emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ειναι μεσα στο σπιτι, υπαρχει αυλη προστατευμενη για να παιζει αν δεν εχει τασεις φυγης!
Συμφωνοι με στειρωση κτλ.
Υπαρχουν ηδη τα απαραιτητα για ταισμα, τουαλετα κτλ.
(Εχουμε 3 γατουλες αλλα επειδη μετακομησα και τις πηρα μαζι μου οταν θα συναντιουνται ολες μαζι θα ηθελα καποια γατα που να ειναι φιλικη με τις αλλες γατες.
)Ευχαριστω.Εμμα 6951926386Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna2012
Νεοφερμένο μέλος
https://www.facebook.com/photo.php?f...51721147.24689.149328111774171&type=3&theater
Άλλη μία με πανέμορφα ματάκια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
_amanda_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αριθμός Πρωτοδικείου 4354/2010.Αδεσποτολογιο.
παρολα αυτα, ειναι μια θυληκια γατουλα 1. 5 χρονων που την εχω στειρωση και την εμβολιασα κιολας. ειναι μια κουκλα, σου επισυναπτω φωτογραφιες να την δεις. ειναι το αγαπημενο μου απο τα 17 γατακια που προσεχω.ηταν ορφανουλα, και την μεγαλωσα με μπιμπερο και πολυ αγαπη. ειναι πανεμορφη, εχει ενα πρασινο και ενα μπλε ματι, και ειναι ολο ναζι.επισης ειναι απο την φυση της μικροκαμωμενη πολυ! εχει μαθει να ζει με αλλες γατουλες, και επισης εχει γινει μαμα μια φορα!αν ενδιαφερεσαι, θα χαρω καθοτι ειναι υπεροχο ζωακι και θα χαρω να βρει σπιτι.
Αριθμός Πρωτοδικείου 4354/2010.Αδεσποτολογιο.
τρόποι επικοινωνιας κινητο: 6974072530.

e-mail:e-mail: r-elen@hotmail.com
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum