SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραια ιδεα θα ηταν!δεν ειμαι συγουρη για το τι format πρεπει να τα σωζω... για να βγει βιβλιαρακι στο τελος... θελω να φτιαξω διαφορα συμβουλευτικα για νεους γατο-σκυλο-γονεις, για γουνες, χορτοφαγια κλπ που θα τα διαμοιρασω στον κοσμο free...(οχι εγω προσωπικα!)αλλα θελει δουλεια ακομη!!!(ασχετο-αν ειχα ετοιμασει θα εστελνα για το μπαζαρ του mycat!!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
ωραια ιδεα θα ηταν!
στο επομενο θα στειλω συγουρα πραγματακια... τωρα δεν προλαβαινω με τιποτα παιδια, sory...

bunny
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457489:Διαβαζοντας Πολιτικη Δικονομια, σε στιγμες υπερτατης βαρεμαρας, προεκυψε ο κος. Σκιτσος. Και αφου τον σκιτσαρα, τον εβγαλα φωτο με το κινητο μου, και του εβγαλα τα ματια στην επεξεργασια(ενω θα επρεπε να διαβαζω για την εξεταστικη)
Δε βαριεμαι ποτε να ζωγραφιζω αν και προτιμω να σκιτσαρωενα μικρο παραδειγμα. Το βαψιμο λιγο μου τη σπαει στο χερι γιατι αν γινει λαθος χιτλεριαζομαι αλλα το photoshop με εσωσε!
To καρβουνο οντως εχει δυσκολια αφου χαλαει ευκολα αν δεν προσεξεις αλλα μ αρεσει πολυ ειδικα αν θελω να κανω βροχερο τοπιο,και μετα κλασικα, ψεκαζω με λακ να σταθεροποιηθει!
Α κι ενα οικολογικο![]()
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457696:Αααα! Σε παρακαλω πολυ! Δεν ειναι καλαμαρι!Ειναι ο κυριος Σκιτσος και πρεπει να του φερεσαι με σεβασμο!
Να ανεβασω και εγω κατι δικα μου σοβαρα σκιτσακια![]()
Κορίτσια είναι τέλεια!Και μια τοιχογραφια απο το δωματιο μου για του λογου το αληθες![]()
Έχω μείνει
Λοιπόν,μπαίνω στο θέμα: από το θρανίο μου(δεν ειμαι και πολύ καλή...
)
τα εχω κανει με μολυβι,απλά τα έχω επεξεργαστεί καθώς φαίνεται

Το θρανίο της Νίνας

και το θρανίο του Νίκου

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι είδες; Κούκλα το 'χει κάνει!Τέλειο το θρανίο της Νίνας![]()

Του Νίκου καλά που δε φαίνεται τί γράφει

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
ΣωστήηηΠαντα μου αρεσαν τα θρανια με...αποψη! Και μισουσα να με βαζουν να τα σβηνω. Λενε ντροπη!Βανδαλοι! Μ@λ@κιες εμενα μ αρεσει, στο φιναλε ολη μερα εκει εισαι γιατι να μην το κανεις του γουστου σου;![]()
Θυμάμαι τα περισινά θρανία στην αίθουσα της μουσικής...
Στο δικό μου είχαν γράψει ''καφενείο ο μουσικός'' και είχε και μενού από κάτω!

Αλλά τα πέταξαν και έβαλαν καινούρια γιατί δεν καθάριζαν
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε, καλα εκαναν, να εχουν χωρο οι επομενοι να κανουν αλλαΣωστήηηΘυμάμαι τα περισινά θρανία στην αίθουσα της μουσικής...
Στο δικό μου είχαν γράψει ''καφενείο ο μουσικός'' και είχε και μενού από κάτω!
Αλλά τα πέταξαν και έβαλαν καινούρια γιατί δεν καθάριζαν
![]()

Αλλα θα ηταν ωραια μια εκθεση με θρανια που εχουν σχεδιαστει απο μαθητες τις ωρες της βαρεμαρας!

bunny
Περιβόητο μέλος
Τώρα που το λέτε...Ε, καλα εκαναν, να εχουν χωρο οι επομενοι να κανουν αλλα
Αλλα θα ηταν ωραια μια εκθεση με θρανια που εχουν σχεδιαστει απο μαθητες τις ωρες της βαρεμαρας!![]()
Θα το προτείνω,αν και δεν το βλέπω
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη πέρνει και όρκοΤου Νίκου καλά που δε φαίνεται τί γράφει![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Πλακα κάνεις!Μη πέρνει και όρκο![]()

Δεν πειράζει,υγεία πάνω απ' όλα
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τελεια ιδεα! Εγω το δικο μου το ειχα κανει εργο τεχνης!Μες στα χρωματα,στις ζωγραφιες,ειχα κανει ολοκληρο πινακα!Και με κραζαν οι καθηγητες!Ε, καλα εκαναν, να εχουν χωρο οι επομενοι να κανουν αλλα
Αλλα θα ηταν ωραια μια εκθεση με θρανια που εχουν σχεδιαστει απο μαθητες τις ωρες της βαρεμαρας!![]()
Αυτο ποτε δεν το καταλαβα!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια απο τα ιδια! Το κλασικο"σπιτι σου θα κατεστρεφες το γραφειο σου;" και παντα απαντουσα το ιδιο"Σπιτι με ρωτανε τη γνωμη μου και μου αρεσει το γραφειο μου.Εδω μου πετατε μια ταβλα πρασινη του εμετου αρα κατι πρεπει να κανω να την αντεχω τοσες ωρες"Τελεια ιδεα! Εγω το δικο μου το ειχα κανει εργο τεχνης!Μες στα χρωματα,στις ζωγραφιες,ειχα κανει ολοκληρο πινακα!Και με κραζαν οι καθηγητες!Αυτο ποτε δεν το καταλαβα!
![]()

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
εξυπνο!!!!!!!!Μια απο τα ιδια! Το κλασικο"σπιτι σου θα κατεστρεφες το γραφειο σου;" και παντα απαντουσα το ιδιο"Σπιτι με ρωτανε τη γνωμη μου και μου αρεσει το γραφειο μου.Εδω μου πετατε μια ταβλα πρασινη του εμετου αρα κατι πρεπει να κανω να την αντεχω τοσες ωρες"![]()

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρέπει να τις δείξω στον Τζουμέρη![]()

συκρινετε τα εργα σας

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα και βέβαια τα δικά μου είναι πιο ωραίασυκρινετε τα εργα σας
![]()

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
τι τελείο !!!!Να κάτι που κάνω κι εγώ στον υπολογιστή όταν βαριέμαι ΠΑΡΑ πολύ!!!
![]()

Το βαλα και στο avatar για κάποια περίοδο αλλά το έβγαλα χτες..τι τελείο !!!!![]()
Θα κάνω κι άλλα. Τι τέλειο καλέ σαν να του στράβωσε κάποιος τη μέση είναι!! 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool