kat-cats
Διάσημο μέλος
Επειδή ξέρω πόσο αγαπάτε τις γατούλες...μπήκα να μοιραστώ μαζί σας τον πόνο μου..... χθες κοιμήσαμε την Τζίντζερ....ο γιατρός είπε πως ήταν το καλύτερο που θα κάναμε...υπέφερε πολύ....ο πόνος είναι φρικτός, βύθειος....έχανε το βλέμμα της από τον πόνο, δεν κοιμόταν καν εδώ και 2 ημέρες... τα ποδαράκια της μπλέβιασαν....επιστροφή δεν υπήρχε.....με μεγάλο πόνο την κοιμίσαμε, ήμασταν δίπλα της, της μιλούσαμε, μας αναγνώριζε....έφυγε τουλάχιστον και δεν πονάει πια.....κλαίμε και υποφέρουμε γιατί ήταν τόσο μικρή, ήταν η ηλιαχτίδα μας, η πορτοκαλίτσα μας, η μπεμπέ μας....την θάψαμε κοντά μας στον κήπο της πολυκατοικίας μας για να την έχουμε κοντά μας έστω κι έτσι...να έχει καλό ταξίδι το μωρό μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
καλό ταξίδι τζίντζερ.
τώρα όμως δεν υποφέρει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

Δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα.Την βοηθήσατε να γλυτώσει από τον φρικτό πόνο. Χωρίς εσάς δεν θα είχε δει ποτέ το φως της ημέρας. Εσείς την αναστήσατε και την κάνατε την υπέροχη γατούλα που ήταν. Μακάρι ο χρόνος να βοηθήσει και να απαλύνει την πίκρα της απουσίας της. Αυτό για το οποίο μπορείτε να χαίρεστε, είναι γιατί την κάνατε την πιο ευτυχισμενη γατούλα. Εσένα είδε πρώτη μόλις άνοιξε τα ματάκια της και εσένα μόλις τα έκλεισε. Κουράγιο Κατερίνα μου..
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Κατερίνα, λυπάμαι πολύ για την Τζίντζερ...
Την θυμάμαι που συζητούσαμε για αυτήν, ήταν όντως μικρή.
Να ξέρεις ότι την φροντίσατε όσο καλύτερα μπορούσατε, της δώσατε όλη την αγάπη σας και ήσασταν δίπλα της σε όλη αυτήν τη διαδικασία.
Μερικά πράγματα είναι πολύ άδικο να συμβαίνουν και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνουν, ίσως να μην μπορέσουμε ποτέ να τους κατανοήσουμε...
Να ξέρετε, όμως, ότι της δώσατε τη δυνατότητα να ζήσει μια όμορφη ζωή, κοντά σε ανθρώπους που την αγάπησαν κι ήταν δίπλα της.
Καλή σας δύναμη!
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ψυχουλα μου,ποσο πολυ λυπαμαι.

Καλη μου,να εισαι σιγουρη οτι κανατε το σωστο,δεν επρεπε να υποφερει,κανενα πλασμα στον κοσμο δεν πρεπει να υποφερει.
Κουραγιο,πραγματικα μεσα απο την καρδια μου κουραγιο.Σε νιωθω απολυτα.Και ειναι ακομα χειροτερο που ηταν ξαφνικο.
Καλο ταξιδι τζιντζερ μας.

Καημενούλι, και το Τζιντζεράκι και εσύ... Αλλά, Κατερίνα μου, δυστυχώς κι αυτό μέρος της ζωής είναι. Υιοθετούμε ζωάκια και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να τα προστατεύουμε, να τα περιποιούμαστε, και να χειριζόμαστε την ίδια τους τη ζωή. Έκανες το σωστό, ας αναπαυτεί η ψυχούλα του.
:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κατερινα ξερω οτι ισως δεν το βλεπετε καθαρα αυτη τη στιγμη,αλλα κανατε το καλυτερο για την ηλιαχτιδα σας.Καλο της ταξιδι.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Eυχαριστώ πολύ όλους σας....
το παράπονό μου μεγάλο...η γατούλα μου ήταν τόσο νέα, τόσο....γιατί να της τύχει αυτό γιατί;; δεν μπορώ να ξεχάσω πως με κοιτούσε το τελευταίο βράδυ...πόναγε κι όμως με κοίταγε μέσα στα μάτια...δεν μπορούσε να κοιμηθεί και εγώ ανήμπορη να της προσφέρω γιατριά...πονάμε πολύ ο χρόνος ίσως βοηθήσει αλλά δεν μπορούμε ακόμη με τίποτα να το συνειδητοποιήσουμε...την ψάχνουμε στο σπίτι παντού....τα ρνιαρ της, που ήταν σαν να φώναζε "μαμά" όταν με έβλεπε και ήθελε κονσέρβα που τόσο αγαπούσε....γιατί να της τύχει τέτοιο πράγμα γιατί;;;
Αχ βρε καλό μου ό,τι και να πεις έχεις δίκιο...
Αλλά έτσι είναι. Όλοι αρρωσταίνουμε, και τα ζωάκια μας είναι στο έλεος των δικών μας αποφάσεων. Δεν αντιλαμβάνονται την ασθένεια όπως εμείς...
Κράτα τις καλές στιγμές σας, και θα περάσει ο πόνος...
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
καλο ταξιδι στη γατουλα σου,ειναι αδικο γμτ,να φευγουν τοσο νωρις,ομως σκεψου τον εαυτο σου,αν ποναγες τοσο χωρις ελπιδα ανακαμψης θα θελες καποιος να παρει αυτη την αποφαση για σενα ε?εκανες οτι καλλυτερο μπορουσες,θα ειναι ηρεμη τωρα δε θα ποναει,σε καταλαβαινω,εμοιαζε και με τον πατσινακο μου,κι εγω που τον εβλεπα να υποφερει μεχρι να βγει η ψυχη του παρακαλουσα για εναν γρηγορο θανατο,αλλα δεν ερχονταν,υπεφερε μεχρι να φυγει,η τζιντζερ εφυγε με αξιοπρεπεια τουλαχιστον.θα ναι μαζι τα πορτοκαλακια μας στο κοσμο των αγγελων,καλη δυναμη σου ευχομαι και λυπαμαι πολυ.
kat-cats
Διάσημο μέλος
παιδιά σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς! πονάμε πολύ αυτή τη στιγμή όλοι....είναι δύσκολες οι στιγμές αυτές χωρίς εκείνη....μόνον ο χρόνος θα μας βοηθήσει...πάντα όμως θα έχω το παράπονο ότι δεν μπόρεσα να τη σώσω...πόσο ανήμποροι είμαστε τελικά μπροστά στη ζωή και στο θάνατο.... Να χαίρεστε όλοι τα ζωάκια σας, να είστε καλά και να περνάτε όλοι καλά!! σας ευχαριστώ και πάλι, πολύτιμες οι συζητήσεις μας με βοηθούν γιατί ξέρω πια τι σημαίνει να είσαι γονιός μιας γάτας....ξέρω ότι αγαπάτε πολύ!! σας ευχαριστώ και πάλι!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Τώρα πια δεν πονάει το μικρό σου, ελεύθερο καλπάζει σε λιβάδια καταπράσινα. Την αγάπη σας την αισθάνεται πάντα.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λυπάμαι πολύ... Μπορεί να μην ξέρω το γατάκι η εσάς αλλά έκλαψα πολύ με αυτά που διάβασα. Κουράγιο και να σκέφτεστε πόσο τυχερό ήταν που μεγάλωσε σωστά και με αγάπη όπως αξίζει σε κάθε πλάσμα
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχοντας χάσει και το δικό μου γάτο από την ίδια πάθηση σε καταλαβαίνω πολύ καλά. Δυστυχώς στις περιπτώσεις μυοκαρδιοπάθειας και θρομβοεμβολής δεν μπορείς να κάνεις πολλά, πέραν μιας φαρμακευτικής αγωγής, αν αντέξει το γατάκι την εμβολή, που ίσως καθυστερήσει κάτι που μοιάζει αναποφευκτο, δηλαδή μια νέα εμβολή. Ο δικός μου ξεπέρασε την πρώτη εμβολή για να πάθει κι άλλη (που δεν ξεπέρασε)μερικούς μήνες μετά. Εκεί δεν έχεις άλλη λύση. Δοκιμάζεις να τον σώσεις, αλλά αν δεν ανταποκρίνεται ούτε στις πρώτες βοηθειες, κάνεις ευθανασία. Δεν υπάρχει λόγος να παρατείνεις την αγωνιά του μερικές ώρες.
Το μόνο που μπορώ να σου πω λοιπόν, είναι ξανά λυπάμαι. Θα νιιώσεις καλύτερα με το καιρό. Δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα. Καλή δύναμη
kat-cats
Διάσημο μέλος
η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει λεπτό της ημέρας να μην την σκέφτομαι...οι πρώτες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες, το ξέρεις από πρώτο χέρι...ακόμη κλαίω όταν την σκέφτομαι αλλά γνωρίζω πως δεν μπορούσα να κάνω τίποτα δυστυχώς.... ήταν να μην τύχει κάτι τόσο ακραίο....
Τώρα (την ίδια ημέρα που έφυγε εκείνη φρόντισε να τα τακτοποιήσει τα πράγματα καλά...) ήρθε μια άλλη γατούλα στη ζωή μας κι ο πόνος είναι πιο γλυκός....την σκέφτομαι πάντα με πολύ αγάπη και νοσταλγία, κοιτώ τις φωτογραφίες της αλλά η γατούλα η νέα μας βοηθάει πολύ....δεν τη συγκρίνουμε ποτέ, είναι μια άλλη γατούλα με δική της προσωπικότητα και αυτό είναι το μαγικό....σε βοηθάνε πολύ χωρίς να το περιμένεις για ενώ μοιάζουν δεν είναι ΠΟΤΕ τα ίδια....και τελικά χαμογελάς και πάλι! Εύχομαι εκεί που πήγε να ζει ήρεμα, όμορφα, να τρέχει και να μην πονάει πια!
Εύχομαι και για εσένα το καλύτερο!Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
kaith18927
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα σας και χρόνια πολλά!
Ειχα εναν γατουλη 8.5-12 χρονων(τον είχα υιοθετήσει) και λεω ειχα γιατι τη Δευτερα 9/12 αναγκαστηκαμε με τον γιατρο να τον κοιμίσουμε.
Μαζι μου ηταν 3.8 χρονια...
Αρχες Σεπτεμβρη, με το που επιστρεψαμε απο τις διακοπες, παρουσιασε κυστιτιδα με αιμα πολυ στα ουρα.Μεσα σε 2 μερες το ειχε ξεπερασει.
2.5 εβδομαδες πριν του εγινε αφαιρεση δοντιου.Ειχε θεμα με τα δοντακια του.Του ειχαν μεινει 2-3.
Θεωρουσαμε οτι το χασιμο βαρους του ηταν απο αυτο.Δεν ξερω αν εχει σημασια οτι ηταν βρετανικος κοντοτριχος.
Την Τεταρτη 4/12 τον πηγα στον γιατρο γιατι δε μου αρεσε η συμπεριφορα του.Δεν ετρωγε και καθοταν αντι για τα ζεστα πανω στα πλακακια.Το πρωι που πηγα να τον βαλω στη γατοφορο ηταν δυσκαμπτος.
Διεγνωσθη ειλεος και με την καταλληλη αγωγη τον ξεπερασε.Ομως τα λευκα του ηταν παρα την αγωγη στα υψη.Είχε και ίκτερο.Τα μάτια του ήταν κατακίτρινα και για 2 μέρες τα ούρα του επίσης.
Τη Δευτερα το πρωι που μιλησα με τον γιατρο τα νεα ηταν ενθαρρυντικα.Εφαγε μονος του και σηκωθηκε.Αναπτερωθηκε το ηθικο μου.Το μεσημερι με ξαναπηρε ο γιατρος.Ειχαν πρηστει οι λεμφαδενες του.Οταν πηγα ηταν πρησμενος ο λαιμος του.Ο γιατρος μου ειπε πως σ ενα 24ωρο θα εσβηνε.Λεμφωμα του πεπτικου.
Έτσι αποφασίσαμε να τον κοιμίσουμε,γιατί δεν άντεχα να ταλαιπωρηθεί στο παραμικρό,μόνο και μόνο,για να τον έχω κοντά μου.
Απο τοτε μ εχουν φαει οι τυψεις.Επραξα σωστα και γιατι 2 εβδομαδες πριν στο δοντι δε φανηκε τιποτα;Δε θα πρεπε να εχει αιμορραγια;
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας,θά΄θελα πραγματικά να ακούσω τη γνώμη σας...Έχουν περάσει 3 εβδομάδες και μου είναι αδύνατον να το ξεπεράσω.
Για όποιον θέλει να τον δει,τον είχα υιοθετήσει μέσα απ΄αυτό το site <H βρετανική αυτού εξοχότης Ρόκο>...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Θεος να αναπαυσει τη ψυχουλα του. Με το να διερωτασαι τωρα αν επραξες σωστα πιστευω δεν πρεπει. Εξαρταται και το ποσο εμπιστευοσουν το γιατρο αυτο. Αν πχ δεν του ειχες απολυτη εμπιστοσυνη θα μπορουσες να ζητησεις μια δευτερη γνωμη αλλα μπορει αυτο να το ταλαιπωρουσε ακομα πιο πολυ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaith18927
Νεοφερμένο μέλος
Toν εμπιστεύομαι,έχει προταθεί και από πολλά μέλη σας εδώ και απ΄ό,τι μου είπε μια φίλη από φιλοζωική,δεν έχει υπάρξει κανένας μέχρι στιγμής που να κάνει κάποιο παράπονο.Είναι αδύνατον όμως να μην έχω αμφιβολίες.Κανένας δεν είναι Θεός.Και αν εγώ στην προσπάθειά μου να το βοηθήσω,στην ουσία το δολοφόνησα;Ο γιατρός μου είπε πως και στο δικό του το γατί έτσι θα λειτουργούσε και πως δεν υπήρχε πλέον καμιά πιθανότητα να είναι κάτι άλλο...
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο την αλλη ομως αν ρισκαρες και περιμενες να δεις αν μπορεσει να ζησει πιθανον η μαλλον σιγουρα αφου εμπιστευεσαι τον κτηνιατρο αυτο το γατακι σου θα υπεφερε. Τουλαχιστον ετσι δεν υπεφερε, εζησε ομορφα οσο ηταν κοντα σου. Ο χρονος θα απαλυνει τον πονο σου και ισως θελησεις να υιοθετησεις ενα αλλο γατακι που θα εχει και αυτο αναγκη την αγαπη σου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool