Αναρωτιεμαι αν εχεις ασχοληθει καθολου να διαβασεις τα μυνηματα μου...και εκφερεις γνωμη κιολας...
Τα γατια και οι σκυλοι κυριοι/ιες ειναι ζωα που εχουν ανοδικη αλλα και και καθοδικη εξελιξη,δηλαδη οταν μια ψυχη πεφτει απο το ανθρωπινο βασιλειο στο ζωικο,μπορει να παρει σωμα γατου/ας,σκυλου,οπως επισης οταν μια ψυχη απο το ζωικο βασιλειο ανεβαινει για το ανθρωπινο,παλι μπορει να ενσαρκωθει σε σωμα γατου/ας,σκυλου,σκεφτητε λοιπον πως φερεστε στα ζωα γενικοτερα γιατι 8α εχεται την ιδια τυχη στην επομενη σας ενσαρκωση,κι ετσι επεμβενουμε παραβιαζοντας τους νομους της φυσικης εξελιξης,κλεινοντας μητρες καρμικων ενσαρκωσεων,αποσυνδεοντας ψυχες απο το κυκλο των επαναγενησεων,ετσι αψηφιστα εντελως......
Για να σας προστατευσω τα γραφω ολα αυτα,κι εσας και τα ζωα,και αν ειμαι επιθετικος,και συνεχιζω κρατω ενα τονο επιθετικοτητας,ειναι γιατι εδω μεσα μονο εγω κι αλλο ενα ατομΟ ειμαστε κατα της υποχρεωτικης στειρωσης,μονο δυο ατομα εδω μεσα σεβονται τους υπολοιπους ανθρωπους και τα ζωα αληθινα....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ,ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΖΩΑ!!
ΛΕτε οτι δεν με υποχρεωνει κανεις να στειρωσω,μα δεν μου δινει κανεις απο φιλοζωικη γατο αστειρωτο,και καλα δηθεν επειδη δεν ειμαι καταλληλος,κι αυτο επειδη ειμαι κατα της υποχρεωτιΚης στειρωσης...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟς ΚΥΡΙΟΙ/ΕΣ
Ναι ειμαι επιθετικος για να αμυνθω και να διεκδικησω τα δικαιωματα μου,τωρα αμα θελετε εσεςι να στειρωνεται τα ζωα σας,ειναι δικαιαωμα σας,δε σας υποχρεωνω να μην τα στειρωσεται ,γιατι σεβομια το δικαιωμα τους καθενος...κατι που οι "φιλοζωικες "δεν σεβονται ουτε οσιο ουτε ιερο,σατανιστες,αφανιστες των ζωων..