Ημίαιμη Σιάμ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

¨Η τουλάχιστον να στειρωθεί τώρα πλέον η μάνα.... :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτό είναι άδικο!εσείς κάνατε τόσο κόπο για να γεννήσει και να είναι καλά και τώρα σας τη πήραν μέσα από την αγκαλιά σας?:mad::mad::mad: ειναι αδικο αυτο το πράγμα. ενημερώστε μας τουλάχιστον για οτιδήποτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας! Σορρυ που δεν μπήκα τόσες μέρες αλλά γενικά δεν είμαι στα καλύτερα μου. Χάσαμε ένα από τα γατάκια και η μικρή τρελάθηκε (έγινε πολύ επιθετική και προσπαθούσε να περάσει μέσα από τα τζάμια τον παραθύρων) και μας είπαν από την φιλοζωική ότι το καλύτερο θα ήταν να την πάρει κάποιος σε κλειστό κήπο χωρίς άλλες γάτες. Και μας πρότειναν μια κυρία που την έχει πάρει δοκιμαστικά(και έχει κανονίσει και για σπίτια για τα μικρά) η μικρή έχει ηρεμίσει αρκετά και φαίνετε ότι της κάνει καλό να είναι έτσι αλλά είχα δεθεί μαζί της και μου φαίνετε κάπως…

:(:(:(:(:(

Τον κλειστό κήπο εγώ δεν το πολύκαταλαβαίνω... στους κήπους οι γάτες είναι σίγουρο ότι θα βρούνε τρόπο να φύγουν.:(:( επίσης απορώ που έγινε τόσο επιθετική... ίσως να μπορούσες μόλις δοθούν τα γατάκια να την πάρεις πίσω κ εννοείτε να την στειρώσεις, αφού σου λείπε κιόλας.

Αλήθεια η κυρία που την πήρε θα την στειρώσει???
Μπράβο της πάντως που βρήκε σπίτι στα γατάκια:cool::cool:

Μπραβο στην κυρια που βρηκε σπιτακια στα γατακια αλλα γιατι δεν κρατας εσυ τη μανα;;;Με το που θα στειρωθει θα ηρεμησει αλλωστε.

[FONT=&quot]Αυτό πρότεινα και εγώ, να την κρατήσω μόλις στειρωθεί που θα έχει ηρεμίσει. Αλλά μου είπαν ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα ηρεμίσει και πως δεν θα είναι εύκολες για το ζώο οι μεταφορές. (μου έκαναν και ένα κήρυγμα που δεν τις είχα βγάλει βιβλιάριο) Τώρα εγώ θα φύγω και θα γυρίσω τον Οκτώβριο οπότε μου είπαν θα την έχει κρατήσει πολύ περισσότερο από εμένα αυτή η κύρια. Δεν νομίζω να μπορεί να βγει από την αυλή γιατί είναι σαν φωταγωγός, έχει γύρο γύρο τοίχους από σπίτια. Θα την στειρώσει αυτή η κύρια από ότι μου είπε για να δει αν θα μπορέσει να την βάλει σταδιακά μέσα στο σπίτια που έχει και άλλη γάτα.[/FONT]

ωραια που βρεθηκαν σπιτακια και αν εσυ που την ειδες νομιζεις οτι εκει θα περναει καλα ολα οκ....
αλλα δεν της τα πηραν νωρις τα μωρακια? δεν θυλαζε ακομα?

τωρα εγω σκεπτομαι αυτα που σκεπτομαι και ας με λετε ο,τι θελετε.

φωτος απ τα γατακια ειχαμε?? Ενα κατασπρο ψαχνει η ερμη η κορη μου και ισως ειχε βγει ενα..

φιλικα
φρου

τωρα εγω σκεπτομαι αυτα που σκεπτομαι και ας με λετε ο,τι θελετε.

φωτος απ τα γατακια ειχαμε?? Ενα κατασπρο ψαχνει η ερμη η κορη μου και ισως ειχε βγει ενα..

φιλικα
φρου

Το ενα απο τα γατακια που χαριζουμε ειναι σχεδον ασπρο με λιγο γκρι στα αυτακια.. Δεν της το δειχνετε μηπως και της αρεσει;; και ειναι και καταπληκτικος χαρακτηρας και κοπελουδα!!:)

ωραια που βρεθηκαν σπιτακια και αν εσυ που την ειδες νομιζεις οτι εκει θα περναει καλα ολα οκ....
αλλα δεν της τα πηραν νωρις τα μωρακια? δεν θυλαζε ακομα?
Τα θηλάζει ακόμα δεν τα έχουν δώσει, Φωτογραφίες από τα μωρά εγώ δεν θυμάμαι να έβγαλα με αυτά και με εκείνα. Δεν άφηνε και να πολύ πλησιάζω… είναι δυο γκρι-τιγρε και ένα μαύρο.

ανεβασε καμια φωτο μωρεεεε να τα δουμε!
τοση αγωνια ειχανε ολοι εδω

ανεβασε καμια φωτο μωρεεεε να τα δουμε!
τοση αγωνια ειχανε ολοι εδω

Nαι,φωτοοο!!!:D
Κριμα παντως που δεν θα κρατησεις την κουκλα μανα,θα βλεπαμε κι εμεις πως τα παει,θα γινοταν μελος της διαδικτυο-οικογενειας μας!:/:

Τί κάνετε καλέ εσείς;:hmm:
Που χαθήκατε, όλα καλά;:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back