Απάντηση: Η γμώμη σας για το αν πρέπει να γίνεται ευθανασία στις γάτες
ουφ ποναει το ολο θεμα!!!!!αν με ρωτουσε καποιος πριν μια βδομαδα,θα ελεγα ειμαι κατα,οπως με τον ανθρωπο κανουμε οτι μπορουμε,ετσι πρεπει να το παλευουμε και στα ζωα,αλλα η ζωη με διεψευσε,δε το εχω χωνεψει κι ουτε προκειται,δε θελω να αναγκαστω να το ξανακανω σε ζωο,μακαρι ολα τα υπολοιπα ζωακια μου να εφευγαν απο βαθια γεραματα,με ανωδυνο τροπο.
ομως οταν το βλεπεις να υποφερει.παιδια δεν υπαρχει μεγαλλυτερος πονος απ αυτο,απ την αλλη λεω αν ζουσα αλλου,αν ειχα εδω ενα κτηνιατρειο θα ζουσε η ψυχουλα μου?μου λειπει!!!!παρ ολο που εχω αλλα 5 εκεινο μου λειπει...
ομως εκεινη τη στιγμη,ενιωσα μια λυτρωση οτι δε θα ποναει πια,οτι δε θα κλαιει,δε θα υποφερει,οποτε εκανα ευθανασια στο ζωακι μου.κι ισως αν το σκεφτω πιο βαθια σ εναν ανθρωπο που αγαπω,αν υπεφερε,αν δεν υπηρχε λυση,αν πονουσε θα εκανα το ιδιο.
οταν τελειωσε και γυρισα σπιτι,ειχα ενα σωρο ερωτησεις να απαντησω στα παιδια μου,οταν με ρωτησε η κορη μου,μαμα οταν γερασεις,αν υποφερεις θα ηθελες να επερνα αυτη την αποφαση για σενα?της απαντησα ναι θα ηθελα.σε κολανε στο τοιχο τα μικρα.αλλα ναι θα ηθελα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.