Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχία
ο χριστός και η παναγιά!
Δεν έχω πρόχειρα ντοκουμέντα, πάντως το τελευταίο μας κατόρθωμα είναι το περίφημο φωτιστικό, το οποίο έριξαν επιδέξια από το κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι μου και αυτό έσπασε φυσικά, παρέα με το λαμπάκι του.Bye αγαπημένo μου φωτιστικό, i'll miss you!
Και ακόμα θεωρώ ότι τα γατιά μου δεν κάνουν ζημιές!!

Δεν μπορω να καταλάβω γιατί έχω ακόμα αυτή την άποψη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφικό ντοκουμέντο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά ασχετο αλλά δεν μπορω να μην το σχολιασω,ο Elvis κοιμάται δίπλα μου πάλι και είναι η τρίτη φορά που παρατηρω ότι όσο γράφω ακολουθουν τα ποδαρακια του τον ρυθμο που ακουγεται από το πληκτρολογιο,τρεμοπαιζει πάνω κάτω μονο οταν γράφω!!
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσείς δεν έχετε γατιά.. Λεμονοκαρχαρίες έχετε![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Το χειρότερο πάντως που μου έχουν κάνει είναι που μια νύχτα γύρω στις 3 τα ξημερώματα μου έριξαν το γυάλινο βάζο με τα μπαμπού μου. Εκτός που παραλίγο να πάθω καρδιακό γιατί κοιμόμουν, εκτός από τη φασαρία που ξεσήκωσε όλη τη γειτονιά, εκτός από τα γυαλιά που γέμισαν το σαλόνι, μέσα στο βάζο δεν είχα νερό αλλά κάτι μπαλάκια που μόλις τους ρίξεις νερό δεκαπλασιάζονται και συγκρατούν τη υγρασία. Φανταστείτε λοιπόν εκατοντάδες από αυτά τα μπαλάκια να γλιστράνε και να τρέχουν σε όλο το σπίτι ενώ προσπαθώ να τα μαζέψω

Κι όλα αυτά 3 τα ξημερώματα, επαναλαμβάνω!
Φυσικά με τα νεύρα που είχα δε σκέφτηκα να πιάσω τη φωτογραφική!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπως προχτες εμας ο Elvis που 2 τη νύχτα έριξε κάτω το συντριβάνι τους και όλα έγιναν μούσκεμα και αυτός μαζί και καθομουν μεστη νυχτα και σφουγγάριζα και έβριζα!!

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το αστείο φυσικά είναι ότι αν με ρωτήσει κανείς αν κάνουν ζημιές στο σπίτι εγώ κοιτάω αλλού αδιάφορα και λέω "Μπααά..."!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ωχχχ! Σε νιώθω!
Το αστείο φυσικά είναι ότι αν με ρωτήσει κανείς αν κάνουν ζημιές στο σπίτι εγώ κοιτάω αλλού αδιάφορα και λέω "Μπααά..."!
Απλά ΘΕΑ

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Μέχρι που τα ανακάλυψε η Μπριάμ...
Κι ιδού τι βρήκα χθες βράδυ.
(ναι, προτιμάει να τα πάει βόλτα σαν τον Τσώρτσιλ με το πούρο στο στόμα, και μετά να τα εξολοθρεύει στο κρεβάτι μου πάνω)
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια φορά κι έναν καιρό, είχα κάτι μπιγκουντί...
Μέχρι που τα ανακάλυψε η Μπριάμ...
![]()
Με αυτό το αθώο βλέμμα δε σου δίνει και περιθώριο να της το πάρεις από το στόμα

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Πιάτα, ποτήρια, κούπες, ένα άρωμα, κάτι σημειώσεις, ένα εξώφυλλο βιβλίου, το ριχτάρι του καναπέ, οι κουρτίνες μου, οι κουρτίνες της μαμάς μου κλπ

Από ντοκουμέντα μπορώ να σας δείξω μόνο αυτά:
Εδώ το γλυκό μου το παιδί, στο σπίτι των γονιών μου, στις κουρτίνες της μαμάς μου, λίγο πριν κάνει τον ταρζάν!

![P110412_17.05_[01].jpg P110412_17.05_[01].jpg](https://www.mypetz.gr/data/attachments/130/130390-be7ac5c1423e1a71f3c0ae04332bb8c5.jpg?hash=3y_UB89nyf)
Αυτό το αριστούργημα, το έφτιαξε ο Ντάμπο και το σκυλάκι που έχουμε στο σπίτι, ένα ωραίο πρωί, από τα ραπτικά της γιαγιάς μου.

Και αυτή είναι μια από τις ξυλομπογιές μου, δια στόματος Δάφνης!

Συνημμένα
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Αγάααααααααπη μουουου!!! Έχει κάτι με το ροζ όμως, είδες;
Ναι, είναι αντράκι και δεν θέλει ροζ!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Από φωτογραφικό υλικό δεν έχω πολλά πράγματα. Αλλά πρόχειρα βρήκα τον καναπέ, που φτιάχνουν τα νύχια τους. Φυσικά κι έχω πάντα από πάνω ριχτάρι, αλλά αυτό δεν τα πτοεί!
Το βρήκα και εδώ Ελλάδα και δεν είναι ακριβό!!
https://www.pet4u.gr/Product/3346/scratcing_board_for_corners_23_x_49_cm
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ Ευτυχία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Διάβαζες λέγαμε τις προάλλες; Παρέα με τα γατιά..;Από ντοκουμέντα μπορώ να σας δείξω μόνο αυτά:
Εδώ το γλυκό μου το παιδί, στο σπίτι των γονιών μου, στις κουρτίνες της μαμάς μου, λίγο πριν κάνει τον ταρζάν!
![]()
Και αυτή είναι μια από τις ξυλομπογιές μου, δια στόματος Δάφνης!
![]()

Όσο για τις κουρτινες φαντάζομαι πως η μητέρα σου πρέπει να έμεινε εκστασιασμένη με τα καμώματα του εγγονού της
Αθώο;;;; Δες εδώ διεσταλμένη κόρη!!! Αυτό ήταν το πρώτο θύμα της. Έξι έχει το πακέτο, μετά θα κυκλοφορώ ξεμαλλιασμένη.![]()
![]()
Συγνώμη αλλά ούτε εγώ μπορώ να διακρίνω αθωότητα σ' αυτή την πόζα/βλέμμα..

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Συγνώμη αλλά ούτε εγώ μπορώ να διακρίνω αθωότητα σ' αυτή την πόζα/βλέμμα..![]()
Τι αθωότητα ρε παιδιά.. πιο πονηρόγατα από την Μπριαμίτσα, δεν υπάρχει σε όλο το φόρουμ!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Bye αγαπημένo μου φωτιστικό, i'll miss you!