Ζητείται κτηνίατρος!!!

eleni

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η eleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 149 μηνύματα.
Κτηνίατρος SOS

Γνωριζει καποιος στην Αθηνα κτηνιατρο με ειδικοτητα στις γατες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ποιο μερος της αθηνας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κεντρο και ολες οι γυρω περιοχες, αλλα εαν υπαρχει πηγαινω οπουδηποτε .
(εστω ενας κτηνιατρος να αγαπαει τις γατες)

Εβυ Κελεπουρη στην ανω γλυφαδα 2109621192 ναυπλιου 75 κατοπιν ραντεβου πες της απο την βαρβαρα, ειναι η κολλητη μου.
Ή η Λιτσα Τσαμαδου αιγαλεω 49& ολυνθου-αγ,σοφια-πειραια 2104624392

ποια είναι καλύτερη κατα την γνώμη σου? αγαπάνρ και οι δύο τις γατούλες?:redface:

Γειά σας.
Στο θέμα μας " ζητείται κτηνίατρος" στην περιοχή κολωνού - περιστερίου η και στις γύρω περιοχές και θα μου πείτε τώρα γιατί δεν κοιτάς στον χρυσό οδηγό. .... γιατί απλά ψάχνω κάποιον "καλό" που να τον έχετε δοκιμάσει και κτηνιατρική κλινική να είναι ακόμα καλύτερα :) Είναι δύσκολο πράγμα η στείρωση τελικά και δεν θέλω να πάω την Φαίδρα μου στον πρώτο που θα βρώ μπροστά μου .
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μόνο για τον δικό μου μπορώ να σου πω αλλά είναι στο Νέο Ηράκλειο-Καλογρέζα. αν σε ενδιαφέρει και μπορείς να σου δώσω την διεύθυνση και το τηλέφωνο..είναι πολύ καλός πάντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω Νοτα:),
θα σου στειλω ΠΜ για να μου δωσεις τα στοιχεια του :) αν δεν βρω καποιον πιο κοντα. Αν και η Καλογρεζα μου πεφτει λιγο μακρια αφου τουλαχιστον ειναι πολυ καλος δεν πειραζει για την αποσταση :)

Για την ακρίβεια στην Λεωφόρο Κύμης είναι. Αν τελικα ενδιαφέρεσαι στείλε μου μήνυμα να σου πω ακριβώς που.:) Το πολύ θετικό του είναι το ενδιαφέρον του για τα ζώα το οποίο φαίνεται πολύ και τιμές φυσιολογικές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back