ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ !!!!
Με αφορμη καποια γεγονοτα.......το οτι δηλαδη εψαχνα δυο μηνες να βρω ενα γατο αστειρωτο,και δεν μου εδινε κανεις,λογο του οτι οι "φιλοζωικες" οργανωσεις προσπαθουνε να πεισουν τον κοσμο,πως αν αγαπας τις γατες πρεπει να τις στειρωνεις,(οπως και με τα σκυλια).
Το οτι ενας φιλος μαλιστα, που ειχε ενα γατο αστειρωτο,δεχοτανε συνεχως τα πυρα απο μια "φιλοζωη" φιλη του,να στειρωση το ζωο,τελικα υστερα απο αρεκτη πιεση ο φιλος μου,πειστικε και αποφασισε να στειρωση το γατο,με αποτελεσμα ο γατος να αρωστησει βαρια,μιας και η εγχειρηση(το εκοψαν τους ορχεις,και μετα λετε οτι αυτο δεν ειναι ασκηση βιας,εχουν και τα ζωα διακιωματα)δεν πετυχε 100%,ο καημενος ο γατος τωρα ειναι σε αθλια κατασταση,τον εχουνε με ορο,δεν μπορει να φαει τιποτα,τα ξερναει ολα,και ο κτηνιατρος ειπε οτι ο γατος θα ειναι για παντα ετσι...τραγικο το ειδα το ζωακι απο κοντα πως το καταντησανε,κριμα...
Ποσα λεφτα καθημνερινα κερδιζουν καποιοι μεσα απο τις στειρωσεις κ.λ.π....
Το οτι οι ακτιβιστες των "φιλοζωικων " οργανωσεων βρηκανε στο φιλοπαπου πριν λιγες μερες μια αδεσποτη σκυλα εγκυος,και μπροστα στα ματια του κοσμου,την ξεκοιλιασαν στεγνα για να μην γενηση,και για να την στειρωσουνε,ελεος!!!! γιατι τοσο φανατισμος υπερ της υποχρεωτικης στειρωσης? ε? γατι? δολοφονοι,αφανιστες τους ειδους,που μας λετε κιολας οτι εμεις που δεν θελουμε να τα στειρωνουμε ,δεν τα αγαπαμε,ντροπη,αισχος,λιγο συνηδειση παρακαλω κυριοι!!!!
Ειναι χρεος μας να προστατευσουμε τα ζωα απο τις εγκληματικες ¨φιλοζωικες" οργανωσεις,οι ακτιβιστες εχουν βαλει σκοπο να αφανισουν το ειδος,τα αδεσποτα ζωα κυνδινευουν προς εξαφανιση,μολις προσφατα στις αρχες φεβρουαριου ψηφιστικε νομος που θεσπιζει την υποχρεωτικη στειρωση οσον αδεσποτων πιανονται απο τους ακτιβιστες "φιλοζωους"...ευτιχως ομως ο νομος ακομα δεν υποχρεωνει την στειρωση για τα δεσποζομενα οικοσιτα ζωα.Οι φιλοζωικες ομως στοχευουν να μαζεψουνε υπογραφες για να θεσπισουν νομο που θα υποχρεωνει,και τα δεσποζομενα οικοσιτα ζωα να στειρωνονται υποχρεωτικα!!!
Με ποιο δικαιωμα "κυριοι" θα με υποχρεωσετε να στειρωσω το ζωο που εχω?με ποιο δικαιωμα γενικοτερα στειρωνετε τα ζωα?νομιζετε πως μπορειτε να επεμβενετε στη φυση με αυτο το τροπο? αφηστε την διατροφικη αλυσιδα ελευθερη,μην σπατε αλλους κρικους,η ισοροποια του οικοσυστηματος κλονιζετε,με αυτη την κινηση διαταρασετε την αρμονια και την ισοροποια του οικοσυστηματος,αφησετε ελευθερα τα ζωα να ζησουν παρακαλω,οπως η αλανθαστη φυση οριζει,το οτι εχουμε μεσα μας την θεικη σπιθα,αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε θεοι,το μεγαλο λαθος των αθρωπινων οντων,που εσφαλμενα ονομαζονται ανθρωποι,καθως κι εμεις ζωα ειμαστε,με τη μονη διαφορα οτι ειμαστε διανοητικα ζωα.
Υπαρχουν νομοι που διεπουν το συμπαν,υπαρχει καρμα κυριοι,ας μην το ξεχναμε αυτο,η στειρωση στα ζωα δημιουργη αιτιες που προκαλουν αμεσα οπως και μακροπροθεσμα αποτελσματα,και μαλιστα αρνητικα,για ολους μας...
Εχω ταξιδεψει στην Ινδια δυο φορες,συνολικα εζησα δυο μηνες σε αυτη τη χωρα,ειδα ελεφαντες,αγελαδες,χιμπατζιδες.τιγρεις,καμηλες,σκυλους,ανθρωπους,και ενα σωρο αλλα ζωα να συμβιωνουν μαζι σε μια κοινωνια σαν μια μεγαλη οικογενεια,εκπληκτικο...ελειπε ομως ενα ζωο,γυρισα ενα σωρο περιοχες,και δεν ειδα ουτε μια γατα,χωρις υπερβολες δεν υπηρχε αδεσποτη γατα ουτε για δειγμα,και απο ποντικια,αρουραιους,και κατσαριδες στην Ινδια υπερπληθυσμος...ξερεται γιατι???
Γιατι στην Ινδια εδω και καμποσα χρονια οι φιλοζωικες θεσπισανε δια νομου ,υποχρεωτικη τη στειρωση των γατων,και πλεον μονο ρατσας μπορεις να βρεις,και να αγορασεις βεβαια με καμποσα λεφτα,ναι κυριοι εχουνε γινει ειδος πολυτελειας για τους πλουσιους οι γατες...
Ετσι ενδεχεται να καταντησουμε και στην Ελλαδα με τη φορα που εχουνε παρει οι "φιλοζωικες",θα αφανισουν το ειδος ...
"Πιξαμε στις γατες" ελεγε ενας απο μια "φιλοζωικη,"εχω βαρεθει να βλεπω πατημενα ζωα στους δρομους" ελεγε μια αλλη απο μια "φιλοζωικη"....
Αυτο το λετε αγαπη? δηλαδη για να μην τα πατησουνε τα αυτοκινητα,και για να μην τα φωλιασουνε καποιοι απανθρωποι,ας τα προστατευσουμε με το να τα εξαφανισουμε εμεις μια καλη,επειδη τα αγαπαμε,για το καλο τους τα στειρωνουμε...για ποια αγαπη μιλατε κυριοι?σιγουρα το κατωτερο συναισθηματικο κεντρο λειτουργει ετσι,δηλαδη του εγωισμου η αγαπη...αυτου του ειδους η αγαπη ομως εχει καταστρεψει τον κοσμο...
Δεν ειναι λυση η στειρωση,δεν προστατευεις τα ζωα,με το αφανιζεις τον πληθυσμο τους με αυτο το τροπο...
Κανονικα τα αδεσποτα δεν θα επρεπε καν να τα ταιζουμε,ας αφησουμε την διατροφικη αλυσιδα της φυσης να κανει ελευθερα τη δουλεια της,ας μην φορτωνουμε με ακομα βαρυτερο καρμα τις ψυχες μας.
Λενε στις "φιλοζ¨ωικες" ¨Αμα δεν στειρωσεις το γατο σου,αυτος οταν θα αρχισει ο οιστρος του,και θα θελει να κανει σεξ,με καποια θυλικη γατα,ο γατος θα σε παρατησει και θα παει να ζησει με αυτην,ενω αμα στειρωσεις το γατο σου,αυτος θα μεινει για παντα μαζι σου(αυτο δεν ειναι απολυτο,αν πραγματικα δωσεις αγαπη και στοργη στο ζωο σου,αυτο ακομα κι αν βρει αλλη γατα,θα ερχεται σπιτη,για τα χαδια και το φαγητο)...αυτο εσεις το λετε αγαπη? γιατι δηλαδη ο γατος να μην κανει σεξ?τα γατια λενε στις "φιλοζωικες" οτι δεν ευχαριστιουντε το σεξ,αντιθετος μαλιστα ειναι βασανιστικο για τα γατια,γιαυτο φωναζουν λεει και βγαζουν κραυγες οταν το κανουν...ε! αυτο ειναι γελοιο επιχειρημα,γιατι κι μεις οι ανθρωποι οταν κανουμε σεξ βγαζουμε κραυγες ικανοποιησης,...πως γινεται ενα ζωο να ειναι στειρωμενο και κλεισμενο σε ενα σπιτη,χωρις να κανει σεξ , και να ειναι ευτιχισμενο,δε καταλαβαινω...οταν ενα ζωο ειναι εξω απο το φυσικο του περιβαλον δε μπορει να ειναι ευτιχισμενο...
Τα ζωα κυριοι θελουν την ελευθερια τους,την ανεξαρτησια τους,κι οχι την υποταγη...
Και ποιο ειναι το φυσικο περιβαλον ενος ζωου?ενα ανθρωπινο σπιτη,?η εξω στο δρομο στη φυση?
Αυτο ειναι ενα ερωτημα...σιγουρα δεν ειναι παντως κλεισμενο μεσα σε 4 τοιχους...
Λενε στις "φιλοζωικες" οτι ενας γατος θελει συνεχεια να εχει σεξουαλικη επαφη με θυλικες γατες,κι αυτο θετη σε κυνδινο το ζωο να κολησει ασθενειες,ενταξει δεκτο,αλλα και με εμας τους ανθρωπους ετσι δε γινεται,οταν κανουμε σεξ χωρις προφυλακτικο δεν κυνδινευουμε να κολησουμε νοσηματα? τι θα κανουμε δηλαδη θα στειρωνουμε και τους αδεσποτους ανθρωπους,επειδη αφηνουν ενα σωρο εγκυες γυναικες και ενα σωρο ξωγαμα μωρα?,κι επειδη δε φορανε προφυλακτικο???οι γατες λεει δε μπορουνε να φορεσουνε προφυλακτικο,οποτε τις στειρωνουμε για να τις προστατευσουμε,μα τι λετε τωρα νομιζετε οτι τα ζωα τους αρεσει να τα στειρωνουμε γαι να μην κανουν σεξ?
Λενε στις φιλοζωικες πως οταν στειρωνουμε ενα γατο,αυτος μετα νοιωθει καλυτερα,ποιο ελευθερος και ξαναλαφρος,σαν να του εφυγε ενα βαρος,μα τι λετε τωρα,αμα ερθω εγω και σε στειρωσω δια της βιας,θα νοιωσεις καλυτερα? μην τρελαθουμε κυριοι,μην μας λετε αλλες τετοιες χαζομαρες,δεν υσχειουν αυτα με τιποτα ,η αλιθινη ευτιχια για ενα ζωο ειναι οταν αυτο ειναι ελευθερο,κι οταν μπορει να ενδωσει με τη σεξουαλικη του ενεργεια...
Λενε στις φιλοζωικες οτι οταν ο γατος ερθει σε ηλικια οπου ξεκινα ο οιστρος,αρχιζει και μαρκαρη το σπιτη,αυτο ομως γινεται οταν το ζωο ζει μονο μεσα στο σπιτη,κι οταν δεν εχει καποια γατα θυλικη να εκτονωσει την σεξουαλικη του ενεργεια,αν ομως το ζωο ζει μεσα και εξω απο το σπιτη,τοτε δε μαρκαρει στο σπιτη μεσα αλλα ξοδευει τα σεξουαλικα του υγρα εξω στο δρομο στις θυλικες γατες...αλαλ ακομα κι αν μαρκαρει,ειναι σωστο να στειρωσουμε για αυτο?
Λενε πως οταν ενας γατος ειναι σε οιστρο και ειναι μεσα σε σπιτη συνεχεια βγαζει κραυγες και τα κανει ολα ανω κατω μεσα στο σπιτη,ενταξει ναι λογικο ειναι,αυτος ειναι ο χαρακτηρας του ζωου,κι απο τη στιγμη που αποφασιζεις να βαλεις ενα γατο στο σπιτη σου,τοτε πρεπει να τον σεβαστεις,κι οχι να τον στειρωσεις επειδη φωναζει και μαρακαρει,αν δε μπορεις να συμβιωσεις ετσι μαζι του,τοτε μην παρεις γατο στο σπιτη σου μεσα,απλο ειναι,αν πραγαματικα αγαπας το ζωο και θελεις να ειναι ευτιχισμενο αστο να τρεχει ελευθερο στο δρομο,αυτη ειναι η μοιρα του,ειναι εγωιστικο να θελεις ενα ζωακι στο σπιτη σου,για να ικανοποιεις καποιο κτητικο εγω,που θελει να εχει κι ενα ζωακι μεσα στο σπιτη,ομως στειρωμενο γιατι αλλιως γινεται μπελας,ε οχι ποια, συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι αγαπη που προερχεται απο το ανωτερο συναισθηματικο κεντρο κυριοι...αν εχεις σπιτη με αυλη τοτε ναι,αν εχεις φαρμα η καποιο αγροκτημα τοτε ναι,το ζωο θα ειναι ευτιχισμενο,γιατι θα εχει τα χαδια του μεσα στο σπιτη και τη τροφη,και την ελεθερια του εξω απο αυτο...
Τελος παντων σε αυτο το θεμα,δεν μπορω να υποχρεωσω κανεναν να μην στειρωση το ζωο του,ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει με το ζωο του,ειναι δικη του επιλογη,οπως ειναι και δικη μου επιλογη να εχω ενα ζωο αστειρωτο, χωρις να με υποχρεωνει κανεις με το ζορι να το στειρωσω...ειναι φασιστικο να υποχρεωνεις ενα ιδιοκτητη δεσποζομενο να στειρωση το ζωο..
Λενε στις "φιλοζωικες" οτι οι γατες γενανε δυο φορες το χρονο απο 3 εως και 6 με 7 γατακια,κι αυτο δημιουργει υπερπλυθυσμο του ειδους,"πιξαμε τις γατες" και τετοια....ε οχι κυριοι,εμενα μου αρεσει να βλεπω οσο περισοτερα γατια αδεσποτα στους δρομους γινεται,καθε φορα που βλεπω ενα ζωο στο δρομο,σκυλο,γατα,χαιρομαι ιδιαιτερα,μου φτιαχνουν τη διαθεση,ειναι ψυχουλες που καλως η κακος ζουνε μαζι μας,και ειναι αναποσπαστα μελοι της κοινωνιας μας,ας μην τα υποβαθμιζουμε αλλο στη ζωη τους με στειρωση,ας μην καταδικαζουμε το γενος σε υπεξελιξη,ας τους δωσουμε λιγο παραπανω κυρος,και ας τους συμπεριφερθουμε με σεβασμο,οπως τους αξιζει,κι οχι να τα εξαφανιζουμε,δεν μας κανουν κακο,δεν ειναι επικυνδινα,χαρα ομορφια και αγαπη δινουν στη ζωη μας.
Τα αδεσποτα γατια μαλιστα τρωνε ποντικια,κατσαριδες κλπ,μας προστατευουν απο βρωμερα ζωιφια,τι θα απογινουμε αμα εξαφανιστουν τα αδεσποτα απο την κοινωνια?????
Δεν συμφωνω με τον ελεγχο του πληθυσμου τους μεσο της στειρωσης,ειναι εντελως απανθρωπο,και επικυνδινο για τη δημοσια υγεια!!!
Ειναι χρεος να προστατευσουμε τα ζωα,το οικοσυστημα,και εμας τους ιδιους,μην σπαμε αλλους κρικους απο την αλυσιδα!!!!
Ας τους δωσουμε το δικαιωμα να ζησουν ελευθερα με αξιοπρεπεια,κι οχι καθυποταγμενα με το ετσι θελω!!!
Και για τα ποιο πνευματικα μελοι αυτης του σαιτ παραθετω κειμενο...
Στον σαμανισμο/τοτεμισμο τα ζωα ειναι ιερα,ειναι Δασκαλοι,τα ζωα μας δινουν δυναμη,μας προσφερουν προστασια,μας βοηθουνε να εξελιχτουμε,ανελιχτουμε,και να προχωρισουμε στο πνευματικο μονοπατι και στη ζωη γενικοτερα.Τα ζωα τα φυτα,και γενικα ολη η φυση ειναι ιερη,οπως και μεις οι ανθρωποι,και οφειλουμε να σεβαστουμε το οικοσυστημα το οποιο ζουμε,καθως τα παντα γυρω μας ειναι συνδεδεμενα,κατι σαν ενα πραγμα ολα,κι οταν ενα γενος ζωων ειναι υπο εξαφανισει,τοτε υπο εξαφανισει ειναι και οι ιδιοτητες αυτου του ζωου που ενυπαρχουν μεσα μας εσωτερικα,δηλαδη με λιγα λογια χανουμε καποια δυναμη απο μεσα μας .και εξω μας.. καθε φορα που σκοτωνεται ενα ζωο(και φυτο),οπως επισης κι οταν στειρωνεται ενα ζωο,αυτος που το στειρωνει καταδικαζει σε υπεξελιξη αυτο το ζωο,τοτε ο ιδιος αυτος που κανει αυτη την αποτροπαια πραξη,καταδικαζει τον ιδιο του τον εαυτο(την ψυχη) σε υπεξελιξη,κι ας ειναι κατι που δεν φενεται να εχει αμεσα αρνητικα αποτελεσματα παντα,αυτα θα ερθουν ποιο μακροπροθεσμα...
Υπαρχουν και οι νομοι του καρμα,που λειτουργουνε με αορατους μηχανισμους για να εκπληρωσουν το καθε αποτελεσμα ,σε καθε αιτια που δημιουργουμε,αν ειμασταν ομως διορατικοι, αυτοι οι αορατοι μηχανισμοι θα γινοντουσαν ορατοι...αν ειχαμε την ιδιοτητα να δουμε διορατικα μεσα απο τον κοσμο των αιτιων,θα βλεπαμε την καθε αιτια,τι μελοντικο αποτελεσμα προκαλει,στο αιτιατο πεδιο,το παρελθον το παρον και το μελλον τα βλεπουμε με μια ματια σαν να ειναι ενα...καθως απο την 4η 5η διασταση δεν υπαρχει χρονος,και η θεαση της πραγματικοτητας,μας δειχνει παραλληλους κοσμους,πως ενυπαρχουν μαζι σε μια διασταση...
Γιαυτο μην νομιζεται πως η στειρωση ενος ζωου,οτι δεν θα σας επιφερει αρνητικα αποτελεσματα,αργα η γρηγορα,αναλογα με το πνευματικο επιπεδο του καθενα,τα αποτελεματα θα ερθουνε.(π.χ. ο φιλος μου που στειρωσε το γατο του,ειναι πνευματικα προχωρημενος,γιαυτο και το καρμα του εστειλε τα αρνητικα αποτελεσματα της αιτιας της στειρωσης,αμεσα κι ετσι ο γατος αρωστησε βαρια,για να "τιμωρισει" το φιλο μου,και να του δωσει ενα μαθημα αμεσα)
Το Θεικο σχεδιο,και ποιο συγκεκριμενα το καρμα ,θελει να δωσει ενα μαθημα στην ψυχη του ζωου,οταν αυτο το παταει ενα αμαξι,η οταν αυτο φωλιαζεται απο καποιον,η οταν αυτο κολαει καποιο νοσημα,υστερα απο πολλες σεξουαλικες επαφες....ενδεχεται μεσα στο σωμα του ζωου να ειναι ενσαρκωμενη μια ψυχη που στην προηγουμενη ζωη να ητανε ενσαρκωμενη μεσα σε ανθρωπινο σωμα,κι αυτο για να δωθει ενα μαθημα στην ψυχη αυτη,ετσι ωστε η ψυχη αυτη να βοηθηθει σε τοτοι βαθμο,οπου θα μπορεσει να ανελιχτει στην πνευματικη σκαλα της εξελιξης της ψυχης,θα μπορουσε αυτη η ψυχη να ητανε στην προηγουμενη ζωη,ενας ανθρωπος που φωλιαζε ζωα ...τιποτε δεν ειναι τυχαιο,κι οταν επεμβαινουμε στη φυση με αυτον το τροπο,παιζετε να κανουμε πολυ μεγαλη ζημια,γενικοτερα στις ψυχες μας...
Στον εσωτερισμο ο γατος συμβολιζει τον εσωτερο εαυτο(δεν ειναι τυχαιο οτι μερικες φορες οταν εισχωρω σε βαθυ διαλογισμο,βλεπω μεσα μου ενα γατο να με κοιτα..),αντιπροσωπευει τον τιγρη,ενας μαυρος γατος μαλιστα θα μπορουσε να αντιπροσωπευει ενα τζαγκουαρ στη ζουγκλα της πολης....ο τιγρης ειναι ενα ζωο που δεν κοιματε ποτε,μονο μισοκοιματε,μπορει να τον δει κανεις να εχει κλειστα τα ματια του,και να νομιζεις οτι κοιματε,αλλα τα αυτια τους εχουν κεραιες,και λαμβανουν το παραμικρο,κι αν κανεις οτι πας να περασεις απο διπλα του αυτος θα σε παρει χαμπαρι αμεσως,κι ας το παιζει οτι κοιματε...ετσι ειναι και οι γατες,εκτος κι αν ζουνε σε σπιτη,οπου νοιωθουνε εμπιστοσυνη με το περιβαλον γυρω τους,και ριχνουν τον υπνο του δικαιου.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτες οι ιδιοτητες που εχουν αυτα τα ζωα,μπορουμε να τις εχουμε και εμεις,δηλαδη να συνδεθουμε με το αναλογο ζωο και να λαβουμε τη δυναμη του.
Οσο υπαρχουνε τα γατια στους δρομους,και οι τιγρης και τα τζαγκουαρ στο κοσμο γενικοτερα,τοσο μεσα μας εσωτερικα ο εσωτερος εαυτος θα εχει περισοτερη δυναμη να αφυπνιζεται.Τα γατια εχουν πολυ καλη οραση,ειναι διαρκως συνδεδεμενα με το αστρικο πεδιο,βλεπουν πολλα που εμεις δε βλεπουμε,καθως εμεις βλεπουμε ποιο πολυ μονο αυτα που υπαρχουνε στο φυσικο πεδιο,κιαυτο γιατι δεν εχουμε δουλεψει με τον ευατο μας πνευματικα...
.Εχω ενα μαυρο γατο ,κι εχω παρατηρησει οτι οσο αρχιζω και συνδεομαι μαζι του,σιγα σιγα ολο και περισοτερο εισχωρω βαθυτερα μεσα στο αστρικο πεδιο,δηλαδη με λιγα λογια το ζωο με βοηθαει στο διαλογισμο μου.Εχω παρατηρησει επισης οτι,οταν ξαπλωνω,ο γατος; ερχεται και καθεται εκει οπου το ενεργειακο μου σωμα υστερει απο ενεργεια,και φορτιζει αυτο το σημειο του σωματος ενεργειακα,με την ενεργεια που του λειπει,σε τετοιο βαθμο ωστε να επελθει ισοροποια στο ενεργειακο μου συστημα,Δασκαλος ο γατος...
Σε περιπτωση ομως που ο γατος στειρωθει ,αυτο επιδρα αρνητικα και στο ενεργειακο του συστημακαι τα ζωα εχουν τα τσακρας τους,οπως εμεις οι ανθρωποι,,με αποτελεσμα η θεραπευτικη του ιδιοτητα σαν δασκαλος,να κλονιζεται,δηλαδη δεν μπορει πλεον ο γατος να σε βοηθησει να φερεις την απολυτη ισοροποια στο ενεργειακο σου συστημα,γιατι το ιδιο το γατι υστερα απο τη στειρωση,εχει χασει την αρμονια και την ισοροπια μεσα του,η στειρωση προκαλει δεισαρμονια εσωτερικα ενεργειακα(τσακρας),το ζωο χαζευει...αν δηλαδη εχουμε ενα στειρωμενο γατο μεσα στο σπιτη μας,ειμαστε συνδεδεμενοι με ενα ον που του λειπει η ισοροποια,και που εχει δεισαρμονια,και αυτο επηρεαζει και εμας τους ιδιους αρνητικα,μας καταδικαζει στο να μην μπορουμε να βρουμε την απολυτη ισοροποια μεσα μας,να μην μπορουμε να βρουμε την απολυτη αρμονια μεσα μας,η αιτια της στειρωσης,θα μας κηνηγαει με τα αποτελεσματα της για παντα...εκτος κι αν καταλαβουμε πως αυτο που καναμε ειναι λαθος,και προσπαθησουμε με καθε τροπο να επανορθωσουμε...
Ευχαριστω για το χρονο σας,συγνωμη για τα σκληρα μου λογια.