julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anonimous
Νεοφερμένο μέλος

ειναι αδικο αυτο το πράγμα. ενημερώστε μας τουλάχιστον για οτιδήποτεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας! Σορρυ που δεν μπήκα τόσες μέρες αλλά γενικά δεν είμαι στα καλύτερα μου. Χάσαμε ένα από τα γατάκια και η μικρή τρελάθηκε (έγινε πολύ επιθετική και προσπαθούσε να περάσει μέσα από τα τζάμια τον παραθύρων) και μας είπαν από την φιλοζωική ότι το καλύτερο θα ήταν να την πάρει κάποιος σε κλειστό κήπο χωρίς άλλες γάτες. Και μας πρότειναν μια κυρία που την έχει πάρει δοκιμαστικά(και έχει κανονίσει και για σπίτια για τα μικρά) η μικρή έχει ηρεμίσει αρκετά και φαίνετε ότι της κάνει καλό να είναι έτσι αλλά είχα δεθεί μαζί της και μου φαίνετε κάπως…
![]()
Τον κλειστό κήπο εγώ δεν το πολύκαταλαβαίνω... στους κήπους οι γάτες είναι σίγουρο ότι θα βρούνε τρόπο να φύγουν.

επίσης απορώ που έγινε τόσο επιθετική... ίσως να μπορούσες μόλις δοθούν τα γατάκια να την πάρεις πίσω κ εννοείτε να την στειρώσεις, αφού σου λείπε κιόλας.Αλήθεια η κυρία που την πήρε θα την στειρώσει???
Μπράβο της πάντως που βρήκε σπίτι στα γατάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα δεν της τα πηραν νωρις τα μωρακια? δεν θυλαζε ακομα?
fru_fru
Δραστήριο μέλος
φωτος απ τα γατακια ειχαμε?? Ενα κατασπρο ψαχνει η ερμη η κορη μου και ισως ειχε βγει ενα..
φιλικα
φρου
avtwvia
Διάσημο μέλος
τωρα εγω σκεπτομαι αυτα που σκεπτομαι και ας με λετε ο,τι θελετε.
φωτος απ τα γατακια ειχαμε?? Ενα κατασπρο ψαχνει η ερμη η κορη μου και ισως ειχε βγει ενα..
φιλικα
φρου
Το ενα απο τα γατακια που χαριζουμε ειναι σχεδον ασπρο με λιγο γκρι στα αυτακια.. Δεν της το δειχνετε μηπως και της αρεσει;; και ειναι και καταπληκτικος χαρακτηρας και κοπελουδα!!

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Τα θηλάζει ακόμα δεν τα έχουν δώσει, Φωτογραφίες από τα μωρά εγώ δεν θυμάμαι να έβγαλα με αυτά και με εκείνα. Δεν άφηνε και να πολύ πλησιάζω… είναι δυο γκρι-τιγρε και ένα μαύρο.ωραια που βρεθηκαν σπιτακια και αν εσυ που την ειδες νομιζεις οτι εκει θα περναει καλα ολα οκ....
αλλα δεν της τα πηραν νωρις τα μωρακια? δεν θυλαζε ακομα?
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
τοση αγωνια ειχανε ολοι εδω
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
ανεβασε καμια φωτο μωρεεεε να τα δουμε!
τοση αγωνια ειχανε ολοι εδω
Nαι,φωτοοο!!!

Κριμα παντως που δεν θα κρατησεις την κουκλα μανα,θα βλεπαμε κι εμεις πως τα παει,θα γινοταν μελος της διαδικτυο-οικογενειας μας!

konstans
Περιβόητο μέλος

Που χαθήκατε, όλα καλά;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool