eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γνωριζει καποιος στην Αθηνα κτηνιατρο με ειδικοτητα στις γατες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
(εστω ενας κτηνιατρος να αγαπαει τις γατες)
ladycat
Διάσημο μέλος
Ή η Λιτσα Τσαμαδου αιγαλεω 49& ολυνθου-αγ,σοφια-πειραια 2104624392
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο θέμα μας " ζητείται κτηνίατρος" στην περιοχή κολωνού - περιστερίου η και στις γύρω περιοχές και θα μου πείτε τώρα γιατί δεν κοιτάς στον χρυσό οδηγό. .... γιατί απλά ψάχνω κάποιον "καλό" που να τον έχετε δοκιμάσει και κτηνιατρική κλινική να είναι ακόμα καλύτερα
Είναι δύσκολο πράγμα η στείρωση τελικά και δεν θέλω να πάω την Φαίδρα μου στον πρώτο που θα βρώ μπροστά μου . Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
, θα σου στειλω ΠΜ για να μου δωσεις τα στοιχεια του
αν δεν βρω καποιον πιο κοντα. Αν και η Καλογρεζα μου πεφτει λιγο μακρια αφου τουλαχιστον ειναι πολυ καλος δεν πειραζει για την αποσταση 
RedCat
Διάσημο μέλος
Το πολύ θετικό του είναι το ενδιαφέρον του για τα ζώα το οποίο φαίνεται πολύ και τιμές φυσιολογικές.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool