adespotakia
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

Ωρες ωρες ευχομαι να εμενα και γω μονη μου σαν τους περισσοτερους φοιτητες μονο και μονο για να μπορω να βοηθαω τα αδεσποτα και ειδικα αυτα τα γλυκυτατα νεογεννητα γατακια που τετοιο καιρο ειναι φισκα οι σκουπιδοτενεκεδες απο αυτα.....
Η γατα ειναι Κ-Α-Ρ-Α-Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Α-Ρ-Α!!!!!
Εγω απο αυτά που είπες προτείνω το Φαιδρα αλλα θα σου προτεινα τα εξης
Ηλέκτρα - (ηλέκτωρ:ο ακτινοβολών ήλιος) η ακτινοβολούσα από χάρη
Aλκηστις - (αλκή+εστία) η χάρη της οικογενείας ( στην κυριολεξία χαρη της οικογένειας
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος

Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την καθaρίσω. Λέτε να δοκιμάσω με υγρά μαντιλάκια κάποια στιγμή;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Εννοείτε δεν την πιέζω για να μην αγχώνετε.Κι εμενα μου αρεσει το Ηλεκτρα,θα της ταιριαζει.Προς το παρον Ζωη μην της κανεις τιποτα,δε σε ξερει ακομα και η κατασταση της ειναι δυσκολη,μην τη στρεσσαρεις.
Μου κάνει εντύπωση πάντως που όταν αφήνω ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου δεν έχει ουτε καν την περιέργεια να βγει…
maria-christina
Νεοφερμένο μέλος
Εννοείτε δεν την πιέζω για να μην αγχώνετε.Μου κάνει εντύπωση πάντως που όταν αφήνω ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου δεν έχει ουτε καν την περιέργεια να βγει…
![]()
Και το Εκάτη είναι ωραίο όνομα.Δευτερεύουσα Θεότητα θεά της μαγείας
indrilgon
Δραστήριο μέλος

Η μικρή έχει ηρεμίσει πολύ.
Αλλά δεν κινητέ ιδιαίτερα έχει ξάπλα και δεν σηκώνετε με τίποτα. 
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Θεώρησα ότι είναι ημιαιμη Σιάμ γιατί έχει το χαρακτηριστικό σβήσιμο στα μπαλώματα της και τα γαλάζια μάτια.Α το χρυσο μου μονο φοβισμενο ειναι μια χαρα θα τα πατε μονο μη της παιρνεις την τροφη. Μονο που δεν μου φαινεται σιαμ.

Τώρα πια δεν μου χιμάει όταν παίρνω την τροφή απλά μου χτυπαει το χέρι με το κεφαλάκι της….

indrilgon
Δραστήριο μέλος

(και το ει άγχος να πω την αλήθεια!) Σκέπφομαι εφόσον λερώνει στην άμμο της και είναι ήσυχη να την μεταφέρω στην κουζίνα, γιατί όταν κάνει μπάνιο ο φίλος μου παθαίνω σοκ εγώ με τον χαμό που κάνει πόσο μάλλον η γάτα….
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Δεν της πολύ άρεσε η κουζίνα στην αρχή αλλά μετά οκ.
Σαν μπαλονάκι είναι η κοιλίτσα της!
moukelis
Επιφανές μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος

indrilgon
Δραστήριο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

adespotakia
Νεοφερμένο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Έχω άλλη μια ερώτηση, τις έχω φερει κούτα και την εχει λατρέψει σκεφτομε όμως αντί για πολλά πανιά να τις βάλω πάνα κρεβατιού και ένα υφασματακι για να μην πλένω συνέχεια με τα μωρά. Κάνει???![]()
Μέχρι να γεννήσει και να τα καθαρίσει καλύτερα βάλε ένα πανί που θα το πετάξεις.. μιά και έξω.
Μετά βάλε ότι θέλεις, δεν θα βρομίζουν πολύ.
Η μάνα θα τα κάνει όλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool