Ημίαιμη Σιάμ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Τελικά από όνομα τις κολισα το Aisha, άκυρο πραγματικά –άρχισα να την φωνάζω έτσι χθες στο άσχετο. Βγήκαμε και συνονόματες (Aisha = Ζωή:P:P:P). Μάλλον θα κρατήσω αυτήν και όχι κάποιο από τα γατάκια…:)
Είναι μοναδικό ζώο πραγματικά και χαίρομαι που βρέθηκε στον δρόμο μου….!:redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον θα κρατήσω αυτήν και όχι κάποιο από τα γατάκια…:)
Είναι μοναδικό ζώο πραγματικά και χαίρομαι που βρέθηκε στον δρόμο μου….!:redface::redface::redface:

Ήμουν σίγουρη, αλλά δεν έλεγα τίποτα...:whistle:
Είναι πράγματι μοναδική γατούλα. Ξέρουμε σε πόσες μέρες θα γεννήσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις διάβασα το θεματάκι και ξετρελάθηκα!! Πολύ όμορφη γατούλα, ίδια με τον Spaikάνθρωπό μου (αν δεν παινέψεις και το παιδί σου....)!!! Συγχαρητήρια σε σένα όμως που την πήρες σπίτι σου και τη φροντίζεις με τόση αγάπη!
Μην ξεχάσεις να μας βάλεις και φωτό των μικρών!!! Εκεί θα λιώσουμε!!!!

Ήμουν σίγουρη, αλλά δεν έλεγα τίποτα...:whistle:
Είναι πράγματι μοναδική γατούλα. Ξέρουμε σε πόσες μέρες θα γεννήσει;
Περιμέναμε για χθες το βράδυ αλλά δε μας ην έκανε την χάρη.:P Ο γιατρός είπε καλύτερα να μην την ξανά στρεσάρω με την γατοφορο και την μεταφορά αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Αλλά δεν κάναμε εξέταση γιατί το ταμείο είναι μείον. Απλά μια μάτια της έριξε από την γατοφορο. (ήταν και κλειστός ο γιατρός που εμπιστεύομαι και την πήγα σε έναν κοντά στο σπίτι μου:/:)

Να πάνε όλα καλά με την γέννα και να την χαίρεσαι για πολλά-πολλά χρόνια την κούκλα!!!:)
Η Φωφώκα την έχει δει;:hmm:

Να πάνε όλα καλά με την γέννα και να την χαίρεσαι για πολλά-πολλά χρόνια την κούκλα!!!:)
Η Φωφώκα την έχει δει;:hmm:
Όχι, την φωφω την έχω στο νησί.:) και δεν πρόκειται να την δει. Αρκετά ανασφαλές είναι ήδη η φωφωκα, να φαναστιτε τριγύρνα μες στο σπίτι με μια παντόφλα του μπαμπά μου και την αγκαλιάζει όταν είναι να κοιμηθεί… :/:

Το καλό μου:inlove::inlove:

Μόλις διάβασα το θεματάκι και ξετρελάθηκα!! Πολύ όμορφη γατούλα, ίδια με τον Spaikάνθρωπό μου (αν δεν παινέψεις και το παιδί σου....)!!! Συγχαρητήρια σε σένα όμως που την πήρες σπίτι σου και τη φροντίζεις με τόση αγάπη!
Μην ξεχάσεις να μας βάλεις και φωτό των μικρών!!! Εκεί θα λιώσουμε!!!!
Έχεις ανεβάσει κάπου Φώτος να tον δούμε?:whistle:

προσπάθησα μια φορά αλλά επειδή είμαι λιιιιιγο άσχετη δεν τα κατάφερα!!!:cool: θα προσπαθήσω και σήμερα!! πάντως είναι ίδια!!!!

DSC00029.JPG

DSC00031.JPG

DSC00022.JPG

Εννοειται καλυτερα να κρατησεις την μανουλα,ειναι κουκλιτσα!Αλλωστε τα μικρα θα δωθουν πολυ ευκολα.

Εννοειται καλυτερα να κρατησεις την μανουλα,ειναι κουκλιτσα!Αλλωστε τα μικρα θα δωθουν πολυ ευκολα.
Ούτος ή άλλος δεν θα την έδινα, σκόπευα να την πάω στο πατρικό μου, αλλά την έχω λατρέψει!;););)

Άρχισε να με δουλεύει και η αδελφή μου! είδε μια φωτογραφία της μικρούλας μου και μου κάνει «Μπα έχεις και αγελάδες στο σπίτι?» . :mad::P:P:P

Να δω πότε θα γεννήσει…:redface:

Περιμενουμε κι εμεις μαζι σου!

Μόλις διάβασα το θέμα και ξετρελάθηκα με την γατούλα σου.Είναι κούκλα:inlove::inlove::inlove:.Μπράβο σου που την μάζεψες και την έσωσες από ένα πολύ αβέβαιο μέλλον:hmm:.Εύχομαι όλα να πάνε καλά:D .

Κι εγώ τώρα το διάβασα το θέμα... Μπράβο και καλά γεννητούρια! Πλησιάζει η ώρα η καλή. Η κοιλιά είναι τεράστια, στη δείχνει συνέχεια, οπότε έρχονται τα μωρά που δεν φαίνεται να είναι λίγα... Λίγο πριν γεννήσει η Μπουμπού μου, έβλεπα και έπιανα τα τρία από τα τέσσερα!!! Προσπάθησε χαϊδεύοντας να δεις πόσα πιάνεις, και όταν κουνιούνται πόσα περίπου σου φαίνονται. Άντε με το καλό και μ' έναν πόνο... ;)

Δεν θέλω πολλά γαταααααακιαααααααααα! Τεσπα και να έρθουν πολλά κάπως θα τα βολέψω, ελπίζω…
Σήμερα είχαμε επεισόδια, ήρθε ο φίλος μου για λίγες μέρες και ήταν σόου! Μπαίνει μέσα ο καλός μου στο 1,93 του, τον βλέπει η Αήσα (που την φωνάζω Σάσα) με ένα ύφος, έντρομο!!!! Μένουν και οι δυο ακίνητοι και μετά αυτή τρέχει πανικόβλητη και κρύβετε στην κουζίνα! :lol::lol::lol:Αλλά τώρα οκ του κάνει ναζάκια ωστόσο παραμένει να ακολουθει εμένα από πισω.:P

Πότε θα γεννισειιιιιιιιιι??????

Ειναι πολυ φουσκωμενη η κοιλιτσα της;Οταν την πιανεις,ειναι σκληρη,ειδικα προς τα κατω;Οι θηλες της ειναι κοκκινες;Οι μαστοι της φουσκωμενοι;Ολα αυτα ειναι σημαδια γεννας,ειδικα η σκληρη μητρα.

Ειναι πολυ φουσκωμενη η κοιλιτσα της;Οταν την πιανεις,ειναι σκληρη,ειδικα προς τα κατω;Οι θηλες της ειναι κοκκινες;Οι μαστοι της φουσκωμενοι;Ολα αυτα ειναι σημαδια γεννας,ειδικα η σκληρη μητρα.
Ναι Είναι σκληρή και νομίζω οτι απο προχθές είναι πιο χαμηλά. :/:Τώρα για τους μαστούς δεν μπορω να καταλάβω πως πρέπει να είναι… :(:(:(:(

Μπορει να ειναι χαμηλα αρκετες μερες πιο πριν.Ποτε σκληρυνε;Θα τη νιωσεις να ειναι σαν πετρα κυριολεκτικα,ειδικα χαμηλα.Μερικες κατεβαζουν και πρωτογαλα,γυρω απο τη θηλη σχηματιζεται ενα κυκλακι που φουσκωνει.Τα νιωθεις τα γατακια;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back