Εχουμε το προνομιο να ζουμε σε μια χωρα ηλιολουστη οπου ευδοκιμουν ολων των ειδων τα φρουτα και λαχανικα και αν θελουμε να γεμισουμε το τραπεζι μας με αυτα δεν μας φτανει ενα δωματιο ολοκληρο.Παρ'ολα αυτα η κρεατοφαγια ειναι κακια συνηθεια και ευκολη λυση.Σιγουρα τα απαραιτητα στοιχεια που χρειαζεται ο οργανισμος μας τα περνουμε πλουσιοπαροχα απο ολες τις υπολοιπες τροφες ,και αντικαθιστουν το κρεας επαξια και οχι μονο.
Παντως για την ωρα δεν τρωω κουνελι.Μου εφεραν καποτε κουνελι σπιτικο με τα παπουτσακια δηλ.τα πισω ποδια του ακοπα με τις τριχες κλπ.Οταν το εκοβα (σφαγμενο εννοειται) εννοιωσα σαν εγκληματιας και απο τοτε δεν εχω ξαναφαει.Το αρνι του Πασχα,μονο τοτε τρωμε αρνι,οσο ειναι αψητο δεν το αγγιζω καν,αλλος ασχολειται και απο το ψημενο λιγη πετσουλα θα τη φαω.
Μμμ την εχω τη σχετικη μου ευαισθησια απλα δεν την εχω καλλιεργησει αρκετα.Ειμαι βεβαια επιρρεπης στη γευση της μπριζολας η του κοκκινιστου με πατατες τηγανητες αλλα πιστευω πως μπορω να ζησω και χωρις αυτα.Βουρ λοιπον ποτιστε με μπας και αναπτυχθει η καλλιεργεια μου.