Ζωγραφιές... της βαρεμάρας!

αχχ..τι ωραια που ειναι ολα !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειμαι συγουρη για το τι format πρεπει να τα σωζω... για να βγει βιβλιαρακι στο τελος... θελω να φτιαξω διαφορα συμβουλευτικα για νεους γατο-σκυλο-γονεις, για γουνες, χορτοφαγια κλπ που θα τα διαμοιρασω στον κοσμο free...(οχι εγω προσωπικα!)αλλα θελει δουλεια ακομη!!!(ασχετο-αν ειχα ετοιμασει θα εστελνα για το μπαζαρ του mycat!!!)
ωραια ιδεα θα ηταν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραια ιδεα θα ηταν!

στο επομενο θα στειλω συγουρα πραγματακια... τωρα δεν προλαβαινω με τιποτα παιδια, sory...:(

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457489:
Διαβαζοντας Πολιτικη Δικονομια, σε στιγμες υπερτατης βαρεμαρας, προεκυψε ο κος. Σκιτσος. Και αφου τον σκιτσαρα, τον εβγαλα φωτο με το κινητο μου, και του εβγαλα τα ματια στην επεξεργασια :rolleyes: (ενω θα επρεπε να διαβαζω για την εξεταστικη)

Δε βαριεμαι ποτε να ζωγραφιζω αν και προτιμω να σκιτσαρω:) ενα μικρο παραδειγμα. Το βαψιμο λιγο μου τη σπαει στο χερι γιατι αν γινει λαθος χιτλεριαζομαι αλλα το photoshop με εσωσε!

To καρβουνο οντως εχει δυσκολια αφου χαλαει ευκολα αν δεν προσεξεις αλλα μ αρεσει πολυ ειδικα αν θελω να κανω βροχερο τοπιο,και μετα κλασικα, ψεκαζω με λακ να σταθεροποιηθει!
Α κι ενα οικολογικο:D

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457696:
Αααα! Σε παρακαλω πολυ! Δεν ειναι καλαμαρι! :mad:Ειναι ο κυριος Σκιτσος και πρεπει να του φερεσαι με σεβασμο! :mad:
:lol:

Να ανεβασω και εγω κατι δικα μου σοβαρα σκιτσακια :redface:

Και μια τοιχογραφια απο το δωματιο μου για του λογου το αληθες :D
Κορίτσια είναι τέλεια!:up: Έχω μείνει:rolleyes:

Λοιπόν,μπαίνω στο θέμα: από το θρανίο μου(δεν ειμαι και πολύ καλή...:redface:)
saphira.jpg

inferno.jpg

yoyo.jpg

τα εχω κανει με μολυβι,απλά τα έχω επεξεργαστεί καθώς φαίνεται;)

Το θρανίο της Νίνας:P

DSC01122.jpg

DSC01123.jpg

και το θρανίο του Νίκου:P
DSC01124.jpg

Τέλειο το θρανίο της Νίνας:up:

Τέλειο το θρανίο της Νίνας:up:
Ναι είδες; Κούκλα το 'χει κάνει!:lol:

Του Νίκου καλά που δε φαίνεται τί γράφει:P:lol:

Παντα μου αρεσαν τα θρανια με...αποψη! Και μισουσα να με βαζουν να τα σβηνω. Λενε ντροπη!Βανδαλοι! Μ@λ@κιες εμενα μ αρεσει, στο φιναλε ολη μερα εκει εισαι γιατι να μην το κανεις του γουστου σου;:D

Παντα μου αρεσαν τα θρανια με...αποψη! Και μισουσα να με βαζουν να τα σβηνω. Λενε ντροπη!Βανδαλοι! Μ@λ@κιες εμενα μ αρεσει, στο φιναλε ολη μερα εκει εισαι γιατι να μην το κανεις του γουστου σου;:D
Σωστήηη:up: Θυμάμαι τα περισινά θρανία στην αίθουσα της μουσικής...:rolleyes: Στο δικό μου είχαν γράψει ''καφενείο ο μουσικός'' και είχε και μενού από κάτω!:lol::lol::up: Αλλά τα πέταξαν και έβαλαν καινούρια γιατί δεν καθάριζαν:P

Σωστήηη:up: Θυμάμαι τα περισινά θρανία στην αίθουσα της μουσικής...:rolleyes: Στο δικό μου είχαν γράψει ''καφενείο ο μουσικός'' και είχε και μενού από κάτω!:lol::lol::up: Αλλά τα πέταξαν και έβαλαν καινούρια γιατί δεν καθάριζαν:P
Ε, καλα εκαναν, να εχουν χωρο οι επομενοι να κανουν αλλα:lol:
Αλλα θα ηταν ωραια μια εκθεση με θρανια που εχουν σχεδιαστει απο μαθητες τις ωρες της βαρεμαρας!:hmm:

Αλλα θα ηταν ωραια μια εκθεση με θρανια που εχουν σχεδιαστει απο μαθητες τις ωρες της βαρεμαρας!:hmm:
Τώρα που το λέτε...:hmm: Θα το προτείνω,αν και δεν το βλέπω:)

Του Νίκου καλά που δε φαίνεται τί γράφει:P:lol:
Μη πέρνει και όρκο:rolleyes::P

Τελεια ιδεα! Εγω το δικο μου το ειχα κανει εργο τεχνης!Μες στα χρωματα,στις ζωγραφιες,ειχα κανει ολοκληρο πινακα!Και με κραζαν οι καθηγητες!:mad:Αυτο ποτε δεν το καταλαβα!:mad:

Τελεια ιδεα! Εγω το δικο μου το ειχα κανει εργο τεχνης!Μες στα χρωματα,στις ζωγραφιες,ειχα κανει ολοκληρο πινακα!Και με κραζαν οι καθηγητες!:mad:Αυτο ποτε δεν το καταλαβα!:mad:
Μια απο τα ιδια! Το κλασικο"σπιτι σου θα κατεστρεφες το γραφειο σου;" και παντα απαντουσα το ιδιο"Σπιτι με ρωτανε τη γνωμη μου και μου αρεσει το γραφειο μου.Εδω μου πετατε μια ταβλα πρασινη του εμετου αρα κατι πρεπει να κανω να την αντεχω τοσες ωρες":P

Μια απο τα ιδια! Το κλασικο"σπιτι σου θα κατεστρεφες το γραφειο σου;" και παντα απαντουσα το ιδιο"Σπιτι με ρωτανε τη γνωμη μου και μου αρεσει το γραφειο μου.Εδω μου πετατε μια ταβλα πρασινη του εμετου αρα κατι πρεπει να κανω να την αντεχω τοσες ωρες":P
εξυπνο!!!!!!!!:up::up::up:

Να κάτι που κάνω κι εγώ στον υπολογιστή όταν βαριέμαι ΠΑΡΑ πολύ!!! :lol::lol::lol:

attachment.php

Συνημμένα

• GetAttachment.aspx.jpgC.jpg
    GetAttachment.aspx.jpgC.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 46
Να κάτι που κάνω κι εγώ στον υπολογιστή όταν βαριέμαι ΠΑΡΑ πολύ!!! :lol::lol::lol:

attachment.php
τι τελείο !!!!:up::up::up:

τι τελείο !!!!:up::up::up:
Το βαλα και στο avatar για κάποια περίοδο αλλά το έβγαλα χτες.. :lol: Θα κάνω κι άλλα. Τι τέλειο καλέ σαν να του στράβωσε κάποιος τη μέση είναι!! :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back