Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Τι αθωότητα ρε παιδιά.. πιο πονηρόγατα από την Μπριαμίτσα, δεν υπάρχει σε όλο το φόρουμ!!!
Μου θυμίζει τη Μάγια της μαμάς μου ...
....που όλο κάνει ζαβολιές.. την πόζα της Μπριάμ παίρνει όταν μας κουβαλά σπουργίτια μες το σπίτι.. κι εμείς την φωνάζουμε χαϊδευτικά "παλιόγατα"
Δυστυχώς λίγα σπουργίτια καταφέραμε να σώσουμε μέχρι τώρα.. μην πω.. ένα σώσαμε..
Ένα βράδυ είχαμε επίσημους καλεσμένους στο σπίτι.. όταν ξαφνικά πέρασε πανηγυρικά ανάμεσα στα πόδια μιας κυρίας που έχει παθολογική φοβία με τις γάτες κι είχε στο στόμα...μια βρώμικη κάλτσα του μπαμπά μου...και την έσερνε μες το σαλόνι.. Άντε να τη συμμαζέψεις μετά..!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Η μπλούζα μου! Η γαλάζια μπλούζα μου!

Ποιο από τα δυο τερατάκια το έκανε δεν ξέρω!

Μάλλον η μικρή, γιατί δυο χρόνια τώρα με τον Ντάμπο τρύπες στα ρούχα μου δεν είχα!

View attachment 45657
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγγνώμη, αλλά τα ζωάκια επιδεικνύουν ξεκάθαρα ότι έχουν καλλιτεχνικό ταλέντο, κι αδίκως γκρινιάζεις! Σκέψου ότι μπορείς ακόμη κ λεφτά να βγάλεις από κάτι τέτοια 'έργα τέχνης'...είναι καλύτερα από κάτι δήθεν ΄τέχνη΄που κυκλοφορούν εκεί έξω

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και φοβάμαι κιόλας μην πάτησαν τα γυαλιά αλλά τα πρόλαβα νομίζω
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πλαστικο δεν είναι ότι πιο υγιεινο αλλά τουλάχιστον αν έχει τη συνηθεια να τα ρίχνει κάτω θα αποφεύγεις το αγχος για τραυματισμό!
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ..και εμενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο αγχος μου.Αν μπορειος να σφουγγαρισες κιολας ,θα ηταν οτι καλυτερο.![]()
Σκούπισα με ηλεκτρική και μετά σφουγγάρισα κιόλας

Για τη καθημερινη χρήση πάρε πλαστικά από τα τζάμπο που μοιάζουν με γυάλινα!
Το πλαστικο δεν είναι ότι πιο υγιεινο αλλά τουλάχιστον αν έχει τη συνηθεια να τα ρίχνει κάτω θα αποφεύγεις το αγχος για τραυματισμό!
Το πλαστικό όμως ρε γμτ δε μου αρέσει
μυρίζει κιόλας... Αλλά εκεί θα καταλήξω μάλλον
Bonjovicat
Νεοφερμένο μέλος

η Ζαχαριτσα μου ευθυνεται για:μια ΕΝΤΕΛΩΣ αναγλυφη απο ξησιματα καρακλα γραφειου
ενα σχεδον τελειος αναγλυφο υποποδιο
μια σκισμενη σιτα
αρκετα σκισμενα σεντονια
ριξιμο η και σπασιμο αντικειμενων
για γυρω στα 15 κατουρημενα χαλακια μπανιου
για ξυσμενοκουρτινες
για λασπωμενα πατουσακια σε ολο το σπιτι
για κυριολεκτικα ΦΑΓΩΜΑ πολλωωωωωωωωωωωωωων φυτων
επισης γινεται σινεχως αιτια για να εμφανιζεται στην οθονη του Η/Ρ
κατι σε ηηγφδηφτηνξκθιφγτδφζσςεα καθως ξαπλωνει πανω του....
λεω να την τηγανισω...εσεις τι λετε????????????

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
(ο Μαυρούλης ονειρεύται και κοιμάται έχοντας πιάσει όλο τον καναπέ
)o Μαυρούλης έχει κατουρήσει κάτι φυτά

έχει κάνει ένα τεράστιο σημάδι στην κιθάρα μου, αφού τρίφτηκε πάνω της και την έριξε κάτω (ετυχώς ήταν η παλιά μου
)και ένα χαλάκι που έχουμε στο μπαλκόνι και όταν τον χτενίζουμε βγάζει τα νεύρα του στο χαλάκι (Μαυρούλης:
έπρεπε να μου λένε κι ευχαριστώ
αντί να γρατζουνάω αυτούς κάνω το χαλάκι
)αν θέλετε φωτογραφία από το χαλάκι μπορώ να σας ανεβάσω

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα κομμάτια που λείπουν όπως πάντα φτάνουν μέχρι το στομάχι του κάθονται εκεί για μερικές μέρες και μετά τα ξερνάει όπως έχει κάνει και με το ραντάκι από το νεγκλιζέ μου,κομμάτια από το χαλάκι του μπάνιου και το χαλάκι της κουζίνας και όταν ακούμε ότι ξερνάει παίζουμε στοίχημα..έχει καταντήσει βαρετό πια..τι θα ξεράσει το αγόρι μας σήμερα?

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Σημερα πηγαμε τον Κοναν στο κτηνιατρειο, στο δρομο που πηγαιναμε, πανω στην Π. Ραλλη παρακαλω, δινει μια με το κεφαλι του και διαλυει το πορτακι της γατοφορου, προσπαθωντας να βγει εξω, ενω ημασταν στο δρομο και μαλιστα πανω σε μηχανακι. Σ' ολη τη διαδρομη, κραταγαμε το πορτακι με το χερι για να μην μας φυγει και τελικα αγορασαμε καινουργιο πριν φυγουμε απο το κτηνιατρειο.

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
ωχχ, δεν θα πει τιποτα.ωχχχ!!![]()
Και τωρα μολις ειδα και το δικο σου με την κουβερτουλα.
Λοιπον, οταν πηρα τον καινουργιο μου καναπε, αποφασισα να φτιαξω καλλυμα για να μην τον καταστρεψουν (500 ευρω το καλλυμα και 1250 ο καναπες), ειχα και πεντε ζωντοβολα τοτε. Μετα πηρα ριχταρια γιατι ρημαξανε το καλυμμα και κοντευανε να φτασουνε στην ταπετσαρια του καναπε. Τωρα τελευταια βαζουμε και σεντονια το καλοκαιρι απο πανω και κουβερτουλες φλις το χειμωνα, γιατι και τα ριχταρια πνεουν τα λοισθια και δεν λεει καθε τρεις και λιγο να αγοραζεις καινουργια.
Οπως ελεγε και καποιος γνωστος μου, αντε εσυ ξαγκιστρωνε!!! 
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν πήρα καινούργιο καναπέ φρονυισα να μην έχει πόδια για να μην χωράνε από κάτω και το ριχτάρι που έβαλα ο Elvis το τρυπησε από τη πρώτη μέρα,επίσης έχω βάλει φωτό!Ευτυχώς το μεξικάνικο ριχτάρι που έβαλα μετά από πάνω ζει ακόμα!!
Lydia.Nataly
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο διος μου μου εχει καταστρεψει εντελως μια δεσματινη πολυθρονα του μασαζ!!
Μα το παιδι ηθελε μασαζ.....ακομα να το καταλαβεις....;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
; Ε και όπως καταλαβαίνετε τούμπαρε το δέντρο..έξαλλη η μαμά..χι!χι!Κι ένα ακόμη κορυφαίο που μού χε κάνει ήταν σε περίοδο εξεταστικής, όταν όπως είχα αφήσει ένα βιβλίο ανοιχτό στο γραφείο κι έλειψα κπ στιγμή..γύρισα και βρήκα καμιά δεκαριά σελίδες σε μικρά μικρά κομματάκια κι άλλες τόσες σκισμένες στη μέση
..Σημειωτέον ότι το βιβλίο ήταν δανεισμένο από τη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και αναγκάστηκα να το πληρώσω..
Ήταν πολύ ζιζάνιο μικράκι ο γλυκός μου..τώρα ως κανονικός μεσήλικας έχει ηρεμήσει πολύ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βρήκα το παρακάτω αρθράκι και είπα να το μοιραστώ μαζί σας:
https://www.playbuzz.com/katewalker10/22-cats-acting-like-complete-jerks-and-love-every-moment-of-it
κοιτάξτε πως φερονται οι παρακάτω γάτες αλλά εμείς δεν μπορούμε παρα να τις λατρεύουμε και να τις λατρεύουμε, είναι δυνατόν; και όμως ναι, γιατί μπορεί από κάποιον άλλον να μην ανεχόμασταν αυτήν την περίεργη συμπεριφορά, ουτε τα γρατσουνίσματα, ουτε τα δαγκώματα, ουτε την χαρακτηριστική γατική εγωπάθεια και όμως από εκεινες, όλα τα δεχόμαστε και παραβλέπουμε πολλά, τι λέτε; Εχετε πάθει κατι από οσα δειχνει το βιντεακι από τους γλυκήτατους τριχωτούς τυρράνους;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Ολα εκτός από αυτά που περιλαμβάνουν σκύλο, μια και δεν έχω σκύλο.Και αυτό με την τηλεόραση, μόνο που δεν μου ήρθε στο κεφάλι. Η τηλεόραση πάντως έπεσε περισσότερες από μια φορές...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool