whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
και το Ρέα ή Ηλέκτρα ή Ιοκάστη αλλά και τα παραπάνω τα χουν ανθρωποι ισως μονο το Κίρκη να μην χρησιμοποιειται!!τα ελλινικα μου αρεσουν πολυ,αυτα που ειπες δεν εχουν ανθροποι ετσει δεν ειναι?Ηρα,Καλυψω,Κιρκι-τελια!αλλο ενα σε παρακαλω,γιατι Καλλιστω δεν μου αρεσι.
εγω ειχα φιλη που την ελεγαν Ελλάδα οποτε καλυτερα να ¨ψάξεις κατι σε ξενο γιατι τωρα τελευταια ειδικα οι γονεις το χουνε γυρισει πολυ στο αρχαιο για να μην τσακωνονται τα σογια και μπορει τ ονομα να το χει το παιδι ή τα παδια του ιδιοκτητη
.Σε τελικη αναλυση αν απελπιστεις μην τα ονομασεις και καθολου! Εξαλλου αν δεν αρεσει στον ιδιοκτητη θα ταλλαξει ετσι κι αλλιως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Λιζα λενε κορη μουλοιπον θα επανερθω. να τα βγαλεις αζορ, φλοξ, λιζα επιστροφη στις ριζες.
παλια παραδοσιακα ονοματα

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστω πολυ!Σάμπι δεν ξέρω αν μπήκες καθόλου στο λινκ που σ έβαλα στην πρώτη σελίδα αλλά έχει 2000 ονόματα για σκυλάκια κ μάλιστα το κάθε γράμμα ξεχωριστά μπες μήπως βρεις τίποτα
Χτες 2 ωρες καθομουν στο λινκ που με εδωσες,πολυ οραια ονοματα,δεν μπορω να βρω και τα 6 απο ενα γραμμα ας πουμε που μου αρεσουν.καπια αλλα που ειναι πολυ οραια δεν τεριαζουν μεταξη τους.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και το Ρέα ή Ηλέκτρα ή Ιοκάστη αλλά και τα παραπάνω τα χουν ανθρωποι ισως μονο το Κίρκη να μην χρησιμοποιειται!!εγω ειχα φιλη που την ελεγαν Ελλάδα οποτε καλυτερα να ¨ψάξεις κατι σε ξενο γιατι τωρα τελευταια ειδικα οι γονεις το χουνε γυρισει πολυ στο αρχαιο για να μην τσακωνονται τα σογια και μπορει τ ονομα να το χει το παιδι ή τα παδια του ιδιοκτητη
.Σε τελικη αναλυση αν απελπιστεις μην τα ονομασεις και καθολου! Εξαλλου αν δεν αρεσει στον ιδιοκτητη θα ταλλαξει ετσι κι αλλιως
![]()
Δεν μπορω να μην τα ονομαζω καθολου ,γιατι χωρης ονοματα δεν περνουν την διλοση στο Κ.Ο.Ε.Και ονοματα που θα δωσω τωρα δεν αλαζουντε ποτε.Μπορει να φοναζουν το σκυλι στο σπιτι οπος θελουν στην εκθεση ομος να το ανακινοσουν οπος ειναι στα χαρτια.Και τωρα σκεψου τσαμπιον,εξερετικο γερμανικο ποιμνικο,ενας κουκλος,ενας ανδρακος,στην μεση του ριγγ με μεδαλια και κιπελα και τον ανακινονουν ΜΠΟΥ -ΜΠΟΥ,λεω τωρα,το κινο θα πεθανει στα γελια.Για αυτο ειναι τοσω συμαντικο για μενα,να βρω οραια τεριαστα ονοματα.Αν ειταν ευκολο θα τα εβρεισκα και μονη μου

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
γκίλβια,φλάβια,ακουίλα,αζουρα και άλμπους κ κάσιους που σημαινουν αντιστοιχα: μπεζ,κιτρινο,καφε,μπλε,ασπρο και γαλαζιο![]()
Σε πια γλοσσα ειναι αυτα?
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι απαρετιτο,απλα η να ειναι απο ενα γραμμα η να ειναι τεριαστα μεταξη τους.Ενα απο τα δυοΟταν λες να αρχιζουν απο το ιδιο γραμμα εννοεισ και σαν σημασια τα ονοματα να εχουν την ιδια μεταξυ τους?

πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου αρεσι!διλαδι αυτα τα ονοματα δεν χρισιμουπιουν οι ανθριποι?Λοιπον μπηκα στο google και πατησα names of titans μου εβγαλε ολα τα ονοματα των Τιτανων αν σε ενδιαφερει μερικα για αγορια που ειναι πιο ευηχα ειναι Κράιος Άτλας Νηρηας για τα θηλυκα Τέθις Γαία Θέα Ρέα Ντιόν Μονέτα Μέτις Ροδέα Μέα Στίξ Τελέστο.Δεν ξερω ανα θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο αν θες μπες εκει μηπως σου αρεσει καποιο αλλο ονομα γιατι εχει παρα πολλα κορες του Ποσειδωνα οι Νηρυιδες οι Πλειαδες εχει τα ονοματα τους ονοματα αντρων τιτανων και αλλα πολλα.

πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Οραιο!παω να δω τοτε,ευχαριστωΕ δεν νομιζω καποιος να βγαλει τον γιο του Κράιο η την κορη του Τέθις Γαία Μέα Ροδέα κλπ.Να λεγαμε ονοματα αρχαιων θεων ερμης αρης κλπ ναι αλλα ονοματα τιτανων οχι δεν εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου συνηθως βγαζουν πιο πολυ ιστορικα ονοματα αλεξανδρος λεωνιδας σοφοκλης αθηνα αφροδιτη ηλεκτρα κλπ.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η απο τον αστεριξ
αστεριξ, οβελιξ, κακοφονιξ, μοναρχιξ, ιντεφιξ, συγγρου φιξ κτλ![]()
εγω να δειςαφου ψαχνεις ονοματα βαρβατα να τα ονομασεις
νταβελη, μποτσαρη, διακο, μιαουλη, μπουμπουλινα, λασκαρινα
(σορυ δε βοηθαω καθολου αλλα γελαω πολυ)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σιζαρ.. oχι τη σαλάτα ε? 

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιουλιιιιιιιιιι!ειπαμε να βοηθεισεις,οχι να γελας και εσειΔεν ξερω αν ειπατε το Caesar!Σιζαρ.. oχι τη σαλάτα ε?
![]()
εγω δευτερα πρεπει να τα παω τα χαρτια!!!!!!!!
οχι ανθροπινα ονοματα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι κοροιδεθε εσει,παισεις με το πονο μουαααααααα και Μπαμπι όπως το ελαφάκι![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
ωραια οχι ανθρωπινα ονοματα. λοιπον........
διας, ποσειδωνας, ερμης, αρης, ηρα κτλ.
εκτος αν εισαι πιο της θρησκειας οποτε
αβρααμ, ισαακ, ιακωβ, σαρα, μαρα και το κακο συναπαντημα

(δεν αντεξα μου βγηκε ο κακος ευατος παλι και ειπα να σας πειραξω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool