sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και------ΑΚΙΡΑ,ΑΛΒΑ,ΑΙΝΑ,ΑΙΔΑ???????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι δεν κοροϊδεύω απλά τα μόνα ονόματα αποκλειστικά για σκυλάκια είναι Αζορ και Ρεξ.ναι κοροιδεθε εσει,παισεις με το πονο μου![]()

εγω δεν ξέρω άλλα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ου πολυ ωραια το αι χασου ξεχασεςπως σας φενετε------ΑΚΜΠΑΡ,ΑΜΠΡΕΚ

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ερθω και να σε φαωου πολυ ωραια το αι χασου ξεχασες![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ωραια οχι ανθρωπινα ονοματα. λοιπον........
διας, ποσειδωνας, ερμης, αρης, ηρα κτλ.
εκτος αν εισαι πιο της θρησκειας οποτε
αβρααμ, ισαακ, ιακωβ, σαρα, μαρα και το κακο συναπαντημα
(δεν αντεξα μου βγηκε ο κακος ευατος παλι και ειπα να σας πειραξω)

Aida!πως σας φενετε------ΑΚΜΠΑΡ,ΑΜΠΡΕΚ

Aisha!!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
γιατι δε δοκιμαζεις απο την οπερα

βερντι, τοσκα, νορμα, αιντα (θα δειχνεις και κουλτουριαρα)
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω καιρο να γελασω ΤΩΣΩ πολυ,σε ευχαριστω,μου εφτιαξες την εμερα(οχι τα ονοματα)ου πολυ ωραια το αι χασου ξεχασες![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αslan!
Aida!
Aisha!!![]()

Αντε μωρε Sabi! Τοσα σου ειπαμε

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
με τα αγορια ειναι προβλιμα,τα κοριτσια οραια ειναι----ΝΟΡΜΑ,ΤΟΣΚΑ ,ΑΙΝΤΑ,ΚΑΡΜΕΝ,ας πουμε,τα αγορια ομος?????νομιζω οτι αμα τα βγαλεις ολα με το ιδιο γραμμα , θα γυρνανε ολα μαζι οταν θα φωναζεις. ασε που θα ειναι σα νουμερο του βαριετε!!
γιατι δε δοκιμαζεις απο την οπερα
βερντι, τοσκα, νορμα, αιντα (θα δειχνεις και κουλτουριαρα)
vickymoon
Διάσημο μέλος
διοτι με καλυτερη διαθεση εχεις μεγαλυτερη εμπνευσηεχω καιρο να γελασω ΤΩΣΩ πολυ,σε ευχαριστω,μου εφτιαξες την εμερα(οχι τα ονοματα)![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι λες ενα-δυο εγω θελω 6 τεριασταΑslan!
Αντε μωρε Sabi! Τοσα σου ειπαμε![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Eingana, Gaia, Galeru, Mushu, Naga, Peluda, Saphira Tintaglia Scatha Nessie Yo
- Horned Dragons - Qiulong
- Winged Dragons - Yinglong
- Celestial Dragons - Tianlong
- Spiritual Dragons - Shenlong
- Treasure Dragons - Futs-Lung
- Yellow Dragons - Huanglong
- Underground Dragons - Dilong
- Coiling Dragons - Panlong
- Shun (North)
- Ch'in (South)
- Kuang (East)
- Jun (West)
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Figaro, (απο το κουρέα της Σεβιλης)με τα αγορια ειναι προβλιμα,τα κοριτσια οραια ειναι----ΝΟΡΜΑ,ΤΟΣΚΑ ,ΑΙΝΤΑ,ΚΑΡΜΕΝ,ας πουμε,τα αγορια ομος?????

vickymoon
Διάσημο μέλος
ωραια ονοματα αλλα για φαντασου αν φωναζει χουανλονγκ η πανλονγκAstaroth, Critias, Draco, Falkor, Fut-Lung, Ketu, Knucker, Lung, Nithhogr, Norbert, Ouroboros, Stoorworm Shen Lung Slifer Smrgol Ti-Lung Typhon Vermithrax Yong Yoshi Yowler Zu Longhorn Yong Kyo
Eingana, Gaia, Galeru, Mushu, Naga, Peluda, Saphira Tintaglia Scatha Nessie Yo
Ειναι ονόματα δράκων από διάφορες μυθολογίες κ από την λογοτεχνία
- Horned Dragons - Qiulong
- Winged Dragons - Yinglong
- Celestial Dragons - Tianlong
- Spiritual Dragons - Shenlong
- Treasure Dragons - Futs-Lung
- Yellow Dragons - Huanglong
- Underground Dragons - Dilong
- Coiling Dragons - Panlong
- Shun (North)
- Ch'in (South)
- Kuang (East)
- Jun (West)
θα τρεχουν ολα μαζι!!!
επισης ταιριαζουν πινκ πονκ, κινκ κονγκ, χονκ κονγκ κτλ

elvenstar
Επιφανές μέλος
και χοτντογκ (αλλά είναι κάπως μακάβριο)ωραια ονοματα αλλα για φαντασου αν φωναζει χουανλονγκ η πανλονγκ
θα τρεχουν ολα μαζι!!!
επισης ταιριαζουν πινκ πονκ, κινκ κονγκ, χονκ κονγκ κτλ![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
που τις βρεισκεις τις ατακεςωραια ονοματα αλλα για φαντασου αν φωναζει χουανλονγκ η πανλονγκ
θα τρεχουν ολα μαζι!!!

vickymoon
Διάσημο μέλος

γι αυτο αμα θες βγαλε το ενα σκυλι βικυ στο επιτρεπω.
η αμα θες ονοματα να ταιριαζουν ακου
τσαλρι, τσαπλιν, ρουα, ματ, μονα, λιζα (α σορυ ειπαμε λιζα λενε τη κορη)
μπολεκ, λολεκ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να'σαι καλα...κατουρήθηκαωραια ονοματα αλλα για φαντασου αν φωναζει χουανλονγκ η πανλονγκ
θα τρεχουν ολα μαζι!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
νταμα, κούπα, βαλες, ρηγας, τα βλέπω, βγήκααχ παιδια εχω σκασει στα γελια
γι αυτο αμα θες βγαλε το ενα σκυλι βικυ στο επιτρεπω.
η αμα θες ονοματα να ταιριαζουν ακου
τσαλρι, τσαπλιν, ρουα, ματ, μονα, λιζα (α σορυ ειπαμε λιζα λενε τη κορη)
μπολεκ, λολεκ![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool