Οταν ήμουν 5 χρονών μου είχε επιτεθεί η γάτα της γιαγιάς μου στο πρόσωπο και λιποθύμισα , εχω ακόμα σημάδι δίπλα στο μάτι μου. Και άλλες φορές που ξαναπροσπάθησα να την κάνω παρέα δεν είχα τύχη, είχα πάλι τα ίδια.Η κακομοίρα μάλοον με ζήλευε που μου έδινε και μένα σημασια η γιαγιά μου ή απλώς δε με συμπαθούσε.Η γατούλα αυτη είχε τριγωνικό προσωπάκι και σχιστά μάτια και πρίν πάρω γάτα ζαλιζόμουν να κοιτάξω γάτα στα μάτια γιατί φοβόμουν πως θα μου επιτεθεί ! Τώρα πια έχω εξοικιωθεί πολύ με τις γάτες και δεν έχω τέτοια θέματα άλλα κάποιες γάτες το προσωπό τους δε μου εμπνέουν εμπιστοσύνη να αφεθώ, να κολήσω το προσωπό μου στο δικό τους, έχω μια μικρή επιφύλαξη.
Είναι αυτό ίσως που λέμε κλικ. Η συμπεριφορά δεν έχει να κάνει με την μορφολογία της γάτας, έχει να κάνει όμως με τους γονείς της γάτας, αν έχει μεγαλώσει σε σπίτι ή σε κήπο, νομίζω αναπτύσσει άλλα ένστικτα.
Παρεπιπτόντως πήρα ένα γατάκι την Παρασκευή και τελικά είναι αρκετα τριγωνικό στο πρόσωπο αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει το θέμα γιατι σκέφτομαι μήπως του πάρω και παρεούλα.
Είναι τριγωνικό αλλά το εμπιστευομαι, ίσως γιατί είναι διαφορετικό και μάλλον πρωτότυπο. Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω φωτογραφίες του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.