Ζηλιαρογατάκια!!

ΑΝΝΑ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Ειναι τα γατακια μας ζηλιαρικα???Εγω πιστευω πως ο Μινωακος μου ειναι ζηλιαρογατος!Καταρχην...Οταν ειμαι μονη μου ξαπλωμενη στον καναπε κρεββατι κτλ αυτος παιζει +το πολυ πολυ ερχεται να μου πει ενα γεια+ξαναφευγει...Μολις ξαπλωσει μαζι μου ο Παναγιωτης ερχεται τρεχοντας,χωνεται αναμεσα μας+μας τριβεται+καθεται εκει.
Επισης τα μεσημερια για 2-3 ωρες ειμαστε οι 2 μας μεχρι να γυρισει ο Παναγ.+του ανοιγω την βεραντα+παιζει με τις ωρες+εμενα με εχει γραμμενη.Χθες που λετε ηρθε η κομμωτρια+για 3 ωρες που εμεινε ο Μινωας δεν το κουνησε απο κοντα μας.Μας τριβοταν,ξαπλωνε στις καρεκλες μας,εκανε τις χαζομαρες του αλλα εκει κοντα για να με παρατηρει.Ουτε βεραντα ουτε τπτ.
Λετε να φοβαται μη με παρει καποιος απο κοντα του???:lol: :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tα δικα μου να δεις ποσο ζηλιαρικα ειναι!!Η μεγαλη ζηλευει τα αλλα 2 που σηνεχεια παιζουν και δεν της δινουν σημασια!Να δεις τι μουτρα κανει οταν αυτα ειναι πανω σε καναπεδες και κρεββατια και αραζουνε κοντα μας και εκεινη ειναι κατω!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εγινε ρε παιδια?Μονο τα δικα μας γατακια ζηλευουν???

οχι βρε, να εμένα όταν παιρνω αγκαλιά τον Τσε και είμαι όρθια, η μικρή μας η μαφάλντα ανεβαίνει πανω στο πόδι μου για να την πάρω και κείνη αγκαλιά..:)

ο δικός μου ζηλέυει το τηλέφωνο:blink:
Κάθε φορά που μιλάω χαλάει τον κόσμο στο νιαουριτό και θέλει να μπλέκεται συνέχεια στα πόδια μου και τότε θυμάται ότι θέλει χάδια...Οταν το κλείνω βέβαια σταματάει .....:D

Και εμενα ο Σαββας μας ειναι πολυ ζηλιαρης! Ζηλευει τα μικρα που εχουμε τωρα στο κηπο και δεν τα πλησιαζει! και αυτα τα χαζουλια τρεχουν πανω του αμα τον δουν και τα κοπαναει στο κεφαλι! Η Μαυριτσα μου ηταν παρα πολυ ζηλιαρα, αμα χαιδευα κανενα αλλο γατι και με εβλεπε, μετα για ωρα δεν ερχοταν διπλα μου η δεν με κοιταζε ενω ηταν διπλα μου! :lol:

ο δικός μου ζηλέυει το τηλέφωνο:blink:
Κάθε φορά που μιλάω χαλάει τον κόσμο στο νιαουριτό και θέλει να μπλέκεται συνέχεια στα πόδια μου και τότε θυμάται ότι θέλει χάδια...Οταν το κλείνω βέβαια σταματάει .....:D
Κι εμένα το κάνει αυτό :blink:! Μα τόση ομοιότητα πια; Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι νομίζει ότι του μιλάω και γι'αυτό τρίβεται. Επίσης τώρα με τον ερχομό του Τζίντζερ υπάρχουν ζήλιες. Που θα πάει θα το ξεπεράσει...

Κι εμένα το κάνει αυτό :blink:! Μα τόση ομοιότητα πια; Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι νομίζει ότι του μιλάω και γι'αυτό τρίβεται. Επίσης τώρα με τον ερχομό του Τζίντζερ υπάρχουν ζήλιες. Που θα πάει θα το ξεπεράσει...

:blink: :blink: :blink: μήπως είναι αδερφάκια βρε???

εμενα ο εντουλης μου δεν μπορεις να πεις οτι ζηλευει. οταν χαιδευω την σκυλιτσα μου απλως ερχετε και χωνεται κι αυτος για να τον χαιδεψω. περισσοτερο ζηλευει η ηρα.

Τα δικά μου δεν βλέπω να ζηλεύουν.

Anabou αυτο που λες με το Σάκη, μου το έκανε κι ο Καίσαρας όταν μιλούσα στο τηλέφωνο:hmm: .
Ξεσπούσε σε γκαρίδες (Σιαμέζικες, ιδιαίτερα δυνατές...).
Το χειρότερο ήταν όταν έπαιρνα για ραντεβού, ψάχνοντας δουλειά...Επαιρνα το πιο κυριλέ μου ύφος, αλλά με ΓΟΥΑ ΓΟΥΑ του γάτου, δεν ξέρω τι γνώμη σχημάτιζαν...:hmm:

Και που να δεις τον Φένστερ. Μικρός ούρλιαζε όταν μιλούσα στο τηλέφωνο. Τώρα, απλώς σκαρφαλώνει στο τραπέζι και αρχίζει να περπατάει πάνω στα πλήκτρα. Ρεζίλι με κάνει κάθε φορά.
"Εμ, τι είπατε; Έπεσε για λίγο η σύνδεση, δεν ξέρω γιατί." :rolleyes: :lol:

Την πρώτη φορά που ο Σάκης έμεινε μόνος με τους γονείς μου ήταν συνέχεια εξαφανισμένος. Έβγαινε μόνο για να φάει κυρίως όταν εκείνοι ήταν για ύπνο ή έλειπαν. Μια μέρα λοιπόν ήταν η μαμά μου στο δωμάτιό μου στο πάτωμα και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ο Σάκης μάλλον νόμιζε ότι ήμουν εγώ (μοιάζουν οι φωνές μας) οπότε βγήκε κάτω από το κρεββάτι και άρχισε να τρίβεται πάνω της και να γουργουρίζει. Μετά από λίγο κατάλαβε ότι δεν ήμουν εγω και εξαφανίστηκε!

Την πρώτη φορά που ο Σάκης έμεινε μόνος με τους γονείς μου ήταν συνέχεια εξαφανισμένος. Έβγαινε μόνο για να φάει κυρίως όταν εκείνοι ήταν για ύπνο ή έλειπαν. Μια μέρα λοιπόν ήταν η μαμά μου στο δωμάτιό μου στο πάτωμα και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ο Σάκης μάλλον νόμιζε ότι ήμουν εγώ (μοιάζουν οι φωνές μας) οπότε βγήκε κάτω από το κρεββάτι και άρχισε να τρίβεται πάνω της και να γουργουρίζει. Μετά από λίγο κατάλαβε ότι δεν ήμουν εγω και εξαφανίστηκε!

:blink: :blink: :blink: :blink: δεν το πιστεύω!!! δες αυτό:confused: :confused:
Τελικά είναι αδέρφια!!!

:blink::blink::blink:
Σάκης και Φρου η ήρεμη δύναμη :lol:

Και τα δικα μου δεν ζηλευουν παρα πολυ γενικα....
Μονο ο Πιου Μιου λιγακι, που την εχει δει ως αρχοντας και θεωρει πως εχει περισσοτερα δικαιωματα
:hmm: :hmm: :hmm:
Αλλα ζηλευει κοσμια ο πιτσιρικος
Οσο για το τηλ, αν νιαουριζουν οσο μιλατε για δουλεια νε πειτε πως πεινανε και γι' αυτο νιαουριζουν. Ισως σας λυπηθουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back