vicki v.
Δραστήριο μέλος
σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Η ευθανασία τέθηκε όταν έγινε η πρώτη επίθεση γιατί ο τότε κτηνίατρος μου είπε πως θα ήταν μια κάποια λύση. Φυσικά και ούτε καν μου περνάει από το μυαλό.
Το σβουράκι πριν τη στείρωση ήταν μία απίστευτη γάτα που ναι μεν είχε που και που τα νεύρα της -όπως πολλές- αλλά τελικώς και μαζί κοιμόμασταν και φιλάκια μας έδινε και αγκαλίτσα μας καθόταν συνεχώς. Το θέμα είναι πως μετά την εγχείριση έχει τόσο φοβική συμπεριφορά. Δεν την βάζουμε πάντως με το ζόρι μέσα. Τη φωνάζει ο Μαρκ και αν θέλει μπαίνει να κοιμηθεί μέσα (συνήθως όταν κρυώνει) αλλιώς μένει έξω. Ό,τι θέλει --- δεν έχουμε επιλογή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Μήπως να απαγάγουμε κανέναν ψυχίατρο ζώων και να τον φέρουμε Ελλάδα;;;;;;
Υπάρχει κανά σπίτι να τον κλειδώσουμε;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Το πρόβλημά μας είναι το δωμάτιο. Όταν είναι στο συγκεκριμένο δωμάτιο δεν εμπιστεύεται κανέναν. Ούτε εμένα ούτε τον Μαρκ. Είναι το δωμάτιο που την έβαλα στο κλουβί της να πάει στον κτηνίατρο, και το δωμάτιο που μου επιτέθηκε την πρώτη φορά, οπότε άρχισαν και οι μπελάδες μας.
Εκτός δωματίου κυλιέται στα πατώματα μόλις μας βλέπει, γουργουρίζει και πηδάει στην αγκαλιά μας. Να φανταστείς ο Μαρκ μου λέει πως ακόμη και μετά την επίθεση την τελευταία, όταν βγαίνει στον κήπο, η Σβούρα τον ακολουθεί παντού σαν σκυλάκι. Δεν κάνει βήμα μακρυά του - δηλαδή επιζητά την παρέα και τα χάδια. Αλλά έξω νιώθει ασφαλής και όχι εγκλωβισμένη.
Ελπίζω κάποια στιγμή να το ξεπεράσει ώστε να την έχουμε πάλι μέσα στο σπίτι. Για να μιλήσω ειλικρινά έχω φτάσει σε σημείο που μετανοιώνω που πήρα την απόφαση να τη στειρώσω. Καλύτερα να μην την είχα στειρώσει και να ήταν όλα όπως παλιά, αγαπησιάρικα και ήρεμα, και ας μην έβγαινε ποτέ έξω στον κήπο. Μου λείπει που δεν είναι μέσα .

Σας ευχαριστώ πάντως όλους για την υποστήριξη.
Τη χρειάζομαι - ειδικά τώρα που θα κάνω να το δω το Σβουράκι 6 μηνες.

υ.γ. Μία σκέψη που έχω κάνει ώστε να αντιμετωπίσουμε το ενδεχόμενο η σβούρα να παραμείνει έξω κατά τους χειμερινούς μήνες είναι να διαμορφώσουμε ένα ξεχωριστό δωμάτιο στο γκαράζ ώστε να μπαίνει τουλάχιστον τα βράδυα να μην κρυώνει.
Ουφ...
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Προφανώς κάτι στο δωμάτιο την αναστατώνει και σε συνδιασμό με κάποια συγκεκριμένη κίνηση την φοβίζει...
Μήπως να απαγάγουμε κανέναν ψυχίατρο ζώων και να τον φέρουμε Ελλάδα;;;;;;
Υπάρχει κανά σπίτι να τον κλειδώσουμε;;;;![]()
![]()
Maxi εγώ είμαι στην Ελλάδα --- ο Μαρκ είναι στην Αμερική με τη Σβουρίτσα. Όλα από τηλεφωνική μετάδοση τα μαθαίνω...Άστα.
Χάλια.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**
υ.γ. Μία σκέψη που έχω κάνει ώστε να αντιμετωπίσουμε το ενδεχόμενο η σβούρα να παραμείνει έξω κατά τους χειμερινούς μήνες είναι να διαμορφώσουμε ένα ξεχωριστό δωμάτιο στο γκαράζ ώστε να μπαίνει τουλάχιστον τα βράδυα να μην κρυώνει.
Ουφ...
Πολύ καλή ιδέα!
Όταν γίνει η μονοκατοικία μας (αχ, αν και πότε;

) το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς στο γκαράζ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Ο Μαρκ μου είπε πως προσπάθησε να κυνηγήσει πουλάκια αλλά τα φοβάται μόλις πετάνε χαχαχα
Ελπίζω να συνεχίσει να τα φοβάται

Συνημμένα
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!και ειναι και στυλακι,οχι σαν τη δικια μου...
ladycat
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool