vickymoon
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Στην Ελληνικη ή Λατινική τους έκδοση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
μονο μη βγαλεις καποιο σεληνη. δε μπορω μου θυμιζει φωσκολο.Sabi! Βγάλε ονοματα Πλανητών!
Στην Ελληνικη ή Λατινική τους έκδοση!![]()
"σεληνη αγαπαει αλεξη"

elvenstar
Επιφανές μέλος
φλος, ρουαγιαλνταμα, κούπα, βαλες, ρηγας, τα βλέπω, βγήκα![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α...κυρια μου εγώ δεν κάνω τέτοιους συνειρμους και το Σελήνη μου αρέσει πααααρα πολύ!μονο μη βγαλεις καποιο σεληνη. δε μπορω μου θυμιζει φωσκολο.
"σεληνη αγαπαει αλεξη"![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
εσυ εισαι υγειης ανθρωποςΑ...κυρια μου εγώ δεν κάνω τέτοιους συνειρμους και το Σελήνη μου αρέσει πααααρα πολύ!![]()
ρωτα ομως κ εμας τα ψυχακια
παντως κ εμενα μου αρεσει το σεληνη.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
συνεχιζω λοιπον το εορταστικο μου προγραμμαμεχρι δευτερα πρεπει να εχω τα ονοματα,μου αρεσε ιδεα με την οπερα αλλα δεν βρεισκο για αγορια κατι.....ενα πραγμα καταθεραμε πολυ σημερα .....ειναι το γελιο!!!!!!!![]()
ονοματα των φιλων μας των γαιδαρων
ντορης, ψαρης, μεντης, κουτεντες κτλ
αντρικα ονοματα οπερας

σκαρπια, φιγκαρο, τζιακομο, μπελινι, τριστανος, (μου ηρθε ενα θυληκο ιζολδη) τουλιο, βιτζεντσο
πως σου φαινονται??
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στα αγορια βγάλε ονοματα Συνθετων!μεχρι δευτερα πρεπει να εχω τα ονοματα,μου αρεσε ιδεα με την οπερα αλλα δεν βρεισκο για αγορια κατι.....ενα πραγμα καταθεραμε πολυ σημερα .....ειναι το γελιο!!!!!!!![]()
Verdi, List, Bach, Bethoven, Haydn, Schubert...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Νόμιζα πως εννοούσες τους πραγματικούς μας φίλους, κρίμα κ είχα πολλά να πωσυνεχιζω λοιπον το εορταστικο μου προγραμμα

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΖΙΑΚΟΜΟ....τελιοσυνεχιζω λοιπον το εορταστικο μου προγραμμα
αντρικα ονοματα οπερας
σκαρπια, φιγκαρο, τζιακομο, μπελινι, τριστανος, (μου ηρθε ενα θυληκο ιζολδη) τουλιο, βιτζεντσο
πως σου φαινονται??

επιτελουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
αλλα ονοματα οπερας
μπαρτολο, οθελλο, ροσσινι,(θυληκο ροζινα) αρτουρο, ναμπουκο
εισαι φολομουση τι να σε κανουμε

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΟΣΚΑ,ΑΙΝΤΑ,ΝΟΡΜΑ,ΚΑΡΜΕΝ,ΤΖΙΑΚΟΜΟ
Σας ευχαριστω πολυ για πολητιμη βοηθεια σας,και για το αξεχαστο γελιο!!!!
vickymoon
Διάσημο μέλος

κ εγω γελασα πολυ
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κι εγώ!!ελπιζω το αλλο να μη το βγαλει ναβουχοδονοσορα η μπαπμπη γιατι εχουμε κ ενα επιπεδο.
κ εγω γελασα πολυ

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και βεβεα,και ειθελα να μην χαθουμε γενεκα,εχεις φοβερο χιουμορ,μου αρεσεις πολυ!!!!!εννοειται μας ενημερωνεις. αλλωστε ειμαστε οι νουνοι![]()

σιχναζω στα τσιντσιλα-μανιακσ,εσει??????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
. εμεις ειμαστε πλεμπα, παιδια του λαου, κεραμιδομανιακς. αλλα θα κανω τη καρδια μου πετρα κ θα μπαινω κ στα βορεια προαστια. 
να σου πω μολις ειπες οτι βρηκες ονοματα λεω απο μεσα μου, τωρα με τι θα γελαμε.
μηπως θες να σου βρουμε τωρα παρατσουκλια για τα κουταβια?

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
να μπεις,να μπειςε βεβαια τσιντσιλα. εμεις ειμαστε πλεμπα, παιδια του λαου, κεραμιδομανιακς. αλλα θα κανω τη καρδια μου πετρα κ θα μπαινω κ στα βορεια προαστια.
να σου πω μολις ειπες οτι βρηκες ονοματα λεω απο μεσα μου, τωρα με τι θα γελαμε.
μηπως θες να σου βρουμε τωρα παρατσουκλια για τα κουταβια?![]()
.εκσαλου πολυ συχνα βαπτειζουμε κανενα μωρο,και κεραμηδογατα,ειναι ΓΑΤΑ του ΘΕΟΥ!!!!!!
παρατσουκλια εβγαλες τοσω πολα ειδει....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool