Ηλεκτροπληξία θα πάθει καμιά μέρα...

Εγώ να προσθέσω έχει φάει όλο το πλαστικό γύρω γύρω από την βαλίτσα μου και έχει αφήσει το σίδερο. Όσο για το λαπτοπ να μην σας πω. Εγώ γράφω κι αυτός παίρνει φόρα και πηδάει πάνω. Και είναι και καινούριοςςςς γ.....ο. Όσο για το χέρι μου όσο δουλεύω το ποντίκι δεν με αφήνει μου το καταδαγκώνει. Συμβιώνω με ένα τύρανοοοοο:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όσο για τα δαγκώματα , σιγά σιγά μαθαίνει και δεν με κατακρεουργεί, ελπίζω όταν μεγαλώσει να μην του έχει γίνει συνήθειο και μείνω κουλή/κουτσή καμια μερα:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές...

Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι...

Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε...

Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικά, είμαι πολύ τυχερή, γιατί τα καλώδια αφήνουν τα γατιά μου παγερά αδιάφορα. Το μόνο που τους αρέσει να τραβάνε είναι το καλώδιο του mouse, μάλλον επειδή κινείται, οπότε κάθε φορά κάνω αγώνα για να πάρω πίσω το mouse μου.:P

Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...:lol:)

Θυμάστε τη διαφήμιση για την μπεσαμέλ που έλεγε "Τώρα τις κατσαρόλες.. Κρεμάστε τες ψηλά"; Ε κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και μεις με ηλεκτρικές συσκευές...

Το πρώτο μέρος της τριλογίας μου χάλασε δυστηχώς.... Και δεν του άρεσε. Τα dvd του Poirot τα προτημάει. Στρώνεται μπροστά στην τηλεώραση όποτε βάζω.... και όταν βλέπει το πουαρώ κάνει κχχχχχχχχχ... Τον ενοχλεί το μουστάκι...

Στο γραφείο μου πάντως έχω βιδώσει τα πολύμπριζα κάτω απο το γραφείο ανάποδα (για να γλιτώσει κανα καλώδειο) και τα σταθερά καλώδια τα έχω καρφωμένα από κάτω με καρφάκι και εκείνο το πλαστικούλι δεν θυμαμαι πως το λένε...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Γέλασα με την ψυχή μου!!!

Εγώ έχω ένα ψευτοράφι και τα έχω στερεώσει με σελοτειπ όλα!!:redface::redface:Στον απέναντι τοίχο που έχω το ρούτερ τα έχω βλάει τα καλώδια σε σπιραλ και δεν το έχουν ακουμπήσει ΠΟΤΕ!!!:)

Εμείς στο παλιοτερα που είχαμε τον Έκτορα,είχα ανακαλύψει ότι δεν του άρεσε καθολου το αφρολεξ.Οποτε πήρα απο τα Jumbo αυτον τον σωλήνα απο αφρολέςξ που χρησιμοποιούν σαν σωσίβιο στα παιδάκια,καταλαβατε ποιον λέω ε;Και το άνοιξα μία δίοδο για τα καλώδια κατά μήκος,τα πέρασα μέσα και τέρμα οι δαγκωνιές.Οικονομικότατο,και χρωματιστό,αφήστε που το πλαστικό κάλυμμα καλωδίων του άρεσε να το μασάει.(ναι όλα μου τα γατιά ανώμαλα έιναι,τρέμω τι θα μου βγει η Μόιρα...:lol:)
Ωπ καλή ιδέα...ΠΟΛΥ καλή!!!:hmm:

Θα γινω κουραστικη αλλα θα το ξαναπω:lol:prince με το γατι σου εχουμε τα ιδια γουστα:blink::lol::lol: Και εγω ειμαι φαν της Αγκαθα Κριστυ(εχω ολη την συλλογη των βιβλιων της εκτος απο κανα δυο)καθως και πολλα dvd
βασισμενα στα βιβλια της.Κριμα που εισαι εσυ Αθηνα και εγω Θεσ/νικη
γιατι θα μπορουσα να σου κανω γατοσιτινγκ στο πριγκιπα και να βλεπω μαζι του τα αγαπημενα μας dvd:blink:;):lol::lol: H Mυρτουλα δεν εχει δειξει καμια προτιμηση ουτε στον Τολκιν ουτε στην Α.Κριστυ;):lol::lol:

γατοσιτιν... ενδιαφέρον ... αρκεί να μην παραπονεθείς αν σε ξυπνήσεις στις 3 ή στις 4 το πρωί για χάδια γουργουριτά και επιθέσεις αυτοκτονίας στο πρόσωπο

Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια:
https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm

Άρθρο με πολύ καλές και εύκολες λύσεις για το πρόβλημα με τα καλώδια:
https://cats.about.com/od/catcare/f/catproofwiring.htm

Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου:P Θα το εφαρμόσω!

Μου άρεσε η ιδέα του πλαστικού καλαμακίου:P Θα το εφαρμόσω!
ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;:DΠόσο είναι;

ΝΑι αλλά θέλει τα χοντρά...Και ενδύκνειται περισσότερο για γατάκια που βγάζουν δόντια και γι'αυτο μασουλάνε.Τελικά Φωτεινή το πήρες το...ποτάκι σου ε;:DΠόσο είναι;

Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα:P:lol: Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ:lol:

Μμμ, κατάλαβα, θα βρω από τα χοντρά τότε. Ναι, για το ποτό το θέλω, να του ρουφήξω το αίμα:P:lol: Είναι τεσσάρων, πολύ δροσερό και νόστιμο, μιαμ μιαμ:lol:
Καλέ δε ντρέπεσαι του μωρού;;;Δεν τον έχω δει απο τοτε που ήταν να τον κλεισεις,πάω στις φωτογραφίες σου να απολαυσω...:happy:

το πρόβλημα το δικό μου τελικά το αντιμετώπισα με το να καλύψω τα καλώδια με υφάσματα και τα πολύμπριζα επίσης, δίοτι ήταν η πιο εύκολη και άμεση λύση. ο γατούλης σταμάτησε να κρύβεται πίσω από την κεντρική μονάδα του υπολογιστή και να παρακούει :cool: στεναχωριέμαι να το μαλώνω αλλά δεν κρατάει μούτρα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back