Ημίαιμη Σιάμ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

ΕΤΣΙΙΙΙΙ....:up::up::up::up:
Ελα να το βλέπω να γυρίζει!!!!
Ακούω τίποτα για Τρίτη;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ανησυχω πολυ...Δεν ειναι λογικο να ειχε πεσει τοσο εξω ο γιατρος...:(
Νικο σε εχει φοβηθει το ματι μου!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε παιδιά και εγώ ανησυχώ. Και δεν έχει γράψει και τίποτα η κοπέλα και ανησυχώ διπλά:/:

Πέρα από την πλάκα τώρα, κανείς δεν έχει νέα τους; Ούτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας; Πότε την περίμενε ο γιατρός;
Μήπως έχει γεννήσει το γατάκι και δεν έχει προλάβει η κοπέλα να μπει να μας το πει; Να σκεφτόμαστε θετικά μωρε.:)

οντως η κοπελα εχει καιρο να μπει..........:(

Γεια σας! Συγγνώμη που καθυστέρησα να γράψω. Η μικρή δεν έχει γεννήσει ακόμα!!!:blink: Τα μωρά μας κουνιούνται κανονικά και έχει πρηστεί και το στήθος της σήμερα..:)Θα με σκάσει αυτό το ζώο (αν πρώτα δεν σκάσει η ίδια από το φούσκωμα):P:P:P

Άντε βρε παιδί μου, τί θα γίνει πια;;;
Λες το βραδάκι να έχετε νινάκια;:baby::baby::baby:

αχ μπράβο που μπήκες να μας ενημερώσεις σκάσαμε από την αγωνιά και μου φαίνετε ότι και η μικρή θα σκάσει έτσι πως πάει. Να σε ρωτήσω είναι φυσιολογικό όλο αυτό γιατί εμένα δεν μου φαίνετε

Γεια σας! Συγγνώμη που καθυστέρησα να γράψω. Η μικρή δεν έχει γεννήσει ακόμα!!!:blink: Τα μωρά μας κουνιούνται κανονικά και έχει πρηστεί και το στήθος της σήμερα..:)Θα με σκάσει αυτό το ζώο (αν πρώτα δεν σκάσει η ίδια από το φούσκωμα):P:P:P

ΣΟΥΠΕΡ!!!! :up::up::up::up::up:
Αντε να πάει και η καρδιά μας στη θέση της. Εξακολουθεί βέβαια να είναι δυσνόητο αλλά αφού τουλάχιστον είναι όλοι καλά, εντάξει....
Λοιπόν να μην ξεχνιόμαστε, ποιος λέει για ΣΚ;:blink:

Αυτο το ζώο ανέτρεψε τα δεδομένα της κύησης για τις γάτες...

τι ειναι το ΣΚ?:redface::redface:

τι ειναι το ΣΚ?:redface::redface:

ΣαββατοΚυριακο;) για τα στοιχήματα για το πότε θα γεννήσει....

Raktia έχει αρχίσει και σε φοβάται το μάτι μου!! θα μας πάρεις τα σώβρακα στο τέλος!!!
εγώ είπα! Κυριακή! Θα ανοιχτούν και σαμπάνιες με τη γέννηση των γατουνίων!! Χαμός θα γίνει!!

ΕΤΣΙΙΙΙΙ....:up::up::up::up:
Ελα να το βλέπω να γυρίζει!!!!
Ακούω τίποτα για Τρίτη;;;

χμμ Τρίτη δε βλέπω να δίνει μεγάλη απόδοση πάντως :/:

Εγω ανησυχω πολυ...Δεν ειναι λογικο να ειχε πεσει τοσο εξω ο γιατρος...:(
Νικο σε εχει φοβηθει το ματι μου!:lol:
:happy:

Πάντως εάν γεννήσει τη Κυριακή μπορείς να την λες και Ευρώπη,Ευροβουλή ή έστω απλά ευρώ :lol:

άντε με το καλό λεμεεεεεεεε:happy:

Θα ανοιχτούν και σαμπάνιες με τη γέννηση των γατουνίων!! Χαμός θα γίνει!!

Ετσι ακριβώς!!! Ποιος τις χ@%ει τις εκλογές;;; Εμείς θα πανηγυρίζουμε για τα γατουλίνια!!!

Εχω μεγάλα σχέδια για τα γατιά αυτά. Θα τα βγάλουμε στο e-bay μετά. Με τόση δημοσιότητα που έχουν πάρει, νομίζω ότι θα βγάλουμε καλά λεφτά.

φαντάσου τώρα.. δημιουργούμε νέα ράτσα..

αλλανιάρικη φάτσα , κορμί και όλα τα χαρακτηριστικά βασιλικής Σιαμ΄............. + Φτερά στη πλάτη.. Νομίζω τα μωρά αυτά άνετοτατα θα μπορούμε να τα δώσουμε 2-3.000? το ένα! Νομίζω είναι καλή μπίζνα:lol::lol:

Ετσι ακριβώς!!! Ποιος τις χ@%ει τις εκλογές;;; Εμείς θα πανηγυρίζουμε για τα γατουλίνια!!!

Εχω μεγάλα σχέδια για τα γατιά αυτά. Θα τα βγάλουμε στο e-bay μετά. Με τόση δημοσιότητα που έχουν πάρει, νομίζω ότι θα βγάλουμε καλά λεφτά.

φαντάσου τώρα.. δημιουργούμε νέα ράτσα..

αλλανιάρικη φάτσα , κορμί και όλα τα χαρακτηριστικά βασιλικής Σιαμ΄............. + Φτερά στη πλάτη.. Νομίζω τα μωρά αυτά άνετοτατα θα μπορούμε να τα δώσουμε 2-3.000? το ένα! Νομίζω είναι καλή μπίζνα:lol::lol:

Που ήσουν κρυμμένος εσύ παιδί μου;;;
Να άνθρωπος με επιχειρηματικό μυαλό. Μπράβο!!!!

Μπραβο Νικο,ωραια ιδεα!Κοιτα να την κατοχυρωσεις μην στην κλεψει κανενας κακος εκτροφεας σαν ελογου μου.;):lol:

Μπραβο Νικο,ωραια ιδεα!Κοιτα να την κατοχυρωσεις μην στην κλεψει κανενας κακος εκτροφεας σαν ελογου μου.;):lol:

χμμ σόρρ βρε Δωράκι αλλά άργησες ήδη έχουμε καταχωρήσει τα χαρακτηριστικά της νέας ράτσας αυτής με τη Κάτια στη Fife οπότε.. ΣΟΡΡΥ :lol::lol::lol:

Κάτια ετοίμαζε το εκτροφείο εσύ σιγά σιγά..(τιμολόγια κλπ είμαστε κομπλε:D )

Eιδα κι εγω μνμτα κ ειπα αυτο ηταν,γεννησε!Που να'ξερα οτι στησατε καζινο αυτοσχεδιο.

χμμ σόρρ βρε Δωράκι αλλά άργησες ήδη έχουμε καταχωρήσει τα χαρακτηριστικά της νέας ράτσας αυτής με τη Κάτια στη Fife οπότε.. ΣΟΡΡΥ :lol::lol::lol:

Κάτια ετοίμαζε το εκτροφείο εσύ σιγά σιγά..(τιμολόγια κλπ είμαστε κομπλε:D )
Οχι ρε Νικο,δε ντρεπεσαι λιγο να μου παιρνεις την πελατεια;:mad::mad::mad::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back