουλες, βιοδιασπωμενα απορρυπαντικα, να περπαταω αντι να οδηγω, να κλεινω το φως οταν δεν το χρειαζομαι και γενικα να προσεχω να μη μολυνω το περιβαλλον, παρα να παιρνω καλλυντικα με κουνελακια και να λεω οτι τωρα εσωσα 2 κουνελια. Μεγαλυτερη εμφαση πρεπει να δινουμε στο περιβαλλον το οποιο περιλαμβανει φυτα και ζωα, παρα να ψαχνομαστε για μερικα πειραματοζωα. Δεν λεω πως ειναι κακο να ψαχνεις εταιριες που δεν πειραματιζονται σε ζωα, αντιθετα μαλιστα ειναι πολυ καλο, απλα το μεγαλο προβλημα που αντιμετωπιζει τωρα ο πλανητης μας δεν ειναι οι συνθηκες διαβιωσης των πειραματοζωων, αλλα η κλιματικη αλλαγη, τα αποβλητα και οι επιπτωσεις τους στην χλωριδα και την πανιδα.
Οσο για τις σταγονες απο τα αιθερια ελαια που ανεφερες Hristofidou, δεν χρειαζονται τα φυτα για να τις παρουν. Μπορουν να παρασκευαστουν στο εργαστηριο σε μεγαλες ποσοτητες. Δεν δικαιολογει αυτο το κοστος των περισσοτερων προιοντων τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μακαρι να μην ηταν τα περισσοτερα προιοντα δοκιμασμενα σε ζωα. Εμενα παντως με ενοχλει το μαρκετιγκ τους και επιπλεον το θεωρω καπως "περιεργο" να νοιαζομαι για τα 10 κουνελακια που κακοποιηθηκαν σε καποιο εργαστηριο και απο την αλλη να πεταω απορρυπαντικα, πλαστικα και αλλα χημικα προιοντα στο περιβαλλον και να σκοτωνω πολυ περισσοτερα ζωα απο αυτα τα 10 του εργαστηριου. Προτιμω να χρησιμοποιω βιοδιασπωμενες ή πανινες σακουλες, βιοδιασπωμενα απορρυπαντικα, να περπαταω αντι να οδηγω, να κλεινω το φως οταν δεν το χρειαζομαι και γενικα να προσεχω να μη μολυνω το περιβαλλον, παρα να παιρνω καλλυντικα με κουνελακια και να λεω οτι τωρα εσωσα 2 κουνελια. Μεγαλυτερη εμφαση πρεπει να δινουμε στο περιβαλλον το οποιο περιλαμβανει φυτα και ζωα, παρα να ψαχνομαστε για μερικα πειραματοζωα. Δεν λεω πως ειναι κακο να ψαχνεις εταιριες που δεν πειραματιζονται σε ζωα, αντιθετα μαλιστα ειναι πολυ καλο, απλα το μεγαλο προβλημα που αντιμετωπιζει τωρα ο πλανητης μας δεν ειναι οι συνθηκες διαβιωσης των πειραματοζωων, αλλα η κλιματικη αλλαγη, τα αποβλητα και οι επιπτωσεις τους στην χλωριδα και την πανιδα.
Οσο για τις σταγονες απο τα αιθερια ελαια που ανεφερες Hristofidou, δεν χρειαζονται τα φυτα για να τις παρουν. Μπορουν να παρασκευαστουν στο εργαστηριο σε μεγαλες ποσοτητες. Δεν δικαιολογει αυτο το κοστος των περισσοτερων προιοντων τους.![]()
Ηρω μου διαφωνω....και τα ζωα που γινονται πειραματα,ανηκουν στο περιβαλλον....και εχουν και αυτα τα ιδια δικαωματα,,και δικαιωμα σε μια ζωη χωρις πονο,,,και αν δηλαδη καποιος αποφασισει να κανει πειραματα στις γατες,που μπορει και να εχει συμβει δηλαδη...τοτε θα σε εννοιαζε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ηρω μου διαφωνω....και τα ζωα που γινονται πειραματα,ανηκουν στο περιβαλλον....και εχουν και αυτα τα ιδια δικαωματα,,και δικαιωμα σε μια ζωη χωρις πονο,,,και αν δηλαδη καποιος αποφασισει να κανει πειραματα στις γατες,που μπορει και να εχει συμβει δηλαδη...τοτε θα σε εννοιαζε;![]()
αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν πρεπει να προσπαθουμε να σωσουμε ενα δεντρο, αλλα ολοκληρο το δασος. Ειμαι κατα των πειραματων στα ζωα για καλλυντικα, αλλα δεν μπαινω στο τρυπακι να ψαχνω ποια εταιρια κανει πειραματα και ποια οχι. Προτιμω να επιλεγω τα προιοντα που χρησιμοποιω με βαση το ποσο τοξικα ειναι στο περιβαλλον και οχι με το αν υποφερει ενα κουνελι ή μια γατα σε ενα εργαστηριο. Απο την αλλη πως ειμαστε βεβαιοι οτι ακομα και οι δοκιμασμενες ουσιες ειναι ασφαλεις και οτι μετα απο 10 χρονια δεν θα εμφανιστουν προβληματα (πχ καρκινος; βλ παραμπενς);

ruko
Διάσημο μέλος
Προτιμω να επιλεγω τα προιοντα που χρησιμοποιω με βαση το ποσο τοξικα ειναι στο περιβαλλον
Όπως; Δεν ρωτώ τόσο για συγκεκριμένες μάρκες, αλλά για το τι πρέπει να αποφεύγεται.
(είμαι off-topic)

HRRRRISTOFIDOU
Νεοφερμένο μέλος
κ αυτο γιατι μια αλλη σχετικη συζητηση που ειχε γινει πολυ καιρο πριν μου εδειξε οτι τα μελη ηταν ιδιαιτερα ευαισθητοποιημενα κ ενημερωμενα.δειχνω τοση εμμονη που θα νομιζετε οτι προωθω καμια εταιρια
χιχι,μιας κ εμφανιστηκα απο το πουθενα κ δεν εχω φωτο των γατων μου(παρεπιμπτοντως ενα μελος εχει ενα περσικο μπεζ το οποιο αν ειναι θηλυκο θα εκανε τελειο ζευγαρι με τον δικο μου).ξεφυγα απο το θεμα.ισως να ειμαι χαζη αλλα πραγματικα πιστευω οτι καποιοι οργανισμοι κ εταιριες ενδιαφερονται πραγματικα.κ αν οντως γινονται πειραματα σε καθετι που πινουμε κ τρωμε(αν κ δεν καταλαβαινω την τοση βεβαιοτητα)τουλαχιστον ας προτιμαμε οτι μειωνει αυτες τις απεχθεις πρακτικες στο minimum.κ επειδη ειναι αρκετα μπερδεμενες οι πληροφοριες ακομη κ στη λιστα της leaping bunny θελησα να βοηθησω λιγο.μην βαρατε τον αγγελιαφορο!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ειχα πει οτι πολλες εταιριες νοιαζονται για το περιβαλλον κ μαζι μ'αυτο την γλυτωνουν τα ζωα.το τι επιλεγει κανεις να κανει ειναι δικη του υποθεση κ δε νομιζω να υπαρχουν φιλοζωοι που ν'αδιαφορουν για το περιβαλλον κ αντιστροφως.με στεναχωρουν πολυ π.χ οι πυρκαγιες που καταστρεφουν το οικοσυστημα μας αλλα με σοκαρει κ μ'αηδιαζει η εικονα ενος ζωου(ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ) με κομμενες τις φωνητικες του χορδες για να μην ακουγονται οι κραυγες του την ωρα που δοκιμαζουν τοξικα πανω του.κ θελω να προσπαθησω να κανω μια αλλαγη γι'αυτο κ εγραψα πρωτη φορα ενω ειμαι μελος ενα χρονο.το εψαξα κ ηθελα να μοιραστω τα ευρηματα μου μαζι σας.κ αυτο γιατι μια αλλη σχετικη συζητηση που ειχε γινει πολυ καιρο πριν μου εδειξε οτι τα μελη ηταν ιδιαιτερα ευαισθητοποιημενα κ ενημερωμενα.δειχνω τοση εμμονη που θα νομιζετε οτι προωθω καμια εταιρια
χιχι,μιας κ εμφανιστηκα απο το πουθενα κ δεν εχω φωτο των γατων μου(παρεπιμπτοντως ενα μελος εχει ενα περσικο μπεζ το οποιο αν ειναι θηλυκο θα εκανε τελειο ζευγαρι με τον δικο μου).
ξεφυγα απο το θεμα.ισως να ειμαι χαζη αλλα πραγματικα πιστευω οτι καποιοι οργανισμοι κ εταιριες ενδιαφερονται πραγματικα.κ αν οντως γινονται πειραματα σε καθετι που πινουμε κ τρωμε(αν κ δεν καταλαβαινω την τοση βεβαιοτητα)τουλαχιστον ας προτιμαμε οτι μειωνει αυτες τις απεχθεις πρακτικες στο minimum.κ επειδη ειναι αρκετα μπερδεμενες οι πληροφοριες ακομη κ στη λιστα της leaping bunny θελησα να βοηθησω λιγο.μην βαρατε τον αγγελιαφορο!!!
δεν εισαι καθολου χαζη..ακριβως τα ιδια πιστευω και εγω..και πιστεψε με..και πολλοι αλλοι..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
επισης να συμπηρωσω..οτι δεν ειναι δυνατον να λεμε οτι νοιαζομαστε για τα ζωα..και να αδιαφορουμαι για το περιβαλλον..και το αντιστροφο..αφου,ΟΛΑ ειναι περιβαλλον...και η φυση και τα ζωα...οταν παιρνεις απορυπαντικα οικολογηικα δηλαδη,δεν φροντιζεις μονο τη φυση με την εννοια του πρασινου,αλλα και τα ζωα ( και τον ανθρωπο εννοειται) που ζουν μεσα σε αυτην και θρεφονται απο αυτην..ειτε αμεσα,ειτε εμμεσα..

HRRRRISTOFIDOU
Νεοφερμένο μέλος
να'σαι καλα πουπουλινα μου!!!δεν εισαι καθολου χαζη..ακριβως τα ιδια πιστευω και εγω..και πιστεψε με..και πολλοι αλλοι..![]()
στην τελικη,η αμαρτια κ το λαθος(χωρις θρησκευτικες προεκτασεις)βαραινει την εκαστοτε εταιρια κ οχι οσους ενδιαφερονται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σορρυ Ηρω αλλα θα συμφωνησω με την Εφη σ'αυτο το θεμα,να συνεχισεις να ενδιαφερεσαι για το περιβαλλον αλλα καλο θα ηταν να επιλεξεις και cruelty free εταιριες παραλληλα...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
να'σαι καλα πουπουλινα μου!!!στην τελικη,η αμαρτια κ το λαθος(χωρις θρησκευτικες προεκτασεις)βαραινει την εκαστοτε εταιρια κ οχι οσους ενδιαφερονται.
μα.ετσι ειναι...ακριβως αυτο..τα αλλα μου ακουγονυαι σαν δικαιολογιες και υπεκφυγες για να μην κανουμε τπτ...και παλι θα πω το εξης..οτι ειναι πολυ επικυνδηνο να ισοπεδωνουμε τα παντα..και να μην εχουμε εμπιστοσυνη σε τπτ....με αυτο το σκεπτικο,δεν θα επρεπε να κανουμε απολυτως τιποτα..ουτε να στηριζουμε οργανωσεις,ουτε να παιρνουμε βιολογικα προιοντα,ουτε να υιοθετουμε ζωα απο οργανωσεις για τα ειδη προς εξαφανιση..τπτ απολυτως γιατι δεν μπορουμε να ξερουμε στην τελικη τι γινεται...ε...δεν ειναι ετσι....αλλιως..δεν θα κανουμε απολυτως τποτα..και θα πηγαινουμε απο το κακο στο χειροτερο...
ΥΓ...γενικα μιλαω..και δεν αναφερομαι σε κανεναν..μην παρεξηγηω κιολας...
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
https://www.petitiononline.com/tito13/petition.html
εδω μπορειτε να υπογραψετε για να σταματησουν τα πειραματα
Mόλις ψήφησα δεν είχα δει αυτό το λίνκ τόσο καιρό.Μπράβο σε αυτόν που ασχολήθηκε με το θέμα

Επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά έχω μια φίλη που δουλέυει σε μια γαλλική εταιρεια (στείλτε πμ να σας πω το όνομα) η οποία έχει βιολογικά καλλυντικά που δεν γίνονται πειράματα στα ζώα και επίσης χωρίς παραμπενς προπυλεν γλυκολ και όλα αυτά που κατηγορούνται για καρκίνους,Είναι βέβαια ακριβά
αλλά σίγουρα αξίζουν γιατί εκτός όλων αυτών των λόγων είναι και αποτελεσματικά. 
Έτσι γιατί το καλό πρέπει να ακούγεται,αυτοί οι άνθρωποι έχουν χαλάσει πάρα πολλά χρήματα σε ερευνες και έχουν πάρει την πιστοποίηση του διεθνούς οργανισμού ασφαλών καλλυντικών , εγώ προσωπικά για όλους αυτούς τους λόγους δεν τα αλλάζω με τίποτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Mόλις ψήφησα δεν είχα δει αυτό το λίνκ τόσο καιρό.Μπράβο σε αυτόν που ασχολήθηκε με το θέμα
Επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά έχω μια φίλη που δουλέυει σε μια γαλλική εταιρεια (στείλτε πμ να σας πω το όνομα) η οποία έχει βιολογικά καλλυντικά που δεν γίνονται πειράματα στα ζώα και επίσης χωρίς παραμπενς προπυλεν γλυκολ και όλα αυτά που κατηγορούνται για καρκίνους,Είναι βέβαια ακριβάαλλά σίγουρα αξίζουν γιατί εκτός όλων αυτών των λόγων είναι και αποτελεσματικά.
Έτσι γιατί το καλό πρέπει να ακούγεται,αυτοί οι άνθρωποι έχουν χαλάσει πάρα πολλά χρήματα σε ερευνες και έχουν πάρει την πιστοποίηση του διεθνούς οργανισμού ασφαλών καλλυντικών , εγώ προσωπικά για όλους αυτούς τους λόγους δεν τα αλλάζω με τίποτα.
![]()
και καλα κανεις....εγω αρνουμαι να μπω σε αυτη τη λογικη,που λενε....ελα καλε,ολα ιδια ειναι....οχι,δεν ειναι ολα ιδια...αν δεις τα καλυντικα τα μη βιολογικα,εχουν σχεδον ολα παραμπενς,και μαλιστα μιλαμε και για διασημες και πανακριβες μαρκες..που ειναι οτι χειροτερο ειδικα για καρκινο του στηθους..εχουν αρχισει ομως καποιες εταιριες να βγαζουν χωρις,και το αναγραφουν... free parabens...μονο τετοια παιρνω,και πολλα απο αυτα ειναι βιολογικα....οσο για τα πειραματα στα ζωα,ναι...προσπαθω να προτιμω αυτες που λενε οτι δεν κανουν....το να λεω οτι ελα μωρε,σιγουρα και αυτες θα κανουν ειναι αστηριχτο και στο μονο που εξυπηρετει ειναι στο να μην προτρεπουμε τις εταιριες να μην κανουν πειραματα....
ΜΑΤΟΥΛΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα ... δεν ειχα δει αυτο το θεμα ... με τιποτα δεν θελω να γινονται
πειραματα σε ζωα ... αυτο ομως ειναι γεγονος που δεν μπορουμε να το αλλαξουμε ... ή δεν θελουμε ...
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι πισω απο τις μεγαλες εταιριες ειναι αθλιοι ,
πως αντεχουν να βασανιζουν με τον πιο απανθρωπο τροπο τα ανυποψιαστα
ζωακια ??????
ΝΤΡΟΠΗ !!!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα..Ανακάλυψα μια εταιρία(δεν ξέρω άμα μπορώ να πω το όνομά της) η οποία έχει φυτικά προιόντα με βάση την αλόη..αυτό που με έπεισε εμένα είναι όταν μου είπαν ότι τα προιόντα δοκιμάζονται σε ανθρώπους και όχι σε ζώα..εχει και προιόντα για ζώα(σαμπουάν και άλλα)..την εταιρία δεν την ήξερα μέχρι χθες(η άσχετη ψωνίζω μόνο από hontos) επειδή θα ξεκινήσει ο φίλος μου να δουλεύει ως dealer για την εταιρία και πήγαμε χθες σε μία παρουσίαση που ανέλυε τα πάντα..αυτό που τους είπα κατάμουτρα είναι ότι αν δεν ήμουν εκεί χθες και δεν έβλεπα το πως λειτουργεί η εταιρία, μ'ένα απλό φυλλάδιο δεν θα πειθόμουν όπως και οι περισσότεροι άλλωστε πιστεύω..κρίμα που δεν διαφημίζονται τέτοιες εταιρίες και μας πλασάρουν ό,τι πιο καρκινογόνο..μάλλον έτσι τους συμφέρει..τι να πω...εσείς ξέρετε εταιρίες με φυτικά μεν προιόντα αλλά και που δεν κανουν πειράματα στα δύσμοιρα πλάσματα??και όταν λέμε φυτικά τι έννοουμε στην παραγματικότητα??περιμένω απαντήσεις!!
ruko
Διάσημο μέλος
και όταν λέμε φυτικά τι έννοουμε στην παραγματικότητα??
Δεν κατάλαβα τι εννοείς εδώ.

Εμένα θα μ' ενδιέφερε να μάθω το όνομα της εταιρίας. Όμως είναι σίγουρο ότι ούτε οι πρώτες ύλες δεν είναι δοκιμασμένες σε πειραματόζωα; Έχουν κάποια πιστοποίηση τα προϊόντα;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ακριβως αυτο..πρεπει να υπαρχει πιστοποιηση..η πιστοποιηση λοιπον για προιοντα που δεν δοκιμαζονται σε ζωα,ειναι ενα κουνελακι,σε σχεδιο,και υπαρχουν και 2 αστερακια μεσα...αν δεν τα εχει αυτα,καθολου σιγουρο δεν ειναι οτι δεν δομκιμαζεται σε ζωα..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool