Ismini
Διάσημο μέλος
Never Say Never AgainΜάλλον ΚΑΙ τα γατιά είναι "όπως τα μάθεις"!
Όμως, από μικρά... Πολλές φορές είναι αργά αργότερα...![]()
James Bond

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Βέβαια ο μπαμπάς της τη φροντίζει απίστευτα!
Της αγόρασε και πύργο με σπιτάκι και κουτάκια και
κολόνες να σκαρφαλώνει και να ξύνει τα νύχια της.
Πριν δύο ημέρες την έβαλε στο σπίτι γιατί έπιασαν τα κρύα,
δηλαδή όχι στο σπίτι γενικά, μόνο στο δωμάτιό της
όπου είχαν προηγηθεί οι αιματηρές επιθέσεις της προς εμένα.
Είναι νευρική αλλά τουλάχιστον όταν ο Μαρκ μπαίνει στο δωμάτιο
δεν του ορμάει, απλά κρατάει αποστάσεις...
Ουφ...δεν ξέρω τι θα γίνει.
Είναι και το γατουλάκι μου μπερδεμένο μία μέσα μία έξω..
δεν ξέρει πως να φερθεί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Το ξέρω ότι μιας και δεν είσαι εκεί να έχεις το άγχος, αλλά είμαι σίγουρη ότι η τρελοσβουρίτσα σου θα είνα μια χαρά με το μέσα - έξω..
maxi2
Δραστήριο μέλος
Πλήρης συνομιλία....

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ νόμιζα πως ήμουν η μόνη 'τρελή'! Κι εγώ το ίδιο κάνω. Η Σβούρα 'μιλάει' συνέχεια γενικά από μωρό, οπότε της μιλαω από το τηλέφωνο και μου νιαουρίζει

anabou
Διάσημο μέλος

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Σήμερα το απόγευμα βρέθηκα σε παραθαλάσσιο χωριό του πηλίου
και εκεί βρήκα δύο γατουλίνια που τα ξέρω από μικρά.
Τα φροντίζε μία κυρία που έχει ξενώνα και τα μαζεύει όλα μέσα το χειμώνα και τα ταίζει, τα κάνει στειρώσεις κλπ. Ε λοιπόν ο ένας γατούλης δεν με πλησίασε, ο άλλος όμως, απίστευτα κοινωνικός, ήρθε αμέσως νιαουρίζοντας στα πόδια μου και άρχισε να μου τρίβεται. Άρχισα να τον χαιδεύω και σε κάποια φάση μου δάγκωσε μαλακά -πολύ μαλακά- το χέρι και μετά συνέχισε να τρίβεται στο χέρι μου. ΤΟ θέμα είναι πως ενώ γνωρίζω ότι πολλές γάτες το κάνουν αυτό ως σημάδι του 'μη σταματάς να με χαιδεύεις', στιγμιαία πάγωσα και μου ήταν αδύνατον να μείνω κοντά του. Φοβήθηκα πάρα πολύ και αποφάσισα να μην τον χαιδέψω άλλο γιατί φοβήθηκα επίθεση.
Ρε γμτ τι θα κάνω; Πως θα το ξεπεράσω το σοκ με το Σβουράκι. Θέλω να πω, πάντα το ήξερα πως οι γάτες είναι απρόβλεπτες, και από την επίθεση και μετά αν έχω πάρει γάτες αγκαλιά, δεν έχω κανένα πρόβλημα, τις λατρεύω. Μόλις όμως κάνουν κίνηση επιθετική, ορισμένες φορές παγώνω και τρέμει το φυλοκάρδι μου. Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένη με τον εαυτό μου που ταράζομαι έτσι και δεν ξέρω τι να κάνω για να το ξεπεράσω τελείως.
Ξέρω πως αυτά τα πράγματα 'γιατρεύονται' με το χρόνο και ότι μόνο μέσα από την επαφή μου με τις γάτες θα έρθω στα ίσα μου αλλά ...έλα που δεν το ελέγχω. Είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου που έχασα έτσι ξαφνικά τον αυτοέλεγχό μου και υποκύπτω σε μία φοβία που θα έπρεπε να με έχει αφήσει ήδη. Έχεις περάσει ένας μήνας από την επίθεση της Σβούρας...

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια φορα γυρνοντασ απ εξω ενα μεγαλο μαβρο σκιλι μασ πηρε απο πισο η αδερφη μου ετρεξε και τη πηρε στο κατοπι ενω εγω τησ φοναζα σταματα.Το σκιλι νομιζε οτι θα παιξουν.Εγω παλι περπατα με το πασο μου.
Μην αφηνεις να σου παρουν το πανω χερι βρε.Ξερεισ ποσες γρατζουνιτσες μου εχει κανει το δικο μου,αλλα οταν μπαινς σπιτι ακομα και αν δε με βλεπει σε εμενα νιαουριζει οταν με μιριζει ενω στο φιλο μου τιποτα μαλιστα προχθες που τον ειδε στη κουζινα του εκανε και χου
Αυτο ειναι το καμαρι μου!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Πάντως η Σβουρίτσα τα πηγαίνει περίφημα και μάλιστα έκανε και 'φίλους'. Δύο γείτονες γάτους --- θα σας δείξω τις φωτό μόλις της πάρω

Ο μαρκ μου είπε πως στην αρχή υπήρχε εχθρικότητα αλλά τώρα μιλούν με τις ώρες - νιαουρίζει η Σβούρα, νιαουρίζουν τα άλλα τα γατιά και τ'αντίθετο ξανά και ξανά. Μακάρι να είχα βιντεάκι από την σκηνή. Μου λείπε το γατόνι μου και μου τη δίνει που τώρα μαθαίνω τι κάνει από φωτογραφίες και το τηλέφωνο

vicki v.
Δραστήριο μέλος
της Σβούρας ο Μαρκ.
Πιθανόν σας πρήζω αλλά αυτή τη στιγμή
το βλέπω ως το πιο όμορφο γατί του κόσμου
και θέλω να το μοιραστώ!
Μία φωτο κοντινή, μία με το καινούργιο
γατόφιλό της και μία της Σβούρας στον κήπο

Πάει το 'χασα!
Συνημμένα
anabou
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον είναι καλά και χαρούμενη
-αν και πολιορκείται από τους αρσενικούς της γειτονιάς που και που.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
) θα ξεπερασεις το σοκ.παντως ειναι κουκλα!!!και τι τελειος κηπος,σιγουρα θα ειναι ευτυχης εκει!!!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις μου έστειλε φωτό
της Σβούρας ο Μαρκ.
και θέλω να το μοιραστώ!
Πάει το 'χασα!
Δεν μπόρεσα να διακρίνω το φίλο-γάτο (δε βλέπω καλά;
)Μία ερώτηση: τους πήρε μέρες να συνηθιστούν; (και πώς δεν πλακώθηκαν τα γατιά?). Όταν η Νιάρα συναντά άλλες γάτες γίνεται "θηρίο", δεν έχει καμία φιλική διάθεση. Πώς θα μπορούσε να συνηθίσει;
ladycat
Διάσημο μέλος
κουκλος ο νεος σας σφιλος γατος καλε τι τριχα ειναι αυτη πωπωΜολις μου έστειλε φωτό
της Σβούρας ο Μαρκ.
και θέλω να το μοιραστώ!
Πάει το 'χασα!
main cocoon πρεπει να ειναι κ η σβουρα μια χαρα την βλεπω ευτυχως που την στειρωσατε γιατι θα κανατε σβουρακια χαχαχαχαχαχα

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Αλλιώς θα είχαμε γεννητούρια. Ο γατούλης ο ένας είναι ο πορτοκαλί και ο άλλος ο ασπρόμαυρος (ο κούκλος). 
Αθανασία τι να σου πω. Η Σβούρα είναι περίεργη σε όλα της τελικά. Δεν έχει τσακωθεί με τα γατιά - αν και οι δύο δείχνουν πως τη φοβούνται- μπορεί να τους έχει δώσει βρωμόξυλο σε κάποια φάση χαχα. Της αρέσει να περνά ώρες μαζί τους και μιλάνε κιόλας. Όχι επιθετικά αλλά σαν να προσπαθούν να γνωριστούν. Και οι γατούληδες είναι στειρωμένοι οπότε μάλλον δεν τίθεται θέμα υψηλής επιθετικότητας αν και μεταξύ τους αρπάζονται (μάλλον για τα μάτια της Σβούρας

Χθες το βράδυ ο Μαρκ τη φώναζε να μπει στο σπίτι να κοιμηθεί και η κυρία δεν ήθελε. Προτίμησε να κοιμηθεί στο σπιτάκι της στον κήπο -πράγμα που δείχνει πως δεν νιώθει απειλή από τους γάτους.Μάλλον το διασκεδάζει. Αλλιώς θα νιαούριζε να μπει μέσα.
Ελπίζω μόνο να μην της τρώνε το φαγητό
γιατί θα τα πάρω. Δεν είναι αδέσποτοι. Και οι δύο
από σπίτι είναι.
Συνημμένα
ladycat
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool