ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 16:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #21 05-08-08 16:00 Εγώ να προσθέσω έχει φάει όλο το πλαστικό γύρω γύρω από την βαλίτσα μου και έχει αφήσει το σίδερο. Όσο για το λαπτοπ να μην σας πω. Εγώ γράφω κι αυτός παίρνει φόρα και πηδάει πάνω. Και είναι και καινούριοςςςς γ.....ο. Όσο για το χέρι μου όσο δουλεύω το ποντίκι δεν με αφήνει μου το καταδαγκώνει. Συμβιώνω με ένα τύρανοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 16:04 Η WhiteDrum: #22 05-08-08 16:04 όσο για τα δαγκώματα , σιγά σιγά μαθαίνει και δεν με κατακρεουργεί, ελπίζω όταν μεγαλώσει να μην του έχει γίνει συνήθειο και μείνω κουλή/κουτσή καμια μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 07:19 Η prince έγραψε: #23 06-08-08 07:19 Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές... Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ruko έγραψε: #24 06-08-08 08:41 Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Click για ανάπτυξη... Τελικά, είμαι πολύ τυχερή, γιατί τα καλώδια αφήνουν τα γατιά μου παγερά αδιάφορα. Το μόνο που τους αρέσει να τραβάνε είναι το καλώδιο του mouse, μάλλον επειδή κινείται, οπότε κάθε φορά κάνω αγώνα για να πάρω πίσω το mouse μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #25 06-08-08 09:38 Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #26 06-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές... Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε... Click για ανάπτυξη... Γέλασα με την ψυχή μου!!! Εγώ έχω ένα ψευτοράφι και τα έχω στερεώσει με σελοτειπ όλα!!Στον απέναντι τοίχο που έχω το ρούτερ τα έχω βλάει τα καλώδια σε σπιραλ και δεν το έχουν ακουμπήσει ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #27 06-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Click για ανάπτυξη... Ωπ καλή ιδέα...ΠΟΛΥ καλή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η Μυρτω4038: #28 06-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Θα γινω κουραστικη αλλα θα το ξαναπωprince με το γατι σου εχουμε τα ιδια γουστα Και εγω ειμαι φαν της Αγκαθα Κριστυ(εχω ολη την συλλογη των βιβλιων της εκτος απο κανα δυο)καθως και πολλα dvd βασισμενα στα βιβλια της.Κριμα που εισαι εσυ Αθηνα και εγω Θεσ/νικη γιατι θα μπορουσα να σου κανω γατοσιτινγκ στο πριγκιπα και να βλεπω μαζι του τα αγαπημενα μας dvd H Mυρτουλα δεν εχει δειξει καμια προτιμηση ουτε στον Τολκιν ουτε στην Α.Κριστυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η prince έγραψε: #29 06-08-08 14:00 γατοσιτιν... ενδιαφέρον ... αρκεί να μην παραπονεθείς αν σε ξυπνήσεις στις 3 ή στις 4 το πρωί για χάδια γουργουριτά και επιθέσεις αυτοκτονίας στο πρόσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #30 07-08-08 16:40 Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Fotini έγραψε: #31 07-08-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #32 07-08-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ να προσθέσω έχει φάει όλο το πλαστικό γύρω γύρω από την βαλίτσα μου και έχει αφήσει το σίδερο. Όσο για το λαπτοπ να μην σας πω. Εγώ γράφω κι αυτός παίρνει φόρα και πηδάει πάνω. Και είναι και καινούριοςςςς γ.....ο. Όσο για το χέρι μου όσο δουλεύω το ποντίκι δεν με αφήνει μου το καταδαγκώνει. Συμβιώνω με ένα τύρανοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2008 στις 16:04 Η WhiteDrum: #22 05-08-08 16:04 όσο για τα δαγκώματα , σιγά σιγά μαθαίνει και δεν με κατακρεουργεί, ελπίζω όταν μεγαλώσει να μην του έχει γίνει συνήθειο και μείνω κουλή/κουτσή καμια μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 07:19 Η prince έγραψε: #23 06-08-08 07:19 Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές... Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ruko έγραψε: #24 06-08-08 08:41 Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Click για ανάπτυξη... Τελικά, είμαι πολύ τυχερή, γιατί τα καλώδια αφήνουν τα γατιά μου παγερά αδιάφορα. Το μόνο που τους αρέσει να τραβάνε είναι το καλώδιο του mouse, μάλλον επειδή κινείται, οπότε κάθε φορά κάνω αγώνα για να πάρω πίσω το mouse μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #25 06-08-08 09:38 Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #26 06-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές... Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε... Click για ανάπτυξη... Γέλασα με την ψυχή μου!!! Εγώ έχω ένα ψευτοράφι και τα έχω στερεώσει με σελοτειπ όλα!!Στον απέναντι τοίχο που έχω το ρούτερ τα έχω βλάει τα καλώδια σε σπιραλ και δεν το έχουν ακουμπήσει ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #27 06-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Click για ανάπτυξη... Ωπ καλή ιδέα...ΠΟΛΥ καλή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η Μυρτω4038: #28 06-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Θα γινω κουραστικη αλλα θα το ξαναπωprince με το γατι σου εχουμε τα ιδια γουστα Και εγω ειμαι φαν της Αγκαθα Κριστυ(εχω ολη την συλλογη των βιβλιων της εκτος απο κανα δυο)καθως και πολλα dvd βασισμενα στα βιβλια της.Κριμα που εισαι εσυ Αθηνα και εγω Θεσ/νικη γιατι θα μπορουσα να σου κανω γατοσιτινγκ στο πριγκιπα και να βλεπω μαζι του τα αγαπημενα μας dvd H Mυρτουλα δεν εχει δειξει καμια προτιμηση ουτε στον Τολκιν ουτε στην Α.Κριστυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η prince έγραψε: #29 06-08-08 14:00 γατοσιτιν... ενδιαφέρον ... αρκεί να μην παραπονεθείς αν σε ξυπνήσεις στις 3 ή στις 4 το πρωί για χάδια γουργουριτά και επιθέσεις αυτοκτονίας στο πρόσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #30 07-08-08 16:40 Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Fotini έγραψε: #31 07-08-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #32 07-08-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όσο για τα δαγκώματα , σιγά σιγά μαθαίνει και δεν με κατακρεουργεί, ελπίζω όταν μεγαλώσει να μην του έχει γίνει συνήθειο και μείνω κουλή/κουτσή καμια μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 07:19 Η prince έγραψε: #23 06-08-08 07:19 Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές... Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ruko έγραψε: #24 06-08-08 08:41 Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Click για ανάπτυξη... Τελικά, είμαι πολύ τυχερή, γιατί τα καλώδια αφήνουν τα γατιά μου παγερά αδιάφορα. Το μόνο που τους αρέσει να τραβάνε είναι το καλώδιο του mouse, μάλλον επειδή κινείται, οπότε κάθε φορά κάνω αγώνα για να πάρω πίσω το mouse μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #25 06-08-08 09:38 Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #26 06-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές... Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε... Click για ανάπτυξη... Γέλασα με την ψυχή μου!!! Εγώ έχω ένα ψευτοράφι και τα έχω στερεώσει με σελοτειπ όλα!!Στον απέναντι τοίχο που έχω το ρούτερ τα έχω βλάει τα καλώδια σε σπιραλ και δεν το έχουν ακουμπήσει ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #27 06-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Click για ανάπτυξη... Ωπ καλή ιδέα...ΠΟΛΥ καλή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η Μυρτω4038: #28 06-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Θα γινω κουραστικη αλλα θα το ξαναπωprince με το γατι σου εχουμε τα ιδια γουστα Και εγω ειμαι φαν της Αγκαθα Κριστυ(εχω ολη την συλλογη των βιβλιων της εκτος απο κανα δυο)καθως και πολλα dvd βασισμενα στα βιβλια της.Κριμα που εισαι εσυ Αθηνα και εγω Θεσ/νικη γιατι θα μπορουσα να σου κανω γατοσιτινγκ στο πριγκιπα και να βλεπω μαζι του τα αγαπημενα μας dvd H Mυρτουλα δεν εχει δειξει καμια προτιμηση ουτε στον Τολκιν ουτε στην Α.Κριστυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η prince έγραψε: #29 06-08-08 14:00 γατοσιτιν... ενδιαφέρον ... αρκεί να μην παραπονεθείς αν σε ξυπνήσεις στις 3 ή στις 4 το πρωί για χάδια γουργουριτά και επιθέσεις αυτοκτονίας στο πρόσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #30 07-08-08 16:40 Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Fotini έγραψε: #31 07-08-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #32 07-08-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές... Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 08:41 Η ruko έγραψε: #24 06-08-08 08:41 Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Click για ανάπτυξη... Τελικά, είμαι πολύ τυχερή, γιατί τα καλώδια αφήνουν τα γατιά μου παγερά αδιάφορα. Το μόνο που τους αρέσει να τραβάνε είναι το καλώδιο του mouse, μάλλον επειδή κινείται, οπότε κάθε φορά κάνω αγώνα για να πάρω πίσω το mouse μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #25 06-08-08 09:38 Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #26 06-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές... Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε... Click για ανάπτυξη... Γέλασα με την ψυχή μου!!! Εγώ έχω ένα ψευτοράφι και τα έχω στερεώσει με σελοτειπ όλα!!Στον απέναντι τοίχο που έχω το ρούτερ τα έχω βλάει τα καλώδια σε σπιραλ και δεν το έχουν ακουμπήσει ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #27 06-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Click για ανάπτυξη... Ωπ καλή ιδέα...ΠΟΛΥ καλή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η Μυρτω4038: #28 06-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Θα γινω κουραστικη αλλα θα το ξαναπωprince με το γατι σου εχουμε τα ιδια γουστα Και εγω ειμαι φαν της Αγκαθα Κριστυ(εχω ολη την συλλογη των βιβλιων της εκτος απο κανα δυο)καθως και πολλα dvd βασισμενα στα βιβλια της.Κριμα που εισαι εσυ Αθηνα και εγω Θεσ/νικη γιατι θα μπορουσα να σου κανω γατοσιτινγκ στο πριγκιπα και να βλεπω μαζι του τα αγαπημενα μας dvd H Mυρτουλα δεν εχει δειξει καμια προτιμηση ουτε στον Τολκιν ουτε στην Α.Κριστυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η prince έγραψε: #29 06-08-08 14:00 γατοσιτιν... ενδιαφέρον ... αρκεί να μην παραπονεθείς αν σε ξυπνήσεις στις 3 ή στις 4 το πρωί για χάδια γουργουριτά και επιθέσεις αυτοκτονίας στο πρόσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #30 07-08-08 16:40 Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Fotini έγραψε: #31 07-08-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #32 07-08-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Click για ανάπτυξη... Τελικά, είμαι πολύ τυχερή, γιατί τα καλώδια αφήνουν τα γατιά μου παγερά αδιάφορα. Το μόνο που τους αρέσει να τραβάνε είναι το καλώδιο του mouse, μάλλον επειδή κινείται, οπότε κάθε φορά κάνω αγώνα για να πάρω πίσω το mouse μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 09:38 Η moukelis έγραψε: #25 06-08-08 09:38 Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #26 06-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές... Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε... Click για ανάπτυξη... Γέλασα με την ψυχή μου!!! Εγώ έχω ένα ψευτοράφι και τα έχω στερεώσει με σελοτειπ όλα!!Στον απέναντι τοίχο που έχω το ρούτερ τα έχω βλάει τα καλώδια σε σπιραλ και δεν το έχουν ακουμπήσει ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #27 06-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Click για ανάπτυξη... Ωπ καλή ιδέα...ΠΟΛΥ καλή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η Μυρτω4038: #28 06-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Θα γινω κουραστικη αλλα θα το ξαναπωprince με το γατι σου εχουμε τα ιδια γουστα Και εγω ειμαι φαν της Αγκαθα Κριστυ(εχω ολη την συλλογη των βιβλιων της εκτος απο κανα δυο)καθως και πολλα dvd βασισμενα στα βιβλια της.Κριμα που εισαι εσυ Αθηνα και εγω Θεσ/νικη γιατι θα μπορουσα να σου κανω γατοσιτινγκ στο πριγκιπα και να βλεπω μαζι του τα αγαπημενα μας dvd H Mυρτουλα δεν εχει δειξει καμια προτιμηση ουτε στον Τολκιν ουτε στην Α.Κριστυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η prince έγραψε: #29 06-08-08 14:00 γατοσιτιν... ενδιαφέρον ... αρκεί να μην παραπονεθείς αν σε ξυπνήσεις στις 3 ή στις 4 το πρωί για χάδια γουργουριτά και επιθέσεις αυτοκτονίας στο πρόσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #30 07-08-08 16:40 Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Fotini έγραψε: #31 07-08-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #32 07-08-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:39 Η katerina10: #26 06-08-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από prince: Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές... Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε... Click για ανάπτυξη... Γέλασα με την ψυχή μου!!! Εγώ έχω ένα ψευτοράφι και τα έχω στερεώσει με σελοτειπ όλα!!Στον απέναντι τοίχο που έχω το ρούτερ τα έχω βλάει τα καλώδια σε σπιραλ και δεν το έχουν ακουμπήσει ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #27 06-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Click για ανάπτυξη... Ωπ καλή ιδέα...ΠΟΛΥ καλή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η Μυρτω4038: #28 06-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Θα γινω κουραστικη αλλα θα το ξαναπωprince με το γατι σου εχουμε τα ιδια γουστα Και εγω ειμαι φαν της Αγκαθα Κριστυ(εχω ολη την συλλογη των βιβλιων της εκτος απο κανα δυο)καθως και πολλα dvd βασισμενα στα βιβλια της.Κριμα που εισαι εσυ Αθηνα και εγω Θεσ/νικη γιατι θα μπορουσα να σου κανω γατοσιτινγκ στο πριγκιπα και να βλεπω μαζι του τα αγαπημενα μας dvd H Mυρτουλα δεν εχει δειξει καμια προτιμηση ουτε στον Τολκιν ουτε στην Α.Κριστυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η prince έγραψε: #29 06-08-08 14:00 γατοσιτιν... ενδιαφέρον ... αρκεί να μην παραπονεθείς αν σε ξυπνήσεις στις 3 ή στις 4 το πρωί για χάδια γουργουριτά και επιθέσεις αυτοκτονίας στο πρόσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #30 07-08-08 16:40 Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Fotini έγραψε: #31 07-08-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #32 07-08-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές... Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε... Click για ανάπτυξη... Γέλασα με την ψυχή μου!!! Εγώ έχω ένα ψευτοράφι και τα έχω στερεώσει με σελοτειπ όλα!!Στον απέναντι τοίχο που έχω το ρούτερ τα έχω βλάει τα καλώδια σε σπιραλ και δεν το έχουν ακουμπήσει ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #27 06-08-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Click για ανάπτυξη... Ωπ καλή ιδέα...ΠΟΛΥ καλή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η Μυρτω4038: #28 06-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Θα γινω κουραστικη αλλα θα το ξαναπωprince με το γατι σου εχουμε τα ιδια γουστα Και εγω ειμαι φαν της Αγκαθα Κριστυ(εχω ολη την συλλογη των βιβλιων της εκτος απο κανα δυο)καθως και πολλα dvd βασισμενα στα βιβλια της.Κριμα που εισαι εσυ Αθηνα και εγω Θεσ/νικη γιατι θα μπορουσα να σου κανω γατοσιτινγκ στο πριγκιπα και να βλεπω μαζι του τα αγαπημενα μας dvd H Mυρτουλα δεν εχει δειξει καμια προτιμηση ουτε στον Τολκιν ουτε στην Α.Κριστυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η prince έγραψε: #29 06-08-08 14:00 γατοσιτιν... ενδιαφέρον ... αρκεί να μην παραπονεθείς αν σε ξυπνήσεις στις 3 ή στις 4 το πρωί για χάδια γουργουριτά και επιθέσεις αυτοκτονίας στο πρόσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #30 07-08-08 16:40 Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Fotini έγραψε: #31 07-08-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #32 07-08-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...) Click για ανάπτυξη... Ωπ καλή ιδέα...ΠΟΛΥ καλή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η Μυρτω4038: #28 06-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Θα γινω κουραστικη αλλα θα το ξαναπωprince με το γατι σου εχουμε τα ιδια γουστα Και εγω ειμαι φαν της Αγκαθα Κριστυ(εχω ολη την συλλογη των βιβλιων της εκτος απο κανα δυο)καθως και πολλα dvd βασισμενα στα βιβλια της.Κριμα που εισαι εσυ Αθηνα και εγω Θεσ/νικη γιατι θα μπορουσα να σου κανω γατοσιτινγκ στο πριγκιπα και να βλεπω μαζι του τα αγαπημενα μας dvd H Mυρτουλα δεν εχει δειξει καμια προτιμηση ουτε στον Τολκιν ουτε στην Α.Κριστυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η prince έγραψε: #29 06-08-08 14:00 γατοσιτιν... ενδιαφέρον ... αρκεί να μην παραπονεθείς αν σε ξυπνήσεις στις 3 ή στις 4 το πρωί για χάδια γουργουριτά και επιθέσεις αυτοκτονίας στο πρόσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #30 07-08-08 16:40 Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Fotini έγραψε: #31 07-08-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #32 07-08-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι... Θα γινω κουραστικη αλλα θα το ξαναπωprince με το γατι σου εχουμε τα ιδια γουστα Και εγω ειμαι φαν της Αγκαθα Κριστυ(εχω ολη την συλλογη των βιβλιων της εκτος απο κανα δυο)καθως και πολλα dvd βασισμενα στα βιβλια της.Κριμα που εισαι εσυ Αθηνα και εγω Θεσ/νικη γιατι θα μπορουσα να σου κανω γατοσιτινγκ στο πριγκιπα και να βλεπω μαζι του τα αγαπημενα μας dvd H Mυρτουλα δεν εχει δειξει καμια προτιμηση ουτε στον Τολκιν ουτε στην Α.Κριστυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η prince έγραψε: #29 06-08-08 14:00 γατοσιτιν... ενδιαφέρον ... αρκεί να μην παραπονεθείς αν σε ξυπνήσεις στις 3 ή στις 4 το πρωί για χάδια γουργουριτά και επιθέσεις αυτοκτονίας στο πρόσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #30 07-08-08 16:40 Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Fotini έγραψε: #31 07-08-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #32 07-08-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γατοσιτιν... ενδιαφέρον ... αρκεί να μην παραπονεθείς αν σε ξυπνήσεις στις 3 ή στις 4 το πρωί για χάδια γουργουριτά και επιθέσεις αυτοκτονίας στο πρόσωπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #30 07-08-08 16:40 Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Fotini έγραψε: #31 07-08-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #32 07-08-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Fotini έγραψε: #31 07-08-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #32 07-08-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια: https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm Click για ανάπτυξη... Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:45 Η moukelis έγραψε: #32 07-08-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου Θα το εφαρμόσω! Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:47 Η Fotini έγραψε: #33 07-08-08 16:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι; Click για ανάπτυξη... Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 16:49 Η moukelis έγραψε: #34 07-08-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 18:49 Η WhiteDrum: #35 08-08-08 18:49 το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.