Ζητούνται ονόματα για κουτάβια! Βοήθεια!

γκίλβια,φλάβια,ακουίλα,αζουρα και άλμπους κ κάσιους που σημαινουν αντιστοιχα: μπεζ,κιτρινο,καφε,μπλε,ασπρο και γαλαζιο:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα ελλινικα μου αρεσουν πολυ,αυτα που ειπες δεν εχουν ανθροποι ετσει δεν ειναι?:hmm:Ηρα,Καλυψω,Κιρκι-τελια!αλλο ενα σε παρακαλω,γιατι Καλλιστω δεν μου αρεσι.
και το Ρέα ή Ηλέκτρα ή Ιοκάστη αλλά και τα παραπάνω τα χουν ανθρωποι ισως μονο το Κίρκη να μην χρησιμοποιειται!!:blink: εγω ειχα φιλη που την ελεγαν Ελλάδα οποτε καλυτερα να ¨ψάξεις κατι σε ξενο γιατι τωρα τελευταια ειδικα οι γονεις το χουνε γυρισει πολυ στο αρχαιο για να μην τσακωνονται τα σογια και μπορει τ ονομα να το χει το παιδι ή τα παδια του ιδιοκτητη:up: .Σε τελικη αναλυση αν απελπιστεις μην τα ονομασεις και καθολου! Εξαλλου αν δεν αρεσει στον ιδιοκτητη θα ταλλαξει ετσι κι αλλιως:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον θα επανερθω. να τα βγαλεις αζορ, φλοξ, λιζα επιστροφη στις ριζες.
παλια παραδοσιακα ονοματα
Λιζα λενε κορη μου;)

Σάμπι δεν ξέρω αν μπήκες καθόλου στο λινκ που σ έβαλα στην πρώτη σελίδα αλλά έχει 2000 ονόματα για σκυλάκια κ μάλιστα το κάθε γράμμα ξεχωριστά μπες μήπως βρεις τίποτα
Σε ευχαριστω πολυ!:DΧτες 2 ωρες καθομουν στο λινκ που με εδωσες,πολυ οραια ονοματα,δεν μπορω να βρω και τα 6 απο ενα γραμμα ας πουμε που μου αρεσουν.καπια αλλα που ειναι πολυ οραια δεν τεριαζουν μεταξη τους.:confused:

και το Ρέα ή Ηλέκτρα ή Ιοκάστη αλλά και τα παραπάνω τα χουν ανθρωποι ισως μονο το Κίρκη να μην χρησιμοποιειται!!:blink: εγω ειχα φιλη που την ελεγαν Ελλάδα οποτε καλυτερα να ¨ψάξεις κατι σε ξενο γιατι τωρα τελευταια ειδικα οι γονεις το χουνε γυρισει πολυ στο αρχαιο για να μην τσακωνονται τα σογια και μπορει τ ονομα να το χει το παιδι ή τα παδια του ιδιοκτητη:up: .Σε τελικη αναλυση αν απελπιστεις μην τα ονομασεις και καθολου! Εξαλλου αν δεν αρεσει στον ιδιοκτητη θα ταλλαξει ετσι κι αλλιως:lol:
:DΔεν μπορω να μην τα ονομαζω καθολου ,γιατι χωρης ονοματα δεν περνουν την διλοση στο Κ.Ο.Ε.Και ονοματα που θα δωσω τωρα δεν αλαζουντε ποτε.Μπορει να φοναζουν το σκυλι στο σπιτι οπος θελουν στην εκθεση ομος να το ανακινοσουν οπος ειναι στα χαρτια.Και τωρα σκεψου τσαμπιον,εξερετικο γερμανικο ποιμνικο,ενας κουκλος,ενας ανδρακος,στην μεση του ριγγ με μεδαλια και κιπελα και τον ανακινονουν ΜΠΟΥ -ΜΠΟΥ,λεω τωρα,το κινο θα πεθανει στα γελια.Για αυτο ειναι τοσω συμαντικο για μενα,να βρω οραια τεριαστα ονοματα.Αν ειταν ευκολο θα τα εβρεισκα και μονη μου:/::blink:

γκίλβια,φλάβια,ακουίλα,αζουρα και άλμπους κ κάσιους που σημαινουν αντιστοιχα: μπεζ,κιτρινο,καφε,μπλε,ασπρο και γαλαζιο:D
:DΣε πια γλοσσα ειναι αυτα?:hmm:

Οταν λες να αρχιζουν απο το ιδιο γραμμα εννοεισ και σαν σημασια τα ονοματα να εχουν την ιδια μεταξυ τους?

Οταν λες να αρχιζουν απο το ιδιο γραμμα εννοεισ και σαν σημασια τα ονοματα να εχουν την ιδια μεταξυ τους?
Οχι απαρετιτο,απλα η να ειναι απο ενα γραμμα η να ειναι τεριαστα μεταξη τους.Ενα απο τα δυο:D

Λοιπον μπηκα στο google και πατησα names of titans μου εβγαλε ολα τα ονοματα των Τιτανων αν σε ενδιαφερει μερικα για αγορια που ειναι πιο ευηχα ειναι Κράιος Άτλας Νηρηας για τα θηλυκα Τέθις Γαία Θέα Ρέα Ντιόν Μονέτα Μέτις Ροδέα Μέα Στίξ Τελέστο.Δεν ξερω ανα θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο αν θες μπες εκει μηπως σου αρεσει καποιο αλλο ονομα γιατι εχει παρα πολλα κορες του Ποσειδωνα οι Νηρυιδες οι Πλειαδες εχει τα ονοματα τους ονοματα αντρων τιτανων και αλλα πολλα.

Λοιπον μπηκα στο google και πατησα names of titans μου εβγαλε ολα τα ονοματα των Τιτανων αν σε ενδιαφερει μερικα για αγορια που ειναι πιο ευηχα ειναι Κράιος Άτλας Νηρηας για τα θηλυκα Τέθις Γαία Θέα Ρέα Ντιόν Μονέτα Μέτις Ροδέα Μέα Στίξ Τελέστο.Δεν ξερω ανα θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο αν θες μπες εκει μηπως σου αρεσει καποιο αλλο ονομα γιατι εχει παρα πολλα κορες του Ποσειδωνα οι Νηρυιδες οι Πλειαδες εχει τα ονοματα τους ονοματα αντρων τιτανων και αλλα πολλα.
Μου αρεσι!διλαδι αυτα τα ονοματα δεν χρισιμουπιουν οι ανθριποι?:hmm:

Ε δεν νομιζω καποιος να βγαλει τον γιο του Κράιο η την κορη του Τέθις Γαία Μέα Ροδέα κλπ.Να λεγαμε ονοματα αρχαιων θεων ερμης αρης κλπ ναι αλλα ονοματα τιτανων οχι δεν εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου συνηθως βγαζουν πιο πολυ ιστορικα ονοματα αλεξανδρος λεωνιδας σοφοκλης αθηνα αφροδιτη ηλεκτρα κλπ.

Ε δεν νομιζω καποιος να βγαλει τον γιο του Κράιο η την κορη του Τέθις Γαία Μέα Ροδέα κλπ.Να λεγαμε ονοματα αρχαιων θεων ερμης αρης κλπ ναι αλλα ονοματα τιτανων οχι δεν εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου συνηθως βγαζουν πιο πολυ ιστορικα ονοματα αλεξανδρος λεωνιδας σοφοκλης αθηνα αφροδιτη ηλεκτρα κλπ.
Οραιο!παω να δω τοτε,ευχαριστω:up:

η απο τον αστεριξ
αστεριξ, οβελιξ, κακοφονιξ, μοναρχιξ, ιντεφιξ, συγγρου φιξ κτλ:lol:

αφου ψαχνεις ονοματα βαρβατα να τα ονομασεις
νταβελη, μποτσαρη, διακο, μιαουλη, μπουμπουλινα, λασκαρινα:lol::lol::lol:
(σορυ δε βοηθαω καθολου αλλα γελαω πολυ)
εγω να δεις:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το Lucius της Δωρας μου άρεσε πολυ...τους παει...

Δεν ξερω αν ειπατε το Caesar!:cool: Σιζαρ.. oχι τη σαλάτα ε? :P:lol:

Ρεξ και Λούξορ !

Δεν ξερω αν ειπατε το Caesar!:cool: Σιζαρ.. oχι τη σαλάτα ε? :P:lol:
Γιουλιιιιιιιιιι!ειπαμε να βοηθεισεις,οχι να γελας και εσει:lol:εγω δευτερα πρεπει να τα παω τα χαρτια!!!!!!!!:blink:οχι ανθροπινα ονοματα!

αααααααα και Μπαμπι όπως το ελαφάκι :D

αααααααα και Μπαμπι όπως το ελαφάκι :D
ναι κοροιδεθε εσει,παισεις με το πονο μου:lol::lol::lol::lol::lol:

:Pωραια οχι ανθρωπινα ονοματα. λοιπον........:hmm:
διας, ποσειδωνας, ερμης, αρης, ηρα κτλ.
εκτος αν εισαι πιο της θρησκειας οποτε
αβρααμ, ισαακ, ιακωβ, σαρα, μαρα και το κακο συναπαντημα:lol::lol:
(δεν αντεξα μου βγηκε ο κακος ευατος παλι και ειπα να σας πειραξω:P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back