Ζέστη

καιτη1

Νεοφερμένο μέλος

Η καιτη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
καλησπερα
το γατακι το καλοκαιρι ζεσταινετε πολυ και δεν εχει ορεξη να κανει τιποτα ουτε να περπατησει δε μπορει.αν του ξυριζα λιγο το τριχωμα θα του εκανα κακο;μπορω να ξυρισω το τριχωμα η δε κανει;αλλιως τι να κανω για να μην υποφερει;

ευχαριστω:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν διαβάζεις αγγλικά, κατατοπιστικότατο άρθρο εδώ ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δε διαβαζω καλα αγγλικα..τα φωτα του καποιος παρακαλω:|

Καίτη, αν περιμένεις μέχρι αύριο, θα μεταφράσω κάποια από τα hints εδώ, εκτός αν με προλάβει κάποιος.
Συμπτωματικά κι εγώ για κάτι τέτοιο έψαχνα.

εκτός αν με προλάβει κάποιος.
Χι χι χι, Ρούλα, σ'έχω προλάβει εγώ!! :P Το μεταφράζω για άρθρο (επίκαιρο, λόγω εποχής, μη βλέπεις που μας τα χάλασε λίγο ο καιρός) αλλά το παραμέλησα αυτές τις μέρες λόγω δουλειάς. Έλεγα να το τελειώσω (και να το ανεβάσω μες στο τριήμερο) ;)

Eνας φιλος, ξυρίζει σχεδόν όλο το περσικό του πριν το καλοκαίρι και είναι πολύ χαρούμενο έτσι :blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back