ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Μίνα μου, αφού το παλεύεις σχεδόν ένα μήνα και έχεις δει κάποια αποτελέσμάτα, η γνώμη μου είναι να το παλέψεις λίγο ακόμα. Βέβαια, εσύ ξέρεις τις αντοχές σου, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι μήν προχωρήσεις σε ευθανασία, παρά μόνο αν νοιώθεις ότι έχεις κάνεί όλα όσα μπορούσες να κάνεις.Καλή δύναμη σε ότι κι αν αποφασίσεις. Εύχομαι σε σένα και στον Φανουράκο να πάνε όλα καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
παρά μόνο αν νοιώθεις ότι έχεις κάνεί όλα όσα μπορούσες να κάνεις.Καλή δύναμη σε ότι κι αν αποφασίσεις. Εύχομαι σε σένα και στον Φανουράκο να πάνε όλα καλά.
Συμφωνώ απόλυτα με την Ξένια
Καλή δύναμη ότι κι αν είναι να γίνει
Με πολλή αγάπη
Μίκυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mina_el
Νεοφερμένο μέλος
O Φανουρακος εφυγε!!!!!
Ενα τραγουδι να συνοδευει την ψυχουλα του μεχρι να τον ξαναβρω εκει πανω..... just a last request....
https://www.youtube.com/watch?v=AN6n-lJyv-A
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό ταξίδι στο ΦανουράκοO Φανουρακος εφυγε!!!!!
Ενα τραγουδι να συνοδευει την ψυχουλα του μεχρι να τον ξαναβρω εκει πανω..... just a last request....
https://www.youtube.com/watch?v=AN6n-lJyv-A

Είναι δύσκολη η απόφαση της ευθανασίας κ είμαι σίγουρη ότι το πάλεψες
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μίνα μου δεν σε ξέρω αλλά να ξέρεις πως σε νοιώθω
του έδωσες χαρά και αγάπη να τον συνοδεύει μέχρι τότε
και προσπάθησες πέρα απο τα όρια....
πάντα θα ζει σε μια γωνίτσα της καρδιάς σου
την πιο ζεστή
Μίκυ
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ξεκουραστεις κ εσυ πια....

Κ κουραγιο σε σενα Μινα μου...
Χιλια μπραβο για οσα εκανες γι'αυτη την ψυχουλα...
Να ξερεις πως το εσωσες το γατακι....

ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Καλό ταξίδι ομορφούλη. Να προσέχεις... Καλή συνέχεια και σε σένα Μίνα. Ο χρόνος γιατρεύει πάντα τις πληγές...Είμαι σίγουρη ότι το πάλεψες με όλη σου τη δύναμη. Κουράγιο κοπέλα μου
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλο του ταξιδι...Μπραβο για την προσπάθεια...
pouka
Νεοφερμένο μέλος
τι να πω ρε μινα !!
μ εχουν πιασει τα κλαμματα και δε μπορω να συνελθω..σημερα διαβασα ολη την ιστορια σου με κομμενη την ανασα και πραγματικα δε ξερω τί να σου πω!!! εισαι μεγαλη ΨΥΧΗ και ειλικρινα χαιρομαι που υπαρχουν ακομα τετοιοι ανθρωποι γυρω μας...
ευχομαι ο Θεος να σου ανταποδωσει την μεγαλη καρδια που εχεις μεσα σου...οι περισσοτεροι απο μας δε θα ειχαμε ουτε στο τοοοοσο τη δυναμη ψυχης που ειχες εσυ να προσπαθησεις τοσο πολυ για την υγεια του Φανουρακου σου...δε πειραζει ....προσπαθησε να το ξεπερασεις και εμεις θα ειμαστε εδω να σε στηριξουμε οσο το χρειαστεις και το εχεις αναγκη!

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος

κουραγιο μινα,εκανες ο,τι καλυτερο μπορουσες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mina_el
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω πολυ ολες τις κοπελλες....
Δεν περιμενα οτι θα ειμαι τοσο χαλια.... τωρα εχει αρχισει η εντονη αυτοκριτική ...κάθε βράδυ τον βλεπω στον ύπνο μου...ίσως γιατι αισθάνομαι ενοχές... καθομαστε με τις ώρες τα βραδυα και σκεφτόμαστε τι θα μπορουσαμε ναχαμε κανει που δεν το καναμε ...φυσικα αυτο ειναι το χειροτερο αφου πλέον δεν αλλάζει τιποτε.... το γατακι τελευταία δεν ηταν και καλα δεν ηθελε να κανει τις ασκησεις του, δεν επαιζε μαζι μου μονο ηθελε να ειναι διπλα μου και να γατζωνεται ...
καθομουν κ εγω σπίτι κ εκανα δουλεια απο τον υπολογιστή για να ειναι διπλα μου... αλλα αυτο το βλέμμα της εξάρτησης για ενα τοσο
ανεξάρτητο ζωο όπως ειναι η γάτα με σκοτωνε... εβλεπε τα παραθυρα με τις ώρες ... δεν αντεχα να το βλέπω να αιμοραγει και να
καθε πρωί φοβόμουν πως θα ανοιξω την πόρτα του σαλονιού που το είχα και πως θα τόβρισκα....
Ο γιατρός μου είπε ότι η πληγή δεν ήταν τίποτε θα μπορούσε άνετα να το εγχειρισει ..αλλά δεν επροκειτο να περπατήσει εξηγώντας μου τους λόγους
αλλα δε θυμαμαι... μονο οτι το κεφάλι μου βουιζε και τα ματια μου ετρεχαν....
Αρκετες φίλες μου δωσανε βοήθεια με παραπέμψανε σε ειδικες κλινικες απ όπου πήρα τηλεφωνικές συμβουλές και ακόμη προσφερθήκανε για να αναλάβουν τα έξοδα...όμως με δύο γονεις με εγκεφαλικα και τυφλωση δεν θα μπορούσα να ταξιδέψω....
Εν πασει περιπτωσει .... μεχρι εδω ήταν ... απλά τωρα μελημά μου είναι να φράξω την αυλή και να διαφυλλάξω την ακεραιοτητα απο τα υπόλοιπα 9 γατάκια που εχουν βρέι καταφύγιο στην αυλή μας και του σκύλου μου...
Ευχαριστώ ....
konstans
Περιβόητο μέλος
Nα μην έχεις καθόλου τύψεις γλυκιά μου, δυστυχώς για κάποια γατιά το καντηλάκι τους είναι μικρό
.Εσύ έκανες ότι πέρναγε απ'το χέρι σου και ακόμα περισσότερα, έχοντας και άλλες δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσεις.
Κουράγιο και με το καιρό θα απαλύνει λίγο ο πόνος.
Mina_el
Νεοφερμένο μέλος
Παρ ολο οτι με συγκινεις .... θα ήθελα να σου πω ότι πραγματικα υπάρχουν μεγάλες ψυχές... σιγουρα όχι η δική μου
αλλα θα το ξαναπώ γιατι νομίζω ότι τοχουμε ολοι αναγκη να ξερουμε ότι υπα΄ρχουν τετοιοι ανθρωποι.
Ολες οι κοπέλλες με στηρίξανε και δύο συγκεκριμένα ( θαθελα να πω ονόματα αλλά σέβομαι την επιθυμία των ιδίων να μην το κανω)
΄μιλήσανε οι ίδιες με κλινικές για να πάω απ όπου πήρα και σημαντικές συμβουλές και προσφερθήκανε να αναλάβουνε τα έξοδα!!!!
Γι αυτό είπα εδώ μεσα όσο και να με πονάει πλέον να μπαίνω πιστεύω ότι υπάρχει ένας ιδεατός κόσμος ... αγγελικά πλασμένος....
Να ειστε ολες καλα... μεσα απο την ψυση μου...
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Σκούπισε τα μάτια σου και πάρε δύναμή από τις 10 ψυχούλες που έχεις στη αυλή σου. (9 γατάκια + 1 σκύλο). Μην έχεις ενοχές, εξάλλου το προσπάθησες για πολύ καιρο. Ομολογώ ότι όταν διάβασα το post ότι έφυγέ ο Φανουράκος με πήραν τα κλάματα, αλλά αν δεν ήσουν και σύ αυτή η ψυχούλα δεν θα είχε γνωρίσει την αγάπη και την τρυφερότητα που της πρόσφερες εσύ, στη μικρή ζωούλα της. Καλή δύναμη. Διοχέτευσε όση αγάπη και τρυφερότητα μπορείς στα υπόλοιπα ζώα που φιλοξενείς και σιγά σιγά θα κλείσουν οι πληγές...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν σου έγραψα Μίνα μου γιατί ήξερα ότι με το που θα ξεκινήσω να γράφω θα με πιάναν τα ζουμιά. Όπως γίνεται και τώρα. Αλλά δεν μπορούσα να μην πω ένα αντίο στον μικρό μαχητή. Στεναχωρέθηκα πολύ αλλά κάποιες φορές τα πράγματα στην ζωή μας δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Ο Φανουράκος ΣΟΥ έφυγε γεμάτος αγάπη φροντίδα. Έκανες αυτό που μπορούσες να κάνεις και το πιο σημαντικό από όλα τον ΑΓΑΠΗΣΕΣ πράγμα που πολλά αδεσποτάκια δεν θα γνωρίσουν ποτέ. Εύχομαι να τον έχεις σαν μια γλυκιά ανάμνηση στο μυαλό σου.
Αντίο πορτοκαλένιε Φανουράκο. Να χαιρετίσεις τα πλασματάκια μου εκεί πάνω.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
.... το γατακι τελευταία δεν ηταν και καλα δεν ηθελε να κανει τις ασκησεις του, δεν επαιζε μαζι μου μονο ηθελε να ειναι διπλα μου και να γατζωνεται ...
καθομουν κ εγω σπίτι κ εκανα δουλεια απο τον υπολογιστή για να ειναι διπλα μου... αλλα αυτο το βλέμμα της εξάρτησης για ενα τοσο
ανεξάρτητο ζωο όπως ειναι η γάτα με σκοτωνε... εβλεπε τα παραθυρα με τις ώρες ... δεν αντεχα να το βλέπω να αιμοραγει...
Αυτα τα λογια νομιζω οτι τα λενε ολα..

Mina_el
Νεοφερμένο μέλος
Ο καλυτερος τρόπος να ξεχασεις μου ειπε ο ψυχολόγος είναι να θυμάσαι....
όλα τα φάρμακα απ τη ψυχούλα εδώ.... τα αντιφλεγμονωδη, οι βιταμίνες Α, τα neurobio ( που δεν του άρεσαν καθόλου) η αλοιφή για την πληγή του και η αντιβίωση
όλα μεσα στο ψυγείο στη σειρά.... και το ταπερ με την καπνιστή γαλοπούλα που τόσο του άρεσε ...ολα ακόμα εδώ....
Τα ζώα είναι ζωή!!
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Σου εύχομαι να μην ξεχάσεις ποτέ τα όμορφα μάτια του. Κράτα τα φυλαχτό μες στην ψυχούλα σου
konstans
Περιβόητο μέλος
Παρ ολο οτι με συγκινεις .... θα ήθελα να σου πω ότι πραγματικα υπάρχουν μεγάλες ψυχές... σιγουρα όχι η δική μου
αλλα θα το ξαναπώ γιατι νομίζω ότι τοχουμε ολοι αναγκη να ξερουμε ότι υπα΄ρχουν τετοιοι ανθρωποι.
Ολες οι κοπέλλες με στηρίξανε και δύο συγκεκριμένα ( θαθελα να πω ονόματα αλλά σέβομαι την επιθυμία των ιδίων να μην το κανω)
΄μιλήσανε οι ίδιες με κλινικές για να πάω απ όπου πήρα και σημαντικές συμβουλές και προσφερθήκανε να αναλάβουνε τα έξοδα!!!!
Γι αυτό είπα εδώ μεσα όσο και να με πονάει πλέον να μπαίνω πιστεύω ότι υπάρχει ένας ιδεατός κόσμος ... αγγελικά πλασμένος....
Να ειστε ολες καλα... μεσα απο την ψυση μου...
Είμαι σίγουρη για το ποια είναι η μία κοπέλα και άνθρωποι σαν αυτήν δεν υπάρχουν πολλοί, δυστυχώς!
Και η δική σου ψυχή ανήκει σε αυτή την κατηγορία, γιατί το πάλεψες, παλεύοντας με μια ήδη υπερδύσκολη κατάσταση, προσθέτοντας πόνο και άγχος στο ήδη υπάρχον.
Ίσως κάποτε αυτό το καλό που έκανες να σου επιστρέψει, ίσως πάλι και όχι.
Εσύ όμως το προσπάθησες και αυτό αξίζει να θυμάσαι, ότι το παλέψατε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρατε.
Το ταξίδι είναι που μετράει και όχι ο προορισμός!
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Mίνα μου να θυμάσαι
πως όλοι, άνθρωποι και ζώα και τα πάντα στη φύση
έρχονται για να φύγουν
κι αυτό που μένει
είναι η αγάπη που έχουμε μοιραστεί μαζί τους
κι αυτό είναι ο παράδεισός τους
που μας γλυκαίνει την καρδιά
έχοντας χάσει τον πατέρα μου που λάτρευα πριν 6 μήνες
και τον πατέρα του παιδιού μου που κάποτε είχα μοιράσει τη ζωή μου μαζί του
κατέληξα πως αν έχεις δώσει ΟΛΑ όσα είχες στην ψυχή σου για ένα πλάσμα εν ζωή
τότε τους κρατάς στην πιο ζεστή γωνιά της ψυχής σου για ΠΑΝΤΑ
κι αυτό ΕΙΝΑΙ ο Παράδεισος
ζήσε και συνέχισε ν'αγαπάς
τους γονείς σου που σ'έχουν ανάγκη
και τα ζωάκια σου
Σε φιλώ
Μίκυ
ΥΓ Και μη γελιέσαι ,ο ανθρώπινος κόσμος ΔΕΝ είναι αγγελικός
αγγελική είναι η ισορροπία της φύσης
που εμεις οι ανθρωποι καταστρέφουμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool