romacappucci
Νεοφερμένο μέλος
Τα ημίαιμα περσικα λέτε να έχουν κι αυτά ευαισθησίες με την υγεία τους?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
romacappucci
Νεοφερμένο μέλος
Θα περιμένω όμως! Αυτά που ζητάω είναι και ψιλοδύσκολα!
Ένα γατάκι που δεν είναι ράτσας μπορεί να είναι τόσο ήρεμο
όπως είναι τα Περσικά ή όχι? Δηλαδή ο χαρακτήρας φτιάχνεται?
Γιατι εμένα τα γατάκια μου δεν είχαν βγάλει ποτέ νύχια, δεν
είχαν δαγκώσει ποτέ, τα εμπιστευόμουν απόλυτα δηλαδή να
μου πατήσουν και τα μάτια με τα ποδαράκια τους, δε φοβόμουν!
Μου έδιναν φιλάκια, πολύ γλυκιά συμπεριφορά!
moukelis
Επιφανές μέλος
romacappucci
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Απο μικρά τα γατακια φαινονται.
Εμένα ας πούμε δεν ειχαν βγάλει ποτέ μα πότέ νύχια, δε θύμωναν ποτε με τίποτα.
Αυτό εννοώ ήμερα. Μου άρεσει τόσο πολύ ο χαρακτήρας των Περσικών, γνώρισα την τέλεια γάτα!
Νομίζω τα γατακια πέρνουν και αποτη μανούλα και τη βιολογική και τη παρένθετη!
Φαινονται απο μικρα; ΛΑΘΟΣ!!! Τρανο παραδειγμα ο δικος μου που μικρος ηταν παρα πολυ ησυχος. Μεγαλωνοντας εγινε τερατακι. 2 ετων τωρα και ειναι πιο ζωηρος απο τοτε που ηταν 2 μηνων

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Ρίξε και μια ματιά σε αυτό, από τα 5 μωράκια αυτό ήταν το πιο ήσυχο, αν θες μπορείς να το δεις και από κοντά για να το διαπιστώσεις
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
romacappucci
Νεοφερμένο μέλος
Είναι αυτό ίσως που λέμε κλικ. Η συμπεριφορά δεν έχει να κάνει με την μορφολογία της γάτας, έχει να κάνει όμως με τους γονείς της γάτας, αν έχει μεγαλώσει σε σπίτι ή σε κήπο, νομίζω αναπτύσσει άλλα ένστικτα.
Παρεπιπτόντως πήρα ένα γατάκι την Παρασκευή και τελικά είναι αρκετα τριγωνικό στο πρόσωπο αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει το θέμα γιατι σκέφτομαι μήπως του πάρω και παρεούλα.
Είναι τριγωνικό αλλά το εμπιστευομαι, ίσως γιατί είναι διαφορετικό και μάλλον πρωτότυπο. Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω φωτογραφίες του.
konstans
Περιβόητο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
romacappucci
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool