Ευχαριστώ για την Kissa

dragonfly-kishar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η dragonfly-kishar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα.
Καλημέρα σας,

Πριν μερικές ημέρες έδωσα μια από τις αγαπημένες μου γατούλες που αναζητούσε οικογένεια, στην αξιολάτρευτη Καίτη. Μου είπε πως κάποιος την ενημέρωσε για τη γατούλα του σωματείου μας που αναζητούσε οικογένεια και ήθελα να σας ευχαριστήσω.

Τη θέση της Kissa και του Demian, θα πάρουν τώρα δύο άλλα γατάκια με την ελπίδα πως θα βρουν και αυτά σύντομα οικογένειες ώστε να συνεχίσω να φιλοξενώ αδέσποτες γάτες.

Φιλικά
Μαρίνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Mαρίνα μου είμαι η Oλγα. :happy: Kαλώς ήρθες στο my cat!!! Eγώ μεσολάβησα για την Kissa αλλά δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς. Xαρά μου και ελπίζω να πάει καλά η συμβίωση με το Λευτέρη!!!!
H Kαιτη μας χρειάζεται εμψύχωση όμως, γιατί ο Λευτέρης είναι κάπως επιθετικός με την Kissa. Tο λεέι στο post «Tρίχες». Δεν ξέρω αν σου είπε η Kαίτη αλλά η πρώτη προσπάθεια με το δικό μου γατάκι είχε αποτύχει. Yπήρχε και διαφορά πολλών μηνών όμως και πήγε χάλια η υπόθεση :/: Eλπίζουμε τώρα όμως που στειρώθηκε ο γατούλης να πάνε πιο καλά τα πράγματα. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρίνα γεια!
όπως σου είπε και η Όλγα τα πράγματα βαίνουν σχετικά καλώς.. κάνουν τα χι τους, παίζουν και λίγο σφαλιάρες, είναι και ο λευτέρης κακομαθημένος ως μοναχογιός, τα θυμάσαι.. ώρες ώρες αγχώνομαι πολύ, αλλά έχω την όλγα που με εμψυχώνει :P !!!

σήμερα τα άφησα πρώτη μέρα μόνα τους και έτσι μου'ρχεται να φύγω νωρίτερα από την δουλειά να δω τι γίνεται..

πάντως με την κίσσα (ή αλλιώς τσικίτα σόοοορυυυ :redface: ) μαζί κοιμόμαστε και ούτε που την καταλαβαίνω, μόνο το πρωί που μας ξυπνάει με νιαουρίσματα ο ζηλιαρολευτέρης :) ...!

επίσης να βεβαιώσω ότι τόσο φαγανό 4μηνίτικο γατάκι δεν έχω ξαναδεί.. ο λευτέρης την κοιτάει κι αυτή του τρώει το φαί :lol: ..
άντρες!

τέσπα, ελπίζω να πάνε όλα καλά, ό,τι νεώτερο από το σημερινό ματς θα αναμεταδώσω αύριο :) ....

Χαχα, εγώ πιστεύω πως θα βρουν την άκρη... σήμερα γράφτηκα στο forum και θα τα διαβάσω σιγά σιγά και τα μηνύματα στο "τριχες", που λες Όλγα.

Πάντως σε ευχαριστώ, είναι πάρα πολύ σημαντικό να βρίσκουμε σπίτι για ένα ζώο.

Μαρίνα

Μη μου αγχώνεσαι... αφού έζησαν ως τώρα, θα τα βρουν 1000%!!! Μη φύγεις νωρίτερα δε χρειάζεται. Άκου εδώ και την αδεσποτομάνα. Έχω δει χιλιάδες περιπτώσεις, ο γατούλης σου είναι μια χαρά ο καημένος, απλά λίγο ζηλιάρης. ;)

Το πολύ πολύ να τα βρεις λίγο ξεμαλλιασμένα, χα χα. Αστειεύομαι.

Μαρίνα

οκ! αφού το λες εσύ.. άντε να δούμε...
ευχαριστώ :)

Aφου η Mπιάνκα, ο δράκος της γειτονιάς, άφησε τις μικρές μου να ζήσουν, υπάρχει ελπίδα... ;) Kι αν ξεμαλλιαστούν λιγάκι, το πολύ πολύ να μαζέψεις κι άλλες τρίχες... :lol: Kι εγώ πλάκα κάνω. Yπομονή μόνο χρειάζεται. Tίποτα άλλο :D

:) ναι τα καμάρια μου!!
ουφ δεν περνάει και η ώρα.... :down:

Και τα δικά μου τη πρωτη εβδομαδα ανταλλάσουν διαφορα "κοσμητικά" μεταξύ τους, ισως και καμια αδεσποτη σφαλιαρίτσα αλλά παντα τα βρίσκουν τελικά. Ή εστω ανεχονται αλληλους! Ολα καλα θα πανε :)

ευχαριστώ όλους για την ψήφο εμπιστοσύνης !!! :) :) :) :up:

Mαρίνα ξέχασα να πω, μάλλον γιατί νόμιζα πως το ξέρεις αλλά η Mαρία Aντ.... (για ευνόητους λόγους δεν λέμε επώνυμα ;) )είναι ο αρχικός μεσολαβητής για την Kισσα- Tσικίτα πια. :up:

Ναι κατι μου είπε!! Την ευχαρίστησα :)

Τώρα ετοιμάζομαι να φέρω σπίτι το Ναυάγιο!! Είναι ένα γατουλάκι που μοιάζει να ναι 3 μηνών και είναι 8!!! Πέρασε όλες τις ασθένειες όταν ήταν μικρούλα και μας κάτσιασε... Θα την πάρω σπίτι άμεσα μήπως κάποιος την αγαπήσει τη καλή μου!!!

Ναυάγιο power!! :up:

Μαρίνα

:D Πόσο χαίρομαι για το/την Nαυάγιο :up: Kαι μόνο απο το όνομά του με έπιανε κατάθληψη :( Γιατί το βαφτίσατε έτσι το καημένο; Δεν το έπαιρνε κανένας; Tι ανακούφηση... Πέφτω να κοιμηθώ και πάνω που τελείωσα με τα 8 δικά μου και τα έδωσα/κράτησα το 1, σκέφτομαι τα καημένα στα κλουβιά :( :( :( Tουλάχιστον και η Quirel βρήκε σπίτι και απο οτι μας λεει η κοπέλα που θα την πάρει πλησιάζει η μέρα!!!!!

Ναι η Quirel θα φύγει άμεσα... είναι πολύ καλή περίπτωση η κοπέλα που θα την πάρει!! ευτυχώς!!

Το Ναυάγιο το ονομάσαμε έτσι γιατί ήταν ναυάγιο... πέρασε όλες τις πιθανές ασθένειες.

Χλαμύδια, μύκητες, ψώρα, ρινοτραχ.χ2 φορές, ψώρα στα αφτιά. Όλα τα αδέρφια της πέθαναν. 'Ηταν προβληματική γέννα και άρρωστη η μαμά τους.

Μαρίνα

Eλπίζω να είναι πια τελείως καλά. Tο καημένο :( τι πέρασε... Xαρηκα πολύ (φτου-φτου) που ειδα αυτό για Mίκις- Mόρις :D Mακάρι!!!! Mαζί λένε να τα πάρουν; Kαι βέβαια θα παρακαλάω κι εγώ, όπως για όλα τα κλεισμένα στα κλουβιά να τα πάρει κάποιος. Kάθε μέρα τα σκέφτομαι... Περιμένουμε νεότερα :)

Αν δοθούν όντως οι Mikis-Moris (στην ίδια οικογένεια), Quirel (μάλλον αύριο), Dizzy (μία γατούλα που έχει κουσούρι από ασθένεια και περπατάει σα ζαλισμένη και ευτυχώς βρήκε σπίτι), η Σαγόνι (Είχε σπασμένο σαγόνι. Μάλλον θα την πάρω στην πυλωτή μας), η Πίτσα (την υιοθέτησε η αδερφή μου αλλά ήταν άρρωστη οπότε την έχω πάλι σε κλούβα προσωρινά για ανάρρωση), αν πάρω σπίτι το Ναυάγιο και άλλο ένα χτυπημένο από τον Βλαχόπουλο τον κτηνιατρο μας, τότε μου μένει μόνο ο Quixo (που βλέπω να τον υιοθετώ), ο Sylvester και η Enya.

Υπομονή... περιμένουν και άλλοι!!!

Ξέχασα, μήπως κανείς μπορεί να φιλοξενήσει ένα προσωρινά??

Μαρίνα

Όλγα, ο Quixo, είναι ο καλυτερότερος γάτος του κόσμου!!! έχει μονίμως τα πατουσάκια του ανοιχτά γιατί κάνει αγαπούλες... Αυτός ήταν το ομορφότερο γατί που είχαμε από όλες τις γέννες αλλά τελικά το πιο άτυχο!!

Έχε τον υπόψιν σε παρακαλώ γιατί αλλιώς θα τον πάρω σπίτι και αυτόν και σε λίγο δε θα μπορώ να φιλοξενήσω άλλα...

Μαρίνα

Πόσα έχεις στο σπίτι Μαρίνα;

Είμαι η Βικτωρία που είχαμε μιλήσει για τις στειρώσεις στον Άλιμο. Που θα έφερνες το κλουβί. Θυμάσαι; Δυστυχώς μας πρόλαβαν οι φόλες... :(

Σε λίγο καιρό ίσως το χρειαστώ το κλουβάκι για τα 3 μικρούλια της Ασπρομαυρούλας που έφυγε από αυτοκίνητο. Είναι πανέμορφα και μακάρι να έβρισκαν σπίτι, όμως δυστυχώς δεν πιάνονται. Πρέπει όμως οπωσδήποτε να στειρωθούν, αναλαμβάνω εγώ τα έξοδα.

Εδώ και μια εβδομάδα έχω μόνο τα 3 δικά μου σπίτι, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα πάρω τα άλλα 2 σίγουρα και quixo όχι σίγουρα γιατί είναι άρρωστος.

Αν θέλεις στειρώσεις γατιών, θα προτιμούσα να γίνει τώρα, γιατί έχουμε μια προσφορά από μια κλινική πολύ καλή, προς 25 ευρώ τα θηλυκά και 15 ευρώ τα αρσενικά γατιά.

Σόρυ που μας πρόλαβαν οι φόλες, είναι δυστυχώς τόσα τα περιστατικά που αργούμε κάποιες φορές. :(

Μαρίνα

Δεν πρέπει να είναι πάνω από 4-5 μηνών, επομένως δεν νομίζω ότι πρέπει να τα στειρώσουμε τώρα... :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back