καιτη1
Νεοφερμένο μέλος
Η καιτη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
24-05-07
16:00
καλησπερα
το γατακι το καλοκαιρι ζεσταινετε πολυ και δεν εχει ορεξη να κανει τιποτα ουτε να περπατησει δε μπορει.αν του ξυριζα λιγο το τριχωμα θα του εκανα κακο;μπορω να ξυρισω το τριχωμα η δε κανει;αλλιως τι να κανω για να μην υποφερει;
ευχαριστω
το γατακι το καλοκαιρι ζεσταινετε πολυ και δεν εχει ορεξη να κανει τιποτα ουτε να περπατησει δε μπορει.αν του ξυριζα λιγο το τριχωμα θα του εκανα κακο;μπορω να ξυρισω το τριχωμα η δε κανει;αλλιως τι να κανω για να μην υποφερει;
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
24-05-07
16:20
Αν διαβάζεις αγγλικά, κατατοπιστικότατο άρθρο εδώ 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καιτη1
Νεοφερμένο μέλος
Η καιτη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
25-05-07
16:18
δε διαβαζω καλα αγγλικα..τα φωτα του καποιος παρακαλω

ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
25-05-07
16:21
Καίτη, αν περιμένεις μέχρι αύριο, θα μεταφράσω κάποια από τα hints εδώ, εκτός αν με προλάβει κάποιος.
Συμπτωματικά κι εγώ για κάτι τέτοιο έψαχνα.
Συμπτωματικά κι εγώ για κάτι τέτοιο έψαχνα.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
25-05-07
16:23
Χι χι χι, Ρούλα, σ'έχω προλάβει εγώ!!εκτός αν με προλάβει κάποιος.
Το μεταφράζω για άρθρο (επίκαιρο, λόγω εποχής, μη βλέπεις που μας τα χάλασε λίγο ο καιρός) αλλά το παραμέλησα αυτές τις μέρες λόγω δουλειάς. Έλεγα να το τελειώσω (και να το ανεβάσω μες στο τριήμερο) 
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
25-05-07
16:26
Eνας φιλος, ξυρίζει σχεδόν όλο το περσικό του πριν το καλοκαίρι και είναι πολύ χαρούμενο έτσι 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum