ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι...
Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε...
ruko
Διάσημο μέλος
Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι...

Τελικά, είμαι πολύ τυχερή, γιατί τα καλώδια αφήνουν τα γατιά μου παγερά αδιάφορα. Το μόνο που τους αρέσει να τραβάνε είναι το καλώδιο του mouse, μάλλον επειδή κινείται, οπότε κάθε φορά κάνω αγώνα για να πάρω πίσω το mouse μου.

moukelis
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές...
Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι...
Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε...

Γέλασα με την ψυχή μου!!!Εγώ έχω ένα ψευτοράφι και τα έχω στερεώσει με σελοτειπ όλα!!

Στον απέναντι τοίχο που έχω το ρούτερ τα έχω βλάει τα καλώδια σε σπιραλ και δεν το έχουν ακουμπήσει ΠΟΤΕ!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ωπ καλή ιδέα...ΠΟΛΥ καλή!!!Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...)

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα γινω κουραστικη αλλα θα το ξαναπωprince με το γατι σου εχουμε τα ιδια γουστα
Και εγω ειμαι φαν της Αγκαθα Κριστυ(εχω ολη την συλλογη των βιβλιων της εκτος απο κανα δυο)καθως και πολλα dvd
βασισμενα στα βιβλια της.Κριμα που εισαι εσυ Αθηνα και εγω Θεσ/νικη
γιατι θα μπορουσα να σου κανω γατοσιτινγκ στο πριγκιπα και να βλεπω μαζι του τα αγαπημενα μας dvdH Mυρτουλα δεν εχει δειξει καμια προτιμηση ουτε στον Τολκιν ουτε στην Α.Κριστυ
![]()
prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm
Fotini
Διάσημο μέλος
Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια:
https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm
Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου
Θα το εφαρμόσω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίουΘα το εφαρμόσω!
Πόσο είναι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;Πόσο είναι;
Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα

Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω...Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμαΕίναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ
![]()

WhiteDrum
Διάσημο μέλος
στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool