αχ ρε εφη ποσο δικιο εχεις!!!!!
αυτες τις μερες δεν περασα καλα,με κλαματα και φασαριες και εγω και τα παιδια,με το κολονησο μου γαμωτο,που οσο ωραιο και να ναι μ εχει πρηξει μ αυτο το θεμα.πισω απ την πλατη μου με κατηγορουν,οτι εχω γατες και ασχολουμε μ αυτες,οτι παραμελω τα παιδια,οτι το σπιτι μου ειναι μες στη τριχα,πραγματα που δεν ισχυουν για μενα,η πεθερα μου βασικα κι ολο το ...... συναφι γενικως,βαζουν λογια στο νικο,σκοτωνομαστε στην κυριολεξια.μεχρι και διαζυγιο συζητησαμε(τωρα ειμαστε καλα)αλλα περασα μαυρο τριημερο.δε διωχνω για κανεναν τα ζωα μου,δεν τα βγαζω για παντα εξω και τοσο που τα βγαζω ειναι γιατι ειναι πολλα κι ειναι δυσκολο να τα εχω μονιμα μεσα με τη γρινια καθε μερα και με καυγαδες,ομως εδω ειναι το σπιτι τους,η φωλιτσα τους,το αποκουμπι τους και ξερω πως θα ρθει η στραβη μια μερα και καποιο θα χτυπηθει ητε απο φολα,ητε απο αμαξι,αφηστε με ρε κολοβλαχοι να χαρω τα ζωακια μου,τι σας εκανα?απλα τα λυπαμαι,δε θελω να τα βλεπω σκοτωμενα,πεινασμενα,πατημενα,δεν αντεχω να κλαινε αρρωστα,τα αγαπω οπως ενα ορφανο παιδακι,οσο κοντρα κι αν πηγαινει αυτο στην νοοτροπια τους,να ζουν τα ζωα εξω.
συγνωμη αν αντιδρω ετσι,αλλα στην επαρχεια ελαχιστοι τ αγαπουν,την τσεπη τους και το συμφερον τους αγαπουν......δεν ειμαι καλα εχω τα νευρα μου,ειμαι μονη εναντιον ενος νησιου με νοοτροπια ενος αιωνα πριν.
η κουνιαδα μου,μου ειπε:ηξερα μια παλιογυναικα που δεν κοιταγε το σπιτι της,αλλα φροντιζε τα ζωα,ο καημενος ο αντρας της ολη μερα την εδερνε για να στρωσει αλλα αυτη η ατιμη τιποτα.
δεν ειναι ανεκδοτο,μου το πε !!!!!!κι εμεινα μ....κας χαχαχχαχχχα!!!!