Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ο γιατρος τι λεει για το θεμα αυτο;Τον εχεις ρωτησει αν με καποια αναλγητικα..θα ειναι καλα;Υπαρχει δηλαδη ελπιδα να μην ποναει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Είμαι ακόμα σίγουρη ότι στην Ολλανδία κάνουν μεταμοσχεύσεις σε γατούλες ίσως αν έχεις την οικονομική δυνατότητα βέβαια να το έψαχνες το θέμα και εκεί, ποτέ δεν ξέρεις.
Πάντως εάν δεν σου δώσει κανείς ελπίδες και δεν μπορεί κάτι να σταματήσει τον πόνο είναι κρίμα να υποφέρει το ζωάκι καλύτερα να το κοιμήσεις αλλά πρώτα ψάξτο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe diem17716
Νεοφερμένο μέλος
Ο ενας γιατρος λεει να περιμενω 2 μερες μηπως αιματωθουν τα ποδια απο παραπλευρα αγγεια.
Πως να περιμενω 2 μερες οταν τη βλεπω να υποφερει κ κλαιει-ουρλιαζει οποτε παει να κουνηθει?
Μετα τον ξαναπηρα να ρωτησω αν μπορει να σταματησει να ποναει απο τον θρομβο αλλα μπηκε χειρουργειο.
Αυτο που βλεπω ειναι ενα ζωο που λατρευω να υποφερει.
Υποφερω κ δν ξερω ποιον να ακουσω...
carpe diem17716
Νεοφερμένο μέλος
Ξερετε καποιον γιατρο να ερχεται σπιτι?Να παρω κι αλλη γνωμη...Μενω Μαρουσι.
ROZINA
Νεοφερμένο μέλος
Καλό θα ήταν να μην πάρεις βιαστική απόφαση επειδή την βλέπεις να υποφέρει. Περίμενε λιγάκι μήπως βελτιωθεί η κατάστασή της. Έχω πρόσφατη εμπειρία με μία από τις γατούλες μου και μάλιστα την πιο λατρεμένη μου τη Ροζίνα μου η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και η ευθυνασία ήταν μονόδρομος για μένα. Ξέρω είναι πάρα πολύ δύσκολο.
Ψάχτο καλά με ψυχραιμία.
carpe diem17716
Νεοφερμένο μέλος
Ψαχνω κτηνιατρο να ερθει σπιτι να την δει να εχω μια 3η γνωμη.
Βρηκα μια Αρετη Δημητροπουλου στο Ψυχικο κ ενα ολιστικο θεραπευτηριο 'Το Φως' .
Εχετε ακουσει τιποτα για καποιους απο αυτους?
kat-cats
Διάσημο μέλος
Την γιατρό στην οποία αναφέρεσαι τη γνωρίζω μέσω φίλης, η οποία μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.
Η θρόμβωση είναι δύσκολο θέμα και ειδικά σε ζώα. Ισως να μπορούσες να το αντιμετωπίσεις με ενέσεις μέχρι να δεις πως θα εξελιχθεί. Καταλαβαίνω τι τραβάς, το έζησα πρόσφατα με γατουνάκι, αλλά πρέπει να κάνεις ότι καλύτερο γίνεται για να το αντιμετωπίσεις. Με ψυχραιμία, κατευθύνσου σε όποιον γιατρό νομίζεις, πάρε τις συμβουλές τους και δες τι μπορείς να κάνεις. Μετά θα αποφασίσεις, τι είναι καλύτερο για όλους και κυρίως για το γατάκι.
carpe diem17716
Νεοφερμένο μέλος
τελικα το γατουνακι τι απεγινε?αυτο που λες..?
Οι γιατροι λενε διαφορετικα πραγματα παντως.
ο ενας να περιμενω 2μερες κ ας υποφερει κ ο αλλος ειναι σε επαφη μαζι μου συνεχως κ λεει πως γενικα οδευουμε στο τελος αφου δν θελει να φαει κλπ κλπ.Αν ηθελε να μου φαει τα λεφτα θα την επαιρνε για νοσηλεια κ θα το 'παλευε' κ καλα,μαλιστα επειδη καταλαβαινει την παθολογικη αγαπη μου για τη γατα μου , γι αυτο ειναι σε επαφη μαζι μου συνεχως.
κανεις δν λεει τιποτα για ενεσεις παντως.
Εχει επιβαρυμενο ιστορικο παντως.
Αυτο μαζι με την ηλικια κ τα κιλα της δυσχερενει την κατασταση.
Δεν ξερω αν τωρα που την εχω 24ωρες ετσι,εχει καποιο νοημα για εκεινη η το κανω επειδη εγω δν δεχομαι οτι ηρθε το τελος.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Δεν μπορέσαμε να το σώσουμε δυστυχώς....
Κοίτα γιατρός δεν είμαι και σίγουρα δεν μπορεί να είναι τίποτα ασφαλές απ'όσα σου πω. Πήγαινε και πάρε και άλλη μια γνώμη για να νοιώθεις καλά εσύ. Το ότι δεν τρώει, ΟΚ δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δεν θα πάθει τίποτα απ'αυτό αν περιμένεις λίγο ακόμα. Το θέμα είναι να βρείτε με το γιατρό έναν τρόπο να το ανακουφίσετε προσωρινά από τους πόνους ώστε να ηρεμήσει κι αυτό και εσύ και μετά να δεις τι μπορείς να κάνεις.
Πάντως εάν καταλήξετε με τους γιατρούς ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, πρέπει να έχεις τη δύναμη να του προσφέρεις τον θάνατο που του αξίζει. Είναι κρίμα να υποφέρει γιατί εσύ δεν μπορείς να αποφασίσεις. Γι'αυτό επιμένω κάνε επαφή άμεσα και γρήγορα με γιατρούς να πάρεις γνώμες και μετά ψύχραιμα αποφάσισε.
carpe diem17716
Νεοφερμένο μέλος
Ειπε κ αυτος οτι σπανια γινονται καλα οι θρομβωσεις κ αν τη βλεπω να υποφερει οπως περιγραφω να το κανω...
Δε βρισκω την κυρια Δημητροπουλου παντως για να ερχοταν...
carpe diem17716
Νεοφερμένο μέλος
Δε μπορω να της δωσω τιποτα απο το στομα.13 χρονια τωρα,δε μπορεσα...
της εβαζα μες το φαι τα χαπια κ τα σιροπια.
τωρα δεν τρωει ουτε καν το αγαπημενο της φαγητο..
πινει μονο νερο κ μετα κανει εμετους..
οποτε παει να κουνηθει κλαιει...ποναει..
Βρηκα αυτην τη Δημητροπουλου αλλα μιλησα με εναν κυριο κ δν ερχονται ως εδω.
Αυτος ειπε να την παω για υπερηχο...
Ενας φιλος που δουλευει σε νοσοκομειο ζωων ειπε πως 1 στις 1000 επιζουν απο θρομβωση κ αν την αγαπω να της κανω ευθανασια γιατι υποφερει πολυ...
Τι να σας πω παιδια...
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παντως..
Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
Είναι πολύ σκληρό να κάνεις ευθανασία στο ζωάκι σου το ξέρω αλλά άμα είναι για να μην υποφέρει και δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο ίσως είναι το καλύτερο!

endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε μπορω να της δωσω τιποτα απο το στομα.13 χρονια τωρα,δε μπορεσα...
της εβαζα μες το φαι τα χαπια κ τα σιροπια.
τωρα δεν τρωει ουτε καν το αγαπημενο της φαγητο..
πινει μονο νερο κ μετα κανει εμετους..
οποτε παει να κουνηθει κλαιει...ποναει..
Βρηκα αυτην τη Δημητροπουλου αλλα μιλησα με εναν κυριο κ δν ερχονται ως εδω.
Αυτος ειπε να την παω για υπερηχο...
Ενας φιλος που δουλευει σε νοσοκομειο ζωων ειπε πως 1 στις 1000 επιζουν απο θρομβωση κ αν την αγαπω να της κανω ευθανασια γιατι υποφερει πολυ...
Τι να σας πω παιδια...
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παντως..
θα σου στείλω το τηλ του δικού μου κτηνιάτρου
έχει και κλινική-νοσοκομείο, είναι πολύ καλός, στην περιοχή σου κιόλας, και πάει και κατ οίκον
μακάρι να μπορέσει να κάνει κάτι
αν το θέλετε κι οι υπόλοιποι θα το γράψω στο σχετικό θέμα
carpe diem17716
Νεοφερμένο μέλος
τον ξερω καλα αλλα δεν τν θεωρω καλο...
σε ευχαριστω πολυ..
σκεψου αυτος μου ειπε να μην αφαιρεθει ο ογκος οταν τον ειχε δει ενω τελικα ηταν νεοπλασμα 3ου βαθμου..κ τελικα εγιναν 2 χειρουργια..
κ οσον αφορα στη θρομβωση ειναι ο πρωτος που ηρθε μολις εγινε το συμβαν κ της εκανε απλα κορτιζονη κ μια πολυβιταμινουχα ενεση...
κ μου ειπε οτι ειχε παθει εγκεφαλικο....
τελοσπαντων..
Ελισσάκι
Νεοφερμένο μέλος
Carpe diem, διάβασα το μήνυμά σου, και νιώθω απόλυτα την αγωνία σου! Δεν έχω προσωπική πείρα από θρομβώσεις στις γάτες, αλλά μπήκα από περιέργεια σε διάφορα γερμανικά γατο-φόρουμ, υπάρχουν τόσα πολλά! Δεν ξέρω αν μιλάς γερμανικά για να σου στείλω τα links αλλά πολλοί χρήστες διηγούνται ότι τα ζώα τους έγιναν καλά! Παρότι η κατάσταση φαινόταν πολύ πολύ σοβαρή και ανυπόφορη για το ζώο. Κάποια από αυτά ήταν μικρά σε ηλικία, αλλά μία γάτα ήταν δεκατεσσάρων και μετά από φαρμακευτική αγωγή έγινε και αυτή καλά, παρόλου που είχε υποτροπιάσει καναδυό φορές.
Οι γιατροί συμβούλευαν να περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες για να δει κανείς την εξέλιξη. Η φαρμακευτική αγωγή γινόταν με φάρμακα που αραιώνουν το αίμα, κυρίως ασπιρίνη αλλά και άλλα. Άρα υπάρχει ελπίδα.
Μακάρι να μην είναι αργά για τη γατούλα σου! Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και ξεπέρασε το αρχικό επισόδειο και επανληλθε πλήρως το γατακι, σε 6 μήνες παρουσιασε νέο θρόμβο και δεν κατάφερα να τον σώσω.
Απλά σε μια περίπτωση τέτοιας συμπτωματολογίας θα ήταν καλό να ζητήσετε από τον κτηνίατρο να αποκλείσει ή να επιβεβαιώσει την υπερτροφικη μυοκαρδιοπάθεια (πραγμα που γίνεται με ηπέρηχο από εξειδικευμένο κτηνίατρο)
carpe diem17716
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα προσπαθω να κλεισω το θεμα που ανοιξα ομως δε βρισκω τον τροπο.
Δυστυχως αναγκαστηκα να της κανω ευθανασια γιατι δεν ετρωγε,επινε μονο νερο κ μετα εκανε εμετους,εβγαζε αιμα με τα ουρα κ ουρλιαζε οποτε προσπαθουσε να κουνηθει.Ντρεποταν κ κρυβοταν συνεχως κ γενικως ηταν τραγικο για αυτην.
Ο γιατρος δε θεωρουσε πως μπορει να καταληξει καλα.
Η γατουλα μου το εδειχνε εντονα πως υποφερει κ καθως δεν εδειχνε βελτιωση,αναγκαστηκα να παρω αυτη την πολυ δυσκολη αποφαση.
Ειναι παρα πολυ νωπο,νιωθω απαισια,μου λειπει κ δε μπορω να μπω σπιτι μου χωρις να βαλω τα κλαμματα γιατι 13χρονια ηταν εκει κ με περιμενε κ με καλωσοριζε κ πια το σπιτι ειναι αδειο,ψυχρο κ απροσωπο χωρις αυτην.
Εχω ηδη χασει τη μητερα μου κ ζουσα μονη μαζι με τη Συλβιτσα μου.
Αν ξερετε πως μπορει κανεις να κλεισει θεμα που ξεκινησε,σας παρακαλω πειτε μου γιατι εστειλα κ στους υπευθυνους αλλα δε μου απαντησαν ουτε το διεγραψαν.
Η γατα μου ηταν 13 κ ειχε ηδη περασει 2 χειρουργια απο καρκινο του μαστου και ειχε ταλαιπωρηθει πολυ.
Ηταν εγωιστικο να την ταλαιπωρω κι αλλο επειδη εγω την ειχα αναγκη διπλα μου.
Ο καρκινος ηταν επιθετικος κ συντομα θα χρειαζοταν κι αλλο χειρουργειο , οποτε τουλαχιστον δεν υπεστη κ 3η ταλαιπωρεια ομοια.
Δεν ξερω με σιγουρια αν εκανα καλα αλλα πιστευω τωρα ξεκουραζεται οσο ανυποφορο κι αν ειμαι αυτο για εμενα.
Ελπιζω να μη μου κρατα κακια εκει που ειναι κ να πηρα τη σωστη αποφαση.
Δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να ξανανιωσω καλα μες το σπιτι μου.
Ευχαριστω οσους απαντησαν.
καλα να ειστε κ να περνατε πολυ χρονο με τα γατακια σας γιατι πραγματικα εκει που νομιζουμε πως ολα ειναι καλα,ξαφνικα τα χανουμε.
Σκεφτειτε πως το προηγουμενο βραδυ απο οταν εγινε το γεγονος με τη θρομβωση ευχαριστουσα το Θεο που δεν μου την ειχε παρει ακομη κ που τη βοηθησε να αναρρωσει απο τα 2 χειρουργεια(ηταν και υπερβαρη παρολη την πολετη διαιτα που της εκανα).Αναβα λαμπαδες στην εκκλησια του Αγιου μοδεστου στο Κατω Σουλι ως ταμα που ηταν καλα.
Ειρωνια της ζωης?
Την επομενη αρχισε η αντιστροφη μετρηση....
Καληνυχτα.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
δυστυχώς σε καταλαβαίνω απόλυτα το κενό είναι τεράστιο ..... όμως η επιλογή σου ήταν η μοναδική σωστή λύση για την Συλβίτσα σου. κουράγιο...
Συλλυπητήρια... Έκανες καλά. Η μικρουλα υπέφερε...

Ήταν τυχερή να σε έχει για 13 ευτυχισμένα χρόνια και τώρα αναπαύτηκε από την ταλαιπωρία... *hug*
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool