Εταιρίες που κάνουν πειράματα σε ζώα (περιλαμβάνει λίστα)

Kαλλυντικά, απορρυπαντικά και πειράματα σε ζώα
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)
  • Βρήκατε χρήσιμες πληροφορίες?

Ψήφοι: 6 85,7%
  • Σας ενδιαφέρει το θέμα?

Ψήφοι: 5 71,4%

• Total voters
    7
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Προς Θεού...

Αθανασία αν τα λόγια μου διατυπώθηκαν με επιθετικότητα, σου ζητώ συγνώμη γιατί δεν ήταν αυτό που επεδίωκα. Όπως κι εσύ, διατύπωσα την άποψή μου επί του θέματος και δεν προσπαθώ να αποδείξω σε κανέναν τίποτα & φυσικά σε καμία περίπτωση δεν έχω σκοπό να μπω σε λεπτομέρειες για τον τρόπο που επιλέγει ο καθείς να ζήσει και σε βάρος ποιου.

Προσωπικά είμαι χορτοφάγος & δεν καταναλώνω τίποτα που να έχει βασανίσει ζώο ή περιέχει ζωικά συστατικά & φροντίζω ο τρόπος που ζω να επιβαρύνει όσο το δυνατόν λιγότερο τον πλανήτη, τα ζωά και τους συνανθρώπους μου.. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να είναι 100% αγνός, αλλιώς θα πρεπε να ζούμε πάνω στα δέντρα ξανά μανά από την αρχή. Κάνω ότι περνά από το χέρι μου. Και από το χέρι μου περνούν χρήματα - όχι πολλά αλλά περνούν όπως και για όλους τους ανθρώπους. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα σήμερα, ένας πολύ καλός τρόπος να αντιδράσεις είναι η καταναλωτική σου δύναμη. Καλύτερα να στηρίξεις τους μικρούς που προσπαθούν για κάτι καλύτερο, παρά τους μεγάλους γιατί έτσι έχεις μάθει. Αν μπορώ να αγοράζω τρόφιμα και προϊόντα που δεν έχουν βασανίσει κανένα ζωντανό οργανισμό και από εταιρείες με ηθική απέναντι στο περιβάλλον, βάζω το λιθαράκι μου.

Θανάση έχεις απόλυτο δίκιο για τον τρόπο μεταχείρισης των ζώων πριν τη σφαγή τους αλλά αυτό είναι μία τελείως διαφορετική ιστορία. Ελπίζω να μην βγήκα από το θέμα. Τα πειράματα σε ζώα μπορούν να αποφευχθούν και αν κάνετε μία μικρή έρευνα online θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι, και τα ζώα βασανίζονται χωρίς λόγο. Ζώα που παρεπιπτόντως πολλές φορές δεν εκτρέφονται για τα πειράματα, απλά καταλήγουν εκεί από διάφορα 'ψευδο-καταφύγια" που τα πωλούν εκεί, έναντι μεγάλης αμοιβής. Τέτοιες περιπτώσεις έχουν διαπιστώθεί τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις δυτικές χώρες της Ευρώπης.

Τα βασανιστήρια είναι φρικτά. Δεν μπορώ να το δω από άλλη οπτική γωνία.
Το ξέρετε ότι τους αφαιρούν τις φωνητικές χορδες για να μην ουρλιάζουν;
Όπως ανέφερε και ο Θανάσης -και πολύ σωστά είπε- δεν είναι ανάγκη τελικώς να αγαπάς κάποιον, για να μην επιθυμείς να τον βασανίσουν...

Αυτά τα ολίγα.
Ουφ...
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Όπως ανέφερε και ο Θανάσης -και πολύ σωστά είπε- δεν είναι ανάγκη τελικώς να αγαπάς κάποιον, για να μην επιθυμείς να τον βασανίσουν..." Σε αυτο συμφωνώ κι εγώ απολύτως. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι πολλές λέξεις όπως "Ειρήνη", "Αγάπη" κ.α. έχουν διαφορετικές έννοιες από στόμα σε στόμα. Να αναφερθώ σε γονείς που δέρνουν τα παιδιά τους, επειδή τα "αγαπάνε"? Ή στους πολέμους που γίνονται στο όνομα της "Ειρήνης"? Και μιας και εδώ συζητάμε για γάτες ας μην ξεφύγω: γνωρίζω μια κυρία η οποία ισχυρίζεται ότι υπεραγαπά τις γάτες. Έχει τρεις πρώην αδέσποτες τις οποίες αποκαλεί "τα παιδιά μου". Πριν περίπου 15 χρόνια της είχα χαρίσει ένα από τα παιδιά της γάτας μου, νομίζοντας ότι θα το φροντίζει και θα το αγαπά. Έμαθα ότι ξυλοφόρτωνε:cry: :cry: το κακόμοιρο το ζωό για να μην ανεβαίνει στις πολυθρόνες, ή για να το τιμωρήσει επειδή - κατά τα δικά της κριτήρια- δεν ήταν αρμόζουσα η συμπεριφορά του. Αυτός ο γάτος, που μικρός ήταν ο πιο χαδιάρης και ήρεμος, είχε μετατραπεί σε άγριο και επιθετικό γάτο. Μακάρι να μην της τον είχαμε δώσει ποτέ! Από τότε είμαι επιφυλακτική με όσους δηλώνουν φιλόζωοι (όπως και γενικότερα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις). Όσο για τα καλυντικά? Από δω και στο εξής φυσικά καλλυντικά και μόνο! (Εξάλλου δεν είμαι και πολύ των καλλυντικών, δεν αρέσει και στον άντρα μου:P ...)
ΥΣ. Τα καλλυντικά επίσης που περιλαμβάνουν καστορέλαιο πρέπει να αποφεύγονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω πάντως φάρμακα έχω πάρει και θα ξαναπάρω εάν χρειαστεί. Επίσης έχω αγοράσει καλλυντικά (και από τις φίρμες της λιστας) που σαφώς (συμφωνώ Αθανασία) δεν είναι οι μόνες. Τι άλλο? Είμαι και κρεατοφάγος (φυσικά και ο Σιβα και όλες οι γάτες). Προσπαθώ και θα προσπαθήσω να μην προκαλώ κακό στη φύση, στα ζώα και στους ανθρώπους. Πιστεύω τελικά ότι "Το μη χείρον Βέλτιστον"...:( . Δυστυχώς όλοι μας δε γίνεται, όσο και αν προσπαθούμε, να μην προκαλέσουμε κακό -μικρό εως μεγάλο- σε βάρος άλλων.
ΥΣ. Το καστορέλαιο castor oil , πωλείται και σκέτο σε φαρμακεία, και περιλμάνεται σε πολλές κρέμες. Είναι μια ουσία που περιέχεται στην ουρά του Κάστορα, και για να το πάρουν σκοτώνουν τον κάστορα. Αυτό το προσέχω όταν διαβάζω τα συστατικά ιδιαιτέρως. (Μάλλον προσωπικό κόλλημα με τους Κάστορες...)

στα εργαστηρια παιδια υπαρχουν Η/Υ που μπορουν να αναλυσουν το τι περιεχει καθε φυτικο καλυντικο μια απλη σκεψη παλια πριν βγουν τα καλυντικα οι αρχαιοι πως βαφονταν κ δεν πατηαιναν τιποτα με χενα κ ολα τα φυτικα συστατικα ας τους παρουμε για παραδσειγμα ισως η ζωη μας γινει καλυτερη ακομη κ κατι αλλο εχουμε τοση φυσικη ομορφια που θυμαμαι οτι οταν βαφομουν οι φιλες μου δυσκολα με αναγνωριζαν αλλιωνα τελειως τα χαρακτηριστικα μου τεσπα αυταααα εχω φαει μαγια μπυρας για τα σπυρακια για να μην παρω χαπια κ εγω δεν ξερω ποσα κιλα εστιβα το αγγουρι για να παρω το χυμο του κ εκανα πλυσεισ με μεντα για να ειναι καθαρο το προσωπο μου

Αθανασία όλα αυτά που λες τα ξέρουμε αυτό που δεν ξέρουμε είναι πως να τα σταματήσουμε. Εσύ ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχει τρόπος και πρέπει να αποδεχτούμε την κατάσταση, ενώ εμείς δεν θέλουμε.

Με το σαπούνι ΕΛΑΙΣ τι να γίνεται άραγε δοκιμάζεται κι αυτό γαμώτο;

Αθανασία

Δεν υπάρχει λόγος να είσαι τόσο επιθετική αλλά για να μην νομίζεις πως αποφεύγω να σου απαντήσω...όχι δεν χρησιμοποιώ τίποτα που έχει τεσταριστεί σε ζώα, δεν φορώ δερμάτινα ή γούνες, και χρησιμοποιώ απορρυπαντικά και ότι άλλο χρειάζομαι με φυσική προέλευση, κάνω ανακύκλωση κ.ο.κ. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται...Αλλά εν πάσει περιπτώσει πρόκεται για προσωπικές επιλογές και δεν χρειάζεται να τις αναλύσουμε περαιτέρω και να χαλάμε τις καρδιές μας. Το θέμα είναι αν τα τεστ σε ζώα είναι αναγκαία ή όχι και τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας για αυτό.

Υπάρχουν εταιρίες που δεν κάνουν τεστ σε ζώα --- ναι ακόμη και φαρμακευτικές.Αν πρόσεξες στο αρχικό ποστ, περιγράφονται οι εναλλακτικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται... Είναι αυτά που μας έχουν διδάξει οι πρόγονοί μας και επιτεύγματα της επιστήμης που οφείλουμε να χειριστούμε ώστε να υπάρχει σεβασμός προς όλα τα πλάσματα και να εξυπηρετούνται οι καταναλωτικές 'ανάγκες' του καθενός.Όταν λοιπόν ο καθένας από εμάς έχει την επιλογή, ειδικά όταν ζει σε μία μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα, να βρει αυτά τα προϊόντα και να τα προτιμήσει αντί αυτών που έχουν βασανίσει απάνθρωπα αθώες ζωούλες, δεν μπορώ να βρω ούτε ένα σοβαρό λόγο για να μην τον κάνει. Δεν είμαι εκατομμυριούχος, το ξέρω ότι τα φυσικά προϊόντα -έτσι όπως εχούν γίνει τα πράγματα σήμερα- είναι πιο ακριβά. Με λίγη παραπάνω προσπάθεια μπορεί κανείς να αγοράζει μόνο αυτά. Φοιτήτρια ήμουν και δούλευα όταν άρχισα να το ψάχνω το θέμα και όμως δεν το αγνόησα λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Το τίμημα είναι πολύ μεγάλο για κάποιους άλλους πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Και οφείλουμε να μην το παραβλέψουμε. Για όσους ενδιαφέρονται στην παρακάτω διεύθυνση --- Μπορείται να ψηφίσετε κατά των πειραμάτων σε ζώα ειδικά για την Ε.Ε.

https://www.lush.co.uk/shop/campaignvote/

Αυτός ο νόμος περί χημικών με την ονομασία REACH περνά αυτή την περίοδο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και απαιτεί 30.000 χημικά να τεσταριστούν πάνω σε εκατομμύρια ζώων.

Τα πειράματα σε ζώα δεν διασφαλίζουν την δική μας υγεία.
Έχει αποδειχθεί πλείστες φορές πως είναι επίφοβα ή εντελώς άσκοπα.

Πανεπιστήμιο του Newcastle: Πίθηκοι "διδάχθηκαν" να διακρίνουν διαφορετικές μαύρες και άσπρες εικόνες σε οθόνη τηλεόρασης, πριν την εγχείρηση. Στη συνέχεια, όργανα παρακολούθησης τοποθετήθηκαν μέσα στα μάτια και τον εγκέφαλό τους. Οι πίθηκοι δέθηκαν με ιμάντες σε καθίσματα και το κεφάλι τους ακινητοποιήθηκε, ούτως ώστε να είναι αναγκασμένοι να παρακολουθούν συνεχώς μαύρες και άσπρες εικόνες ενώ καταγραφόταν η αντίδραση του εγκεφάλου τους. Τα ζώα υπέφεραν από δίψα σε όλη τη διάρκεια του πειράματος και τους χορηγούνταν νερό μόνο ως "επιβράβευση" όταν εκτελούσαν την "αποστολή" τους με επιτυχία.
:( Το πιο δυσάρεστο, όμως, ήταν πως όλο αυτό το εντελώς απαράδεκτο βασανιστήριο αποτελούσε απλώς μία επανάληψη παλαιότερων μελετών της ίδιας ερευνητικής ομάδας. Η ίδια μελέτη έχει γίνει άπειρες φορές και από άλλες ομάδες σε διάφορα σημεία του κόσμου. Το συγκεκριμμένο πείραμα ήταν απολύτως άσκοπο, αφού υπάρχουν ήδη διαθέσιμα στοιχεία από έρευνες σε ανθρώπινους οργανισμούς, έρευνες που χρησιμοποίησαν την μέθοδο fMRI (τεχνολογία απεικόνησης του εγκεφάλου). Το βαρβαρικό πείραμα του Newcastle χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μόνο στην Ευρώπη, 38.000 ζώα βασανίζονται
και πεθαίνουν κάθε χρόνο σε πειράματα μόνο για καλλυντικά

Πηγή :
NAVS (National Anti-Vivisection Society of UK)

Αυτή η εικόνα δεν τιμά το ανθρώπινο είδος :/:
w_vivi5.jpg

"Αυτή η εικόνα δεν τιμά το ανθρώπινο είδος :/:"

Πω πω θεε μου τι αλλο θα δουμε πια....:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: τι τέρας ειναι το ζωο που λέγεται "άνθρωπος"

Παιδια ηρεμια θα ψαξω να βρω τους εναλλακτικους τροπους για τα προιοντα κ μαλλον η βικυ θελει να πει αφου ξερουμε τι μας κανει πλεον κακο κ τι καλο δεν χρειαζετε να ξαναδοκιμαζουν τα προιοντα στα ζωα ξερουμε οτι αμα πιουμε χλωρινη παμε για φουντο ξερουμε οτι τα απορυπαντικα ειναι δηλητηριωδη οτι τα καλλυντικα περιεχουν καποια συστατικα που παντα ειναι τα ιδια δεν αλλαζουν!!!!!!!!!!Οι γουνες το ονειρο καθε γυναικας εχουμε τοσα ρουχα να βαλουμε εχουν βγει οι συνθετικες γουνες που ειναι πιο ζεστες απο της πρεγματικες εχουμε τοσους εναλλακτικους τροπους για να κανουμε καλυτερη την ζωη μας εγω χρησημοποιω τα προιοντα απο μαστιχα εδω κ αρκετα χρονια σαμπουαν μαλακτικες κρεμες κ.λ.π. masticha shop

ναι αλλα εισαι κι απο τη Χιο Ladycat:D ! (πλακα κανω.....)κι εγω ψωνιζω απο κει πάντως κι δεν είναι ακριβα (τουλαχιστον φθηνοτερα απο christian Dior κτλ)

ε ναι για αυτο το ειπα κ εγω τωρα το πρωι το θυμηθηκα που εβαζα κρεμα στην μουτρακλα μου
κ του κορρε ειναι καλα τα προιοντα

"μουτρακλα":lol: χαχαχαχαχαχα
και του κορρε ειναι ναι. εγω βαφη μαλλιων παιρνω

Αθανασία οι απαντήσεις σου εκπέμπουν: ΄΄Μην με κατακρίνετε για ότι κάνω γιατί το κάνετε κι εσείς΄΄ και ΄΄Με τέτοιο χαμό που γίνεται δεν υπάρχει τρόπος για τίποτα οπότε καθίστε στ αυγά σας και μην μιλάτε΄΄

Το να εντοπίσεις σε κάποιον ότι έξω από τη βρωμιά δεν είναι κανένας το δέχομαι.
Αλλά η Βίκυ μίλησε για την προστασία των ζώων που βασανίζονται, κι εσύ για να αμυνθείς αναφέρθηκες και στην καταστροφή του περιβάλλοντος. Αλλο θέμα το ένα και άλλο θέμα η καταστροφή του πλανήτη όμως.
Τα ζώα που βασανίζονται είναι μια ειδική περίπτωση και θεωρώ ότι θα πρέπει να λαμβάνεται υποψιν ξεχωριστά από το περιβάλλον ή το αν χάνεται ή όχι το είδος, οπως ακριβώς δεν αναμιγνύουμε την καταστροφή του πλανήτη όταν μιλάμε για βασανισμό ανθρώπου.

Ψάχνοντας να βρούμε πέφτουμε και σε αντιφάσεις, και αν κάποιος είναι στα σκατά ως τα γόνατα δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει τον κόπο να μην φτάσει ως το λαιμό, ή να ψάχνει να βρει τρόπο να βγει στο καθαρότερο.

Αν πρέπει να χρησιμοποιούμε φάρμακα για την υγεία μας, ή θέλουμε καλλυντικά για τη ματαιοδοξία μας να αναλαμβάνουμε και το ρίσκο. Τις ανάγκες που έχουμε ως είδος, να τις καλύπτουμε αναλαμβάνοντας εμείς το κόστος. Για την οδοντόκρεμα πχ να μου πουν ότι δεν πρέπει να την καταπιώ γιατί μπορεί να είναι επικίνδυνη κι από κει και πέρα το ρίσκο δικό μου.
Τα πειράματα σε άλλα είδη γίνονται για να μην ταλαιπωρούμαστε εμείς, για να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, και μια επιστήμη που κάνει θαύματα, χωρίς να τα πληρώνουμε εμείς γιατί αλλιώς δεν θα ήταν θαύματα.

Μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση με αποχή από τη χρήση προϊόντων ή χρειάζεται κάτι άλλο; Τι ανάγκες έχουμε; Τι μπορούμε να αποφύγουμε έστω κι αν χάσουμε ανέσεις; να μην τα θέλουμε και όλα δικά μας… Τι δεν μπορούμε να αποφύγουμε και το χρησιμοποιούμε αναγκαστικά, οπότε με άλλον τρόπο θα πρέπει να σταματήσει αυτό που γίνεται;

Είπες για τις οργανώσεις που τα παίρνουν για να παρουσιάζουν άλλα αντί άλλων.
Πως όμως κατάφεραν και οργανώθηκαν αυτοί οι άνθρωποι και μπορούν να τα παίρνουν από τις εταιρίες; Και αν μπόρεσαν και οργανώθηκαν οι απατεώνες γιατί δεν μπορούν να οργανωθούν και οι μη απατεώνες; Και οι εταιρίες γιατί τους τα δίνουν; μήπως αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις, κάτι έχουν να φοβηθούν τελικά, και μήπως δεν είναι και τόσο άτρωτες; Εκτός και αν δεν πρόκειται για οργανώσεις που τα κάνουν πλακάκια με τις εταιρίες, αλλά για εταιρίες που δημιουργούν οργανώσεις για να χτυπάει η μια την άλλη.

Δυο φορές αναφέρθηκες στο τσιγάρο. Μα εδώ γίνεται τόσος χαμός στο τσιγάρο είναι το πρόβλημα; Επίσης για το περιβάλλον. Προσωπικά ένα πράγμα μ ενδιαφέρει πιο πολύ.
Να μην υπάρχει οργανωμένο βασανιστήριο σε βάρος ατόμου οποιουδήποτε είδους. Από τη στιγμή που υπάρχει τέτοιο πράγμα τα υπόλοιπα είναι σε δεύτερη θέση. (για μένα λέω πάντα)
Η καταστροφή του περιβάλλοντος δεν με ενδιαφέρει και πολύ. (μην πω και καθόλου)
Τα είδη που χάνονται, καλύτερα ας χαθούν με τόσα που παθαίνουν από το δικό μας. Τα μολυσμένα νερά κι ο αέρας, τα μολυσμένα και μεταλλαγμένα τρόφιμα δεν με ανησυχούν και πολύ γιατί ο τελευταίος που θα βλαφτεί από όλα αυτά είμαι εγώ.
Αν δεν ανησυχούν αυτοί που πραγματικά έχουν σοβαρό λόγο, και ειρωνεύονται όταν τους μιλάνε για οικοσύστημα, δεν έχω και μεγάλη σκασίλα αν θα πάνε στο χαμό ακόμα κι αν πάω μαζί τους.

ή πάλι…μπορεί η φτιάξη του ανθρώπου να είναι τέτοια…αφού είναι φτιαγμένος να έχει τέτοιες ανάγκες, μπορεί και να είναι αναπόφευκτα αυτά. (για την καταστροφή του περιβάλλοντος λέω) αγοράζουμε μια φωτογραφική μηχανή πχ, και τι ωραία τι καλά και τι όμορφες φωτογραφίες, ααα και τι ωραίο θέμααα!!!! Αλλά αυτό το μαγικό κουτάκι για να κατασκευαστεί, και το φιλμ ή τα τσιπάκια κάποια καταστροφή έγινε.
Η κάλυψη της ανάγκης για επικοινωνία κι αυτή το ίδιο, να τώρα που επικοινωνώ μαζί σας χρησιμοποιώ ένα σύστημα που προκάλεσε καταστροφή. Και το αυτοκίνητο και το αεροπλάνο και το τηλέφωνο…οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε καμιά προσπάθεια για τίποτα, έτσι είμαστε φτιαγμένοι να λειτουργούμε έτσι λειτουργούμε. ΣΚΑΤΑ…
Σ αυτή την περίπτωση η μόνη λύση είναι να γυρίσουμε στην πρωτόγονη ζωή… Οποιος νομίζει ότι μπορεί εγώ δέχομαι πάντως να δοκιμάσουμε παρέα.

Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:
Σύντομα:

1)

2)

3) έτσι είναι... άλλα ενδιαφέρουν εσένα, άλλα άλλους.
Μήπως όλη η αλήθεια βρίσκεται εδώ τελικά και πουθενά αλλού σε όσα μας είπες;

Δεν ξέρω εαν βοηθάει αλλά αυτή τη λίστα βρήκα για τις εταιρείες που δεν κάνουν πειράματα σε ζώα.
"Υπό την αιγίδα του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΖΩΑ"
Abra Therapeutics Inc
Alba Botanica
Amino Life
Anna Marie's Aromatherapy & Massage
Austin Rose
Autumn-Harp
Bartholomew
Baudelaire
Beauty Without Cruelty (USA)
Belisama Bath & Body
Bema Cosmetici
Bio Pac
Blooming Lotus
Body Bistro
Bronzo Sensuale
Camocare
Candy Kisses/Beautycology
Cibe Laboratori
Clear Conscience Inc
Clearly Natural
Clearly Natural LLC
Color My Image
Comforts for the Mind, Body & Spirit
Cuccio Naturale
D'Aymons
Dena Corporation
Derbe
Devita Natural Skincare Systems
Dickinson Brands
Dirty Kitty Vegan Soapworks
Dr Ken's (Floss & Go)
Earth's Beauty
Eco-Dent
Elizabeth Van Buren Aromatherapy
ELON Nail & Skin Essentials
EO Products/Small World Trading Co
Face Atelier
Freeman Cosmetics
Flora
Gabriel Cosmetics
Grime Eater
Hawaiian Resources Company
Helan
Hoke 2
Indica
Infinite Aloe
Innersense
I Serafini
Jess' Bee Natural Lip Balm
Juice Beauty
Kirk's Naturals
KSA Jojoba
La Jul
Lakon Herbals
Little Forest Natural Baby Products
Lobob
Lotus Moon
Louise Bianco Skin Care
Magick Botanicals
Max Green Alchemy
Mere Cie
Method Products
Mia Rose
Mountain Ocean
Mystic Wonders Inc
NAAVA
Nadina's Cremes
Naikid
Naturade Inc
Nature Clean
Nature's Gate
Naturopathica
New Vision
Neways International
Nirvana/Lotus Brands
North American Naturals
ONLY YOUR Skin Care
Orjene Organics
Osea International
Parissa
Pittstown Soapworks
Private Label Select
PureOlogy
Pure Touch Therapeutics
Queen Helene
Rachel Perry
Recycline
Renee Rouleau Skin Care
Royal Labs
Saltworks
San Eco Vit
Saponificia Gianasso
Sappo Hill Soapworks
Scandia Spa
Sea Chi Organics
Sedona Spa Products
Shaklee Canada
Simplers Botanical Company
Simply Soap
Soap Dream
Soap Opera, The
Sombra Cosmetics
Sonoma Soap
Sorenco Laboratories
Spring Rain Botanicals
Strong Products
Sunfeather Natural Soap Company
Swiss Herbal Beauty
Too Faced Cosmetics
Unicure
Un-petroleum Lip Care
V'TAE
Vermont Herbal Healing
Vermont Soapworks
Warm Earth Cosmetics
Well In Hand
White Acres Farm
Whole Spectrum Aromatherapy
Wholefood Farmacy
Xeno Company
Household Products

Allens Naturally
BioClean
Bio Pac
Clearly Natural LLC
Forever New International
Greenwood Natural
Lime-O-Sol
Magick Botanicals
Method Products
Nature Clean
Neways International
Planet Inc
Soapworks
Αθανασία τη πατήσαμε. Ούτε η La Prairie είναι στη λίστα. Εδώ που τα λέμε δεν ξέρω και καμία απο τις εταιρείες που είναι σε αυτή τη λίστα ούτε που τις βρίσκεις.

Αρχική Δημοσίευση από Αθανασία:
Μιλάω πάντα με αλήθειες.

Αλήθεια, (Θανάση), γιατί προσβάλλεις; :down::down::down:

Εγώ θα σταματήσω εδώ. Εσύ πράξε κατά το δοκούν.
Αυτό που έγραψες στο 3) σημαίνει ότι εσύ δεν νοιάζεσαι για τον πόνο αλλά για την καταστροφή. (Το πρώτο όμως είναι που έχει προτεραιότητα και γι αυτό μ ενδιαφέρει)

Πολλές φορές, τα δεν γίνεται τίποτα είναι δικαιολογίες που μας βοηθάνε να μην παραδεχτούμε τη δειλία μας, (προσωπικά πάντως δεν είμαι και ΄΄Ο ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ΄΄) Άλλες φορές γιατί δεν θέλουμε να πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει γιατί νοιώθουμε να ακούγεται άσχημα. (αυτό δεν νομίζω να ισχύει για μένα)
Γεγονός είναι ότι όλα αυτά τα καθίκια είναι δύναμη και μας κάνουν να φοβόμαστε, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι είναι και λίγο υπερβολικός ο φόβος μας. Ετσι, ενώ από τη μια θέλουμε, από την άλλη κωλώνουμε. Ετσι, προσπαθούμε να βρούμε κάποιους με τα ίδια ενδιαφέροντα, προσπαθώντας και ελπίζοντας ότι θα ξεθαρρέψουμε ο ένας με τον άλλον.

Πιστεύεις ότι ξεκινάνε σωστοί και γίνονται απατεώνες; Με εσένα θα συνέβαινε αυτό; Με μένα όχι. Μπορεί να ξεπουλούσα όλη την κοινωνία αλλά τον πόνο κανενός δεν θα τον πούλαγα ποτέ για κανένα χρήμα και για καμιά άνεση.

Αλήθειες

Δεν ξέρω ποιος τις κατέχει και ποιος όχι και στο κάτω κάτω δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω το κριτή. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω (γνωστό ντουβάρι) ότι εαν δεν αγαπήσεις το είδος σου δεν πρόκειται να αγαπήσεις κανένα άλλο είδος. Δεν θεωρώ ότι ο άνθρωπος είναι η κορυφή της πυραμίδας αλλά αποτελεί κομμάτι του πλανήτη και σαν τέτοιο τον αντιμετωπίζω καθώς είτε μου αρέσει είτε όχι άνθρωπος είμαι και εγώ. Και μου αρέσει. Ναι υπάρχουν καθίκια (πολλά καθίκια) γύρω μου, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω δύο πράγματα: Ενα, ότι εγώ τους επέτρεψα να το κάνουν, με την απάθεια και την αδιαφορία μου, είτε με την εύρεση προσωπικών λύσεων και άλλοθι και δύο και κουτσουλιές αηδονιών να βάλω στη μούρη και να γυρίσω μαζί με όλους σας σαν τον Κωνσταντάρα στο Μαυρογιαλούρο να πω "όρσε" στους "κακούς", το πράγμα δεν ξορκίζεται. Ούτε η επιστροφή στη φύση λέει Θανάση μου. Κατάντησε να το λένε αγροτουρισμό, εναλλακτικό τουρισμό κ.λ.π. και κοστίζει στη καλύτερη περίπτωση απο 150 ευρώ το άτομο, το άγγιγμα της κατσίκας ή το μάζεμα αυγού της κότας ή το καλύτερο που διάβασα, μπορώ λέει να δω ένα αγριογουρουνο να με κυττάει στα μάτια, είναι αυτό που λέμε είδα το χάρο με τα μάτια μου. Για να μην πω ότι στα περισσότερα απο αυτά τα μέρη δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια. Λύση το ξανάπα δεν έχω. Εδώ ένας λαός που πέρασε τα χειρότερα (τους Εβραίους εννοώ) αυτή τη στιγμή για πρώτη φορά στην ιστορία των πολέμων δεν αφήνει ελεύθερες διόδους για να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια. Θα μου πείς. "Εδώ είμαστε. Να γιατί μας αξίζουν τα χειρότερα". Οχι για αυτό ακριβώς μας αξίζουν τα καλύτερα. Γιατί υπάρχει η ανθρωπιστική βοήθεια. Και όσο μου τη δίνουν οι ανενεργοί μου τη δίνουν και οι ενεργοί του είδους εγώ δεν τρώω κρέας, εγώ δεν φοράω δερμάτινα, εγώ βάζω μαστίχα στο πρόσωπο, εγώ ανακυκλώνω, ακριβώς εγώ. Δεν άκουσα να λέει κανείς εμείς ως εθελοντές εκεί κάνουμε αυτό ή το άλλο. Το ζητούμενο δεν είναι να ανακηρύξουμε προστατευόμενη ζώνη στο σπίτι μας, ελεύθερη απο μεταλλαγμένα, ή απο παντός είδους είδη που τεστάρονται σε ζώα, ή απο οτιδήποτε σχετικό. Όσο η δική μου συνειδητοποίηση της πραγματικότητας είναι το δικό μου προσωπικό άλλοθι, άλλο τόσο και αυτή η λύση είναι επικίνδυνη γιατί μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε, αφού θεωρούμε ότι εμείς στο κομμάτι που μας αναλογεί είμαστε εντάξει. Δεν συμφωνώ σε όλα με την Αθανασία για την ακρίβεια δεν συμφωνώ σε πολλά, αλλά σίγουρα θέλει πολύ κουράγιο σε ένα φόρουμ σαν αυτό να λες εγώ ζω έτσι. Δεν το προτείνει σαν μοντέλο ζωής, η ίδια το κρίνει άλλωστε πρώτα και ακόμα περισσότερο έχει συμφιλιωθεί με τις επιλογές της αφού δεν τις αντιπαραθέτει με τις αντίθετες. Απο την άλλη το ότι έχουμε ζώα και ταίζουμε και αδέσποτα δεν μας χρήζει αυτόματα και σωτήρες των ειδών. Εδώ οι φιλοζωικές στειρώνουν τα αδέσποτα και μετά τα αφήνουν εκεί που τα βρήκαν και εμείς αναζητάμε λύσεις για να τους κλείσουμε όλες τις πιθαμές διόδους προς τον έξω κόσμο. Και για να μη παρεξηγηθώ και εγώ το ίδιο κάνω. Έχουμε πρόβλημα με τα πειράματα σε ζώα και στειρώνουμε τα δικά μας ή τους δίνουμε φάρμακα (που αφού είναι για ζώα που τεστάρονται άραγε; Τώρα μου ήρθε αυτό. Και τα σαμπουάν τους που τεστάρονται και αυτά;) για να ζήσουν περισσότερο και καλύτερα. Ας πούμε ό δικός μου ο κτηνίατρος μου είπε όταν ρώτησε για τα φάρμακα για τον οίστρο ότι τα αποφεύγει γιατί θεωρεί ότι δυνητικά προκαλούν καρκίνους (το μεταφέρω με επιφύλαξη δεν το έχω ψάξει). Αυτά για την ώρα και καλό σας βράδυ. :blink:

Εναλλακτικές μέθοδοι

Εναλλακτικές μέθοδοι πειραμάτων
που δεν βασανίζουν ζώα

Φωτογραφικό αρχείο
Εναλλακτικές μέθοδοι

Ο Φυσιολόγος Δρ. Hans Braun παρουσιάζει το πρόγραμμα software Η/Υ που βοήθησε να αναπτυχθεί (SimNerv)

Virtual εργαστήριο για εργαστηριακή εξάσκηση στη νευρο-φυσιολογία (SimNerv)

Δεδομένα για ανάλυση μετά από εργαστήριο αυτό-πειραματισμού στη μυϊκή φυσιολογία (Myograph)

Συσκευή χειρουργικής κατάρτισης που χρησιμοποιεί όργανα διαθέσιμα από άλλες χρήσεις (P.O.P.-trainer)

Εξάσκηση τεχνικής με τη συσκευή χειρουργικής κατάρτισης που χρησιμοποιεί όργανα διαθέσιμα από άλλες χρήσεις (P.O.P.-trainer)

Στιγμιότυπο από βίντεο επαγγελματικής ανατομής (Vertebrate Dissection Guides)

Πρόγραμμα software Η/Υ για προσομοίωση ανατομής και μελέτη ιστολογίας (DigiDiss)

Ανατομή προβάτου προερχόμενου από ηθικά αποδεκτές πηγές από τη φοιτήτρια κτηνιατρικής Siri Martinsen

Συλλογή προβάτων από ηθικά αποδεκτές πηγές (φυσικός θάνατος) για ανατομή από την φοιτήτρια κτηνιατρικής Siri Martinsen

Κατάρτιση στον χειρισμό ζώων και στη διασωλήνωση με χρήση μοντέλου αρουραίου (Koken Rat)

Εκμαγείο αιμοφόρων αγγείων κεφαλής σκύλου, Πανεπιστήμιο Murdoch, Western Australia (φωτο: Andrew Knight, 1999)

Εκμαγείο αιμοφόρων αγγείων νεφρών σκύλου, Πανεπιστήμιο Murdoch, Western Australia (φωτο: Michael Wearne, 1999)

Φοιτητής (αριστερά) βοηθάει σε ευεργετική επέμβαση σε πραγματικό ασθενή (σκύλο), Πανεπιστήμιο Murdoch, Western Australia
(φωτο: Andrew Knight, 1997)

Συσκευή αυτό-πειραματισμού (BioPac) για εργαστήριο νευρο/μυο-φυσιολογίας

Μοντέλα για κτηνιατρική κατάρτιση (RescueCritters) στην Αίθουσα Εναλλακτικών μεθόδων, 1η Συνδιάσκεψη της InterNICHEConference (Φεβρουάριος 2001, Βέλγιο)

χεχε

BzAnimalRightsCartoon07.jpg

;)

Ναι υπάρχουν καθίκια (πολλά καθίκια) γύρω μου, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω δύο πράγματα: Ενα, ότι εγώ τους επέτρεψα να το κάνουν, με την απάθεια και την αδιαφορία μου, είτε με την εύρεση προσωπικών λύσεων και άλλοθι και δύο και κουτσουλιές αηδονιών να βάλω στη μούρη και να γυρίσω μαζί με όλους σας σαν τον Κωνσταντάρα στο Μαυρογιαλούρο να πω "όρσε" στους "κακούς", το πράγμα δεν ξορκίζεται.

Μα έχω αφήσει πουθενά να εννοηθεί κάτι αντίθετο από αυτό που λες εδώ;

Ούτε η επιστροφή στη φύση λέει Θανάση μου. Κατάντησε να το λένε αγροτουρισμό, εναλλακτικό τουρισμό κ.λ.π. και κοστίζει στη καλύτερη περίπτωση απο 150 ευρώ το άτομο, το άγγιγμα της κατσίκας ή το μάζεμα αυγού της κότας ή το καλύτερο που διάβασα, μπορώ λέει να δω ένα αγριογουρουνο να με κυττάει στα μάτια, είναι αυτό που λέμε είδα το χάρο με τα μάτια μου.

Η ζωή που είπα δεν έχει σχέση με τέτοια, αλλά…έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει αυτό που είπα.

λοιπον για να σταματησει το θεμα εδω κ να μην προκαλουνται εντασης ειπα να κανουμε ολοι μας μια προσπαθεια να υπογραψουμε για το σταματημα των πειραματων κ οχι να μαλωνουμε για το τι κανει ο καθενας μας αυτα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back