Ημίαιμη Σιάμ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

ναι οντως θα της παει πολυ!!! δειξε μας και φωτο οταν θα γεννηθουν τα μικρακια μπραβο παντως λιγα τετοια ατομα υπαρχουν στις μερες μας κ εγο εχω τωρα 2 γατακια που βρηκα 7 ημερων νιομιζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι ανάμεσα σε : Ακτή, Ηρώ, κλειώ, Χλόη και Φαίδρα! Έχετε να προτείνετε κάποιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητίρια για την κίνηση σου!!!:up:
Ωρες ωρες ευχομαι να εμενα και γω μονη μου σαν τους περισσοτερους φοιτητες μονο και μονο για να μπορω να βοηθαω τα αδεσποτα και ειδικα αυτα τα γλυκυτατα νεογεννητα γατακια που τετοιο καιρο ειναι φισκα οι σκουπιδοτενεκεδες απο αυτα.....
Η γατα ειναι Κ-Α-Ρ-Α-Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Α-Ρ-Α!!!!!
Εγω απο αυτά που είπες προτείνω το Φαιδρα αλλα θα σου προτεινα τα εξης
Ηλέκτρα - (ηλέκτωρ:ο ακτινοβολών ήλιος) η ακτινοβολούσα από χάρη
Aλκηστις - (αλκή+εστία) η χάρη της οικογενείας ( στην κυριολεξία χαρη της οικογένειας:D)

Μα δεν είναι θεά;;;;; :inlove::inlove::inlove:Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την καθaρίσω. Λέτε να δοκιμάσω με υγρά μαντιλάκια κάποια στιγμή;;;;

Κι εμενα μου αρεσει το Ηλεκτρα,θα της ταιριαζει.Προς το παρον Ζωη μην της κανεις τιποτα,δε σε ξερει ακομα και η κατασταση της ειναι δυσκολη,μην τη στρεσσαρεις.

Κι εμενα μου αρεσει το Ηλεκτρα,θα της ταιριαζει.Προς το παρον Ζωη μην της κανεις τιποτα,δε σε ξερει ακομα και η κατασταση της ειναι δυσκολη,μην τη στρεσσαρεις.
Εννοείτε δεν την πιέζω για να μην αγχώνετε. :)Μου κάνει εντύπωση πάντως που όταν αφήνω ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου δεν έχει ουτε καν την περιέργεια να βγει…:blink:

εκατη

Εννοείτε δεν την πιέζω για να μην αγχώνετε. :)Μου κάνει εντύπωση πάντως που όταν αφήνω ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου δεν έχει ουτε καν την περιέργεια να βγει…:blink:

Και το Εκάτη είναι ωραίο όνομα.Δευτερεύουσα Θεότητα θεά της μαγείας

Έχω διχαστεί τρομερά στο θέμα όνομα!!!:P
Η μικρή έχει ηρεμίσει πολύ.:D Αλλά δεν κινητέ ιδιαίτερα έχει ξάπλα και δεν σηκώνετε με τίποτα. :/:

Α το χρυσο μου μονο φοβισμενο ειναι μια χαρα θα τα πατε μονο μη της παιρνεις την τροφη. Μονο που δεν μου φαινεται σιαμ.

Α το χρυσο μου μονο φοβισμενο ειναι μια χαρα θα τα πατε μονο μη της παιρνεις την τροφη. Μονο που δεν μου φαινεται σιαμ.
Θεώρησα ότι είναι ημιαιμη Σιάμ γιατί έχει το χαρακτηριστικό σβήσιμο στα μπαλώματα της και τα γαλάζια μάτια. :hmm:
Τώρα πια δεν μου χιμάει όταν παίρνω την τροφή απλά μου χτυπαει το χέρι με το κεφαλάκι της….:happy:

Καλημέρα! Χρησιμοποιεί την άμμο της!!!:up::up::up: (και το ει άγχος να πω την αλήθεια!) Σκέπφομαι εφόσον λερώνει στην άμμο της και είναι ήσυχη να την μεταφέρω στην κουζίνα, γιατί όταν κάνει μπάνιο ο φίλος μου παθαίνω σοκ εγώ με τον χαμό που κάνει πόσο μάλλον η γάτα….:lol:

DSC00006.JPG

DSC00007.JPG

Δεν της πολύ άρεσε η κουζίνα στην αρχή αλλά μετά οκ.

Σαν μπαλονάκι είναι η κοιλίτσα της!

Αχ μωρε η ψυχουλα...Με εναν πονο.

Κουκλίτσα είναι η μικρή και η κοιλιά της φαίνεται να σκάσει! Μπράβο που την μάζεψες και τη βοηθάς σε μια τόσο δύσκολη στιγμή! Με το καλό τα γατάκια, θα είναι πανέμορφα!:)

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!! Είναι παραπολυ γλυκό πλάσμα! Έχει αρχίσει να ζιταει και χαδάκια! Γουργουρίζει ασταμάτητα!
DSC00008.JPG

DSC00010.JPG

DSC00012.JPG

Μόλις διάβασα το θέμα!!Η γατούλα είναι μία γλύκα!!κ είσαι πολύ τυχερή που θα μπορείς να τη φροντιζεις κ να την προσεχεις..αναμενω λεπτομερειες για τις εξελιξεις....κ παλι να την χαιρεσαι!!!:rolleyes:

φαιδρα φαιδρα της παει πολυ!!οταν αποφασισης πες μας τι ονοματακι τις εβαλες οτι κ να ειναι ειμαι σιγουρη πως θα βρεις το καλυτερο κουκολιτσα μου

Έχω άλλη μια ερώτηση, τις έχω φερει κούτα και την εχει λατρέψει σκεφτομε όμως αντί για πολλά πανιά να τις βάλω πάνα κρεβατιού και ένα υφασματακι για να μην πλένω συνέχεια με τα μωρά. Κάνει???:hmm::hmm::hmm::hmm:

Μολις ειδα το θεμα,μπραβο που μαζεψες την μανουλα απο το δρομο,ειναι πανεμορφη,να σου ζησει κι αυτη και τα μελλοντικα γατουλια της!

Έχω άλλη μια ερώτηση, τις έχω φερει κούτα και την εχει λατρέψει σκεφτομε όμως αντί για πολλά πανιά να τις βάλω πάνα κρεβατιού και ένα υφασματακι για να μην πλένω συνέχεια με τα μωρά. Κάνει???:hmm::hmm::hmm::hmm:

Μέχρι να γεννήσει και να τα καθαρίσει καλύτερα βάλε ένα πανί που θα το πετάξεις.. μιά και έξω.

Μετά βάλε ότι θέλεις, δεν θα βρομίζουν πολύ.:) Η μάνα θα τα κάνει όλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back