Ζητείται άσπρη γάτα/ος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

emma

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα.
Θα ηθελα μια λευκη γατα ('η γατο) για τη μητερα μου. Δε μας ενδιαφερει αν ειναι ρατσας ή οχι !
Θα ειναι μεσα στο σπιτι, υπαρχει αυλη προστατευμενη για να παιζει αν δεν εχει τασεις φυγης!
Συμφωνοι με στειρωση κτλ.
Υπαρχουν ηδη τα απαραιτητα για ταισμα, τουαλετα κτλ.
(Εχουμε 3 γατουλες αλλα επειδη μετακομησα και τις πηρα μαζι μου οταν θα συναντιουνται ολες μαζι θα ηθελα καποια γατα που να ειναι φιλικη με τις αλλες γατες. ;))Ευχαριστω.Εμμα 6951926386

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ρίξε και μια ματιά στα Χαρίζονται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιταξα αλλα δεν βρηκα γι αυτο ειπα να βαλω αγγελια! Παντως ευχαριστω, και αν καποιος/α βρει κατι ας με ενημερωσει αν ειναι ευκολο!

Για δες κι αυτο εδω, αυτον τον γατουλη τον φιλοξενω εγω μεχρι να βρει το σπιτακι του και μπορω να σου πω υπευθυνα πως ειναι πολυ μικρων απαιτησεων. Καλο φαγητο, χαδια και μπολικο υπνο θελει. https://www.mypetz.gr/threads/white...ι-επειγόντως-φιλοξενία-ή-μόνιμο-σπίτι.234059/

emma , αν πραγματικα το μονο κριτηριο σου ειναι το γατακι να ειναι λευκο, τοτε σου συνιστω ανεπιφυλακτα τον White ! δεν υπαρχει ποιο ησυχο και καλο γατακι ! :inlove:

καλησπέρα, εχω μια θυληκια μικρη γατούλα 6 μηνων. θα σου στειλω φωτο, αμεσα. ειναι αδεσποτακι, και πραγματικα εχει αναγκη για σπιτι, ειναι πολυ καλουλα κ τρυφερη και εχει μαλακο και φουντωτο λευκο τριχωμα!επισης εχει μαθει να ζει με αλλες γατες, καθοτι ειναι πολλα αδεσποτα γατακια, μαζι.:)

Αριθμός Πρωτοδικείου 4354/2010.Αδεσποτολογιο.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
τελικως ειναι γατουλης!καποια λαθος διαγνωση ειχα κανει!:redface:
P1010560.jpg
P1010595.jpg

παρολα αυτα, ειναι μια θυληκια γατουλα 1. 5 χρονων που την εχω στειρωση και την εμβολιασα κιολας. ειναι μια κουκλα, σου επισυναπτω φωτογραφιες να την δεις. ειναι το αγαπημενο μου απο τα 17 γατακια που προσεχω.ηταν ορφανουλα, και την μεγαλωσα με μπιμπερο και πολυ αγαπη. ειναι πανεμορφη, εχει ενα πρασινο και ενα μπλε ματι, και ειναι ολο ναζι.επισης ειναι απο την φυση της μικροκαμωμενη πολυ! εχει μαθει να ζει με αλλες γατουλες, και επισης εχει γινει μαμα μια φορα!αν ενδιαφερεσαι, θα χαρω καθοτι ειναι υπεροχο ζωακι και θα χαρω να βρει σπιτι.
P1010482.jpg
P1010502.jpg
P1010512.jpg
P1010529.jpg
P1010487.jpg

P1010543.jpg

P1010578.jpg

Αριθμός Πρωτοδικείου 4354/2010.Αδεσποτολογιο.
τρόποι επικοινωνιας κινητο: 6974072530.:D
e-mail:e-mail: r-elen@hotmail.com

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back