ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επισης τα μεσημερια για 2-3 ωρες ειμαστε οι 2 μας μεχρι να γυρισει ο Παναγ.+του ανοιγω την βεραντα+παιζει με τις ωρες+εμενα με εχει γραμμενη.Χθες που λετε ηρθε η κομμωτρια+για 3 ωρες που εμεινε ο Μινωας δεν το κουνησε απο κοντα μας.Μας τριβοταν,ξαπλωνε στις καρεκλες μας,εκανε τις χαζομαρες του αλλα εκει κοντα για να με παρατηρει.Ουτε βεραντα ουτε τπτ.
Λετε να φοβαται μη με παρει καποιος απο κοντα του???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Κάθε φορά που μιλάω χαλάει τον κόσμο στο νιαουριτό και θέλει να μπλέκεται συνέχεια στα πόδια μου και τότε θυμάται ότι θέλει χάδια...Οταν το κλείνω βέβαια σταματάει .....

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Κι εμένα το κάνει αυτόο δικός μου ζηλέυει το τηλέφωνο![]()
Κάθε φορά που μιλάω χαλάει τον κόσμο στο νιαουριτό και θέλει να μπλέκεται συνέχεια στα πόδια μου και τότε θυμάται ότι θέλει χάδια...Οταν το κλείνω βέβαια σταματάει .....![]()
! Μα τόση ομοιότητα πια; Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι νομίζει ότι του μιλάω και γι'αυτό τρίβεται. Επίσης τώρα με τον ερχομό του Τζίντζερ υπάρχουν ζήλιες. Που θα πάει θα το ξεπεράσει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Κι εμένα το κάνει αυτό! Μα τόση ομοιότητα πια; Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι νομίζει ότι του μιλάω και γι'αυτό τρίβεται. Επίσης τώρα με τον ερχομό του Τζίντζερ υπάρχουν ζήλιες. Που θα πάει θα το ξεπεράσει...
μήπως είναι αδερφάκια βρε???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Anabou αυτο που λες με το Σάκη, μου το έκανε κι ο Καίσαρας όταν μιλούσα στο τηλέφωνο
.Ξεσπούσε σε γκαρίδες (Σιαμέζικες, ιδιαίτερα δυνατές...).
Το χειρότερο ήταν όταν έπαιρνα για ραντεβού, ψάχνοντας δουλειά...Επαιρνα το πιο κυριλέ μου ύφος, αλλά με ΓΟΥΑ ΓΟΥΑ του γάτου, δεν ξέρω τι γνώμη σχημάτιζαν...

ruko
Διάσημο μέλος
"Εμ, τι είπατε; Έπεσε για λίγο η σύνδεση, δεν ξέρω γιατί."

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Την πρώτη φορά που ο Σάκης έμεινε μόνος με τους γονείς μου ήταν συνέχεια εξαφανισμένος. Έβγαινε μόνο για να φάει κυρίως όταν εκείνοι ήταν για ύπνο ή έλειπαν. Μια μέρα λοιπόν ήταν η μαμά μου στο δωμάτιό μου στο πάτωμα και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ο Σάκης μάλλον νόμιζε ότι ήμουν εγώ (μοιάζουν οι φωνές μας) οπότε βγήκε κάτω από το κρεββάτι και άρχισε να τρίβεται πάνω της και να γουργουρίζει. Μετά από λίγο κατάλαβε ότι δεν ήμουν εγω και εξαφανίστηκε!
δεν το πιστεύω!!! δες αυτό
Τελικά είναι αδέρφια!!!
anabou
Διάσημο μέλος

Σάκης και Φρου η ήρεμη δύναμη

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μονο ο Πιου Μιου λιγακι, που την εχει δει ως αρχοντας και θεωρει πως εχει περισσοτερα δικαιωματα
Αλλα ζηλευει κοσμια ο πιτσιρικος
Οσο για το τηλ, αν νιαουριζουν οσο μιλατε για δουλεια νε πειτε πως πεινανε και γι' αυτο νιαουριζουν. Ισως σας λυπηθουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool