Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελα να το βλέπω να γυρίζει!!!!
Ακούω τίποτα για Τρίτη;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Νικο σε εχει φοβηθει το ματι μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως έχει γεννήσει το γατάκι και δεν έχει προλάβει η κοπέλα να μπει να μας το πει; Να σκεφτόμαστε θετικά μωρε.

emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Τα μωρά μας κουνιούνται κανονικά και έχει πρηστεί και το στήθος της σήμερα..
Θα με σκάσει αυτό το ζώο (αν πρώτα δεν σκάσει η ίδια από το φούσκωμα)

konstans
Περιβόητο μέλος
Λες το βραδάκι να έχετε νινάκια;

emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας! Συγγνώμη που καθυστέρησα να γράψω. Η μικρή δεν έχει γεννήσει ακόμα!!!Τα μωρά μας κουνιούνται κανονικά και έχει πρηστεί και το στήθος της σήμερα..
Θα με σκάσει αυτό το ζώο (αν πρώτα δεν σκάσει η ίδια από το φούσκωμα)
![]()
ΣΟΥΠΕΡ!!!!

Αντε να πάει και η καρδιά μας στη θέση της. Εξακολουθεί βέβαια να είναι δυσνόητο αλλά αφού τουλάχιστον είναι όλοι καλά, εντάξει....
Λοιπόν να μην ξεχνιόμαστε, ποιος λέει για ΣΚ;

Αυτο το ζώο ανέτρεψε τα δεδομένα της κύησης για τις γάτες...
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
τι ειναι το ΣΚ?![]()
ΣαββατοΚυριακο
για τα στοιχήματα για το πότε θα γεννήσει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ είπα! Κυριακή! Θα ανοιχτούν και σαμπάνιες με τη γέννηση των γατουνίων!! Χαμός θα γίνει!!
drf
Δραστήριο μέλος
ΕΤΣΙΙΙΙΙ....
Ελα να το βλέπω να γυρίζει!!!!
Ακούω τίποτα για Τρίτη;;;
χμμ Τρίτη δε βλέπω να δίνει μεγάλη απόδοση πάντως

Εγω ανησυχω πολυ...Δεν ειναι λογικο να ειχε πεσει τοσο εξω ο γιατρος...
Νικο σε εχει φοβηθει το ματι μου!![]()

Πάντως εάν γεννήσει τη Κυριακή μπορείς να την λες και Ευρώπη,Ευροβουλή ή έστω απλά ευρώ

άντε με το καλό λεμεεεεεεεε

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ανοιχτούν και σαμπάνιες με τη γέννηση των γατουνίων!! Χαμός θα γίνει!!
Ετσι ακριβώς!!! Ποιος τις χ@%ει τις εκλογές;;; Εμείς θα πανηγυρίζουμε για τα γατουλίνια!!!
Εχω μεγάλα σχέδια για τα γατιά αυτά. Θα τα βγάλουμε στο e-bay μετά. Με τόση δημοσιότητα που έχουν πάρει, νομίζω ότι θα βγάλουμε καλά λεφτά.
drf
Δραστήριο μέλος
αλλανιάρικη φάτσα , κορμί και όλα τα χαρακτηριστικά βασιλικής Σιαμ΄............. + Φτερά στη πλάτη.. Νομίζω τα μωρά αυτά άνετοτατα θα μπορούμε να τα δώσουμε 2-3.000? το ένα! Νομίζω είναι καλή μπίζνα

Ετσι ακριβώς!!! Ποιος τις χ@%ει τις εκλογές;;; Εμείς θα πανηγυρίζουμε για τα γατουλίνια!!!
Εχω μεγάλα σχέδια για τα γατιά αυτά. Θα τα βγάλουμε στο e-bay μετά. Με τόση δημοσιότητα που έχουν πάρει, νομίζω ότι θα βγάλουμε καλά λεφτά.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
φαντάσου τώρα.. δημιουργούμε νέα ράτσα..
αλλανιάρικη φάτσα , κορμί και όλα τα χαρακτηριστικά βασιλικής Σιαμ΄............. + Φτερά στη πλάτη.. Νομίζω τα μωρά αυτά άνετοτατα θα μπορούμε να τα δώσουμε 2-3.000? το ένα! Νομίζω είναι καλή μπίζνα![]()
Που ήσουν κρυμμένος εσύ παιδί μου;;;
Να άνθρωπος με επιχειρηματικό μυαλό. Μπράβο!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
Μπραβο Νικο,ωραια ιδεα!Κοιτα να την κατοχυρωσεις μην στην κλεψει κανενας κακος εκτροφεας σαν ελογου μου.![]()
χμμ σόρρ βρε Δωράκι αλλά άργησες ήδη έχουμε καταχωρήσει τα χαρακτηριστικά της νέας ράτσας αυτής με τη Κάτια στη Fife οπότε.. ΣΟΡΡΥ

Κάτια ετοίμαζε το εκτροφείο εσύ σιγά σιγά..(τιμολόγια κλπ είμαστε κομπλε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι ρε Νικο,δε ντρεπεσαι λιγο να μου παιρνεις την πελατεια;χμμ σόρρ βρε Δωράκι αλλά άργησες ήδη έχουμε καταχωρήσει τα χαρακτηριστικά της νέας ράτσας αυτής με τη Κάτια στη Fife οπότε.. ΣΟΡΡΥ
Κάτια ετοίμαζε το εκτροφείο εσύ σιγά σιγά..(τιμολόγια κλπ είμαστε κομπλε)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool