indrilgon
Δραστήριο μέλος

). Μάλλον θα κρατήσω αυτήν και όχι κάποιο από τα γατάκια…
Είναι μοναδικό ζώο πραγματικά και χαίρομαι που βρέθηκε στον δρόμο μου….!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Μάλλον θα κρατήσω αυτήν και όχι κάποιο από τα γατάκια…
Είναι μοναδικό ζώο πραγματικά και χαίρομαι που βρέθηκε στον δρόμο μου….!![]()
Ήμουν σίγουρη, αλλά δεν έλεγα τίποτα...

Είναι πράγματι μοναδική γατούλα. Ξέρουμε σε πόσες μέρες θα γεννήσει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην ξεχάσεις να μας βάλεις και φωτό των μικρών!!! Εκεί θα λιώσουμε!!!!
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Περιμέναμε για χθες το βράδυ αλλά δε μας ην έκανε την χάρη.Ήμουν σίγουρη, αλλά δεν έλεγα τίποτα...
Είναι πράγματι μοναδική γατούλα. Ξέρουμε σε πόσες μέρες θα γεννήσει;
Ο γιατρός είπε καλύτερα να μην την ξανά στρεσάρω με την γατοφορο και την μεταφορά αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Αλλά δεν κάναμε εξέταση γιατί το ταμείο είναι μείον. Απλά μια μάτια της έριξε από την γατοφορο. (ήταν και κλειστός ο γιατρός που εμπιστεύομαι και την πήγα σε έναν κοντά στο σπίτι μου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Η Φωφώκα την έχει δει;

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Όχι, την φωφω την έχω στο νησί.Να πάνε όλα καλά με την γέννα και να την χαίρεσαι για πολλά-πολλά χρόνια την κούκλα!!!
Η Φωφώκα την έχει δει;![]()
και δεν πρόκειται να την δει. Αρκετά ανασφαλές είναι ήδη η φωφωκα, να φαναστιτε τριγύρνα μες στο σπίτι με μια παντόφλα του μπαμπά μου και την αγκαλιάζει όταν είναι να κοιμηθεί… 
konstans
Περιβόητο μέλος

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Έχεις ανεβάσει κάπου Φώτος να tον δούμε?Μόλις διάβασα το θεματάκι και ξετρελάθηκα!! Πολύ όμορφη γατούλα, ίδια με τον Spaikάνθρωπό μου (αν δεν παινέψεις και το παιδί σου....)!!! Συγχαρητήρια σε σένα όμως που την πήρες σπίτι σου και τη φροντίζεις με τόση αγάπη!
Μην ξεχάσεις να μας βάλεις και φωτό των μικρών!!! Εκεί θα λιώσουμε!!!!

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα προσπαθήσω και σήμερα!! πάντως είναι ίδια!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Ούτος ή άλλος δεν θα την έδινα, σκόπευα να την πάω στο πατρικό μου, αλλά την έχω λατρέψει!Εννοειται καλυτερα να κρατησεις την μανουλα,ειναι κουκλιτσα!Αλλωστε τα μικρα θα δωθουν πολυ ευκολα.

indrilgon
Δραστήριο μέλος

Να δω πότε θα γεννήσει…

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Σήμερα είχαμε επεισόδια, ήρθε ο φίλος μου για λίγες μέρες και ήταν σόου! Μπαίνει μέσα ο καλός μου στο 1,93 του, τον βλέπει η Αήσα (που την φωνάζω Σάσα) με ένα ύφος, έντρομο!!!! Μένουν και οι δυο ακίνητοι και μετά αυτή τρέχει πανικόβλητη και κρύβετε στην κουζίνα!

Αλλά τώρα οκ του κάνει ναζάκια ωστόσο παραμένει να ακολουθει εμένα από πισω.
Πότε θα γεννισειιιιιιιιιι??????
moukelis
Επιφανές μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Ναι Είναι σκληρή και νομίζω οτι απο προχθές είναι πιο χαμηλά.Ειναι πολυ φουσκωμενη η κοιλιτσα της;Οταν την πιανεις,ειναι σκληρη,ειδικα προς τα κατω;Οι θηλες της ειναι κοκκινες;Οι μαστοι της φουσκωμενοι;Ολα αυτα ειναι σημαδια γεννας,ειδικα η σκληρη μητρα.
Τώρα για τους μαστούς δεν μπορω να καταλάβω πως πρέπει να είναι… 

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.