για εμενα πρεπει να κλεισει η συζητηση και να κλειδωνει και για οσους εχουν αντιθετη αποψη απο την στειρωση.....

δηλαδη τι δεν καταλαβαινουν απο ολα αυτα πραγματικα....

να μην ξαναγραψω υπερ η κατα....

εαν αυτοι νιωθουν τυψεις που τα στειρωσαν η που νιωθουν οτι πρεπει αλλα δεν το κανουν.... δεν θα ειμαστε εμεις που θα λυσουμε τα ψυχολογικα τους γιατι κατι τέτοιο μου φενεται θελουν...

πολλες φορες λεμε οτι καναμε λαθος για να μας πει καποιος οτι δεν εκανες λαθος!!!
οποτε μην ακουσουμε παλι για ανυπόστατα θα εξαφανιστουν οι γατες με την στειρωση... δεν θελουμε αλλες γατες στους δρομους να βασανίζονται...τελος μονο ετσι θα τελιωσουν τα βινετο κακοποίησης , και οι πατημενες γατες....
και θα προσθεσω και εγω να βαζετε προειδοποιηση στα βιντεο γιατι προχτες εκανα ενα ταξιδι οδηγωντας εκνευρισμενος με τον τυπο...
εχω δει αρκετα δεν θελω αλλα σε αυτην την στιγμη της ζωης μου.... αλλα συνιστώ να μπαινουν γιατι πρεπει να ενημερώνονται ολοι απλα με τιτλο προσοχη !!!! οποτε καλα εκανε και το ανεβασε απλα βαζε ειδοποίηση...

(εαν ο τονος φενεται ανεβασμενος ,συγνωμη απλα στο κειμενο δεν μπορω να εκφρασω σωστα τα συνεσθυματα μου εξου και τα χαμογελα

για αποφυγη παρεξήγησης)